Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Смарт приставка (Smart Box) Inext TV5 Android 10, Ultra HD 4K + Подписка Sweet.tv на 4 мес.в ПОДАРОК

Оценка пользователей 4.1/5
  • Роман Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Встроенная память: 8 ГБ. Цвет: Black

Добрий вибір в співвідношенні ціна/якість. Але це точно не ігрова приставка.
    для перегляду iptv, YouTube- саме те що треба.

• Валентин Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS

Рекомендую

Достоинства:
    Хороше меню. Реагує швидко
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  WOWS

Валентин, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Пономаренко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Встроенная память: 8 ГБ. Цвет: Black

Батьки хотіли змінити тв-провайдера на інтернет-тв. За допомогою цього пристрою це стало реально.

Достоинства:
    Легке підключення, простий інтерфейс
  • ТЕТЯНА К***

Рекомендую.

• Сергей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Встроенная память: 8 ГБ. Цвет: Black

Дуже класна річ.. швидко процуе
    Та доступна ціна..дае можливість підключення багато інших пристроїв

Достоинства:
    Класна
  • Максим Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Встроенная память: 8 ГБ. Цвет: Black

Медіаплеер гарний,працює,але добре було б кабель AV в комплекті бо не знайдеш нормальний

Достоинства:
    Працює добре
    Недостатки:
    Важко знайти кабель AV
  • Тарас С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Встроенная память: 8 ГБ. Цвет: Black

Не знаю чому но у мене деколи зависає канал. Переключаю на інший канал і назад і працює далі. Все обновлена.

Доброго дня.
      Дякуємо за відгук.

Схоже, проблема може бути пов’язана зі стабільністю інтернет-з’єднання або роботою IPTV-сервісу. Спробуйте, будь ласка:

перезавантажити приставку та роутер;
      перевірити швидкість і стабільність інтернету;
      протестувати роботу через інше підключення (Wi-Fi / кабель).

Якщо проблема повторюється — напишіть нам модель пристрою та версію прошивки, будемо раді допомогти.

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Встроенная память: 8 ГБ. Цвет: Black

Відразу оновіться до останньої версії. А так, ніби все ок

Дякуємо за ваш відгук. Ми обов’язково врахуємо ваш коментар для подальшого покращення наших товарів.

• Сергій П***
    Продавец: Rozetka. Встроенная память: 8 ГБ. Цвет: Black

Наче норм все , але є але

Недостатки:
    Не можливо встановити додаток Нетфлікс
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: TV4you store. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Поиставка наче нормальна, але SweetTV глючить страшно.

Достоинства:
    Приставка
    Недостатки:
    SweetTV
    • Продавец  TV4you store

Вітаю, перевстановіть додаток світ тв з плей маркету, їх там є два, встановіть інший додаток

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Встроенная память: 8 ГБ. Цвет: Black

Не відкриваються додатки. You tube пише не підтримується даним пристроєм. Повертатиму назад

Достоинства:
    Немає. Не знайшли. Поки лише недоліки
    Недостатки:
    Не відкриваються додатки . Жоден.

Доброго дня. Нам прикро, що ви отримали негативний досвід((
      1.Будь ласка оновіть пристрій через налаштування, це виправить роботу Youtube.
      2.З приводу не відкривається жоден додаток - не стикалися з даною проблемою, будь ласка зверніться у сервіс центр. Якщо проблема на нашій стороні - її безкоштовно виправлять або замінять вам пристрій на новий.