Отзывы покупателей о Автомобильный держатель с беспроводной зарядкой Smart Sensor S5 Black
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Купував на Розетці.
Все ок.
Встановив в авто.
Досі працює.
Замінив нещодавно лише кабельок.
Рекомендую за таку ціну.- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- По нерівній дорозі буває відпускає тел.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Не заряджає телефон
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Все ок виконує свою функцію
- Продавец WOLFSHOP
Доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашого магазину! Користуйтеся з задоволенням. Будемо раді співпрацювати й надалі!
- Татьяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Черный
Не тримає телефон
Якість пластику нижче середнього - Левон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Хорош. Мне понравился тримач . Рекомендую . Свою функцию выполняет отлично .
- Достоинства:
- Соответветствует своей функции
- Продавец WOLFSHOP
Вітаємо ! Дякуємо за високу оцінку нашого магазину! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: TSV
Проблема решена
Товаром незадоволена, бо він не відповідає дійсності. Працює із затримкою та погано тримає. Не рекомендую!
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TSV
Проблема решена
Полный шлак. Проработала три дня. Качество изготовления на 3 с минусом .
- Юлия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: UKV-Mart
Отримала сьогодні триман то чомусь телефон не заряджає(
- Достоинства:
- Недостатки:
- Телефон не заряджає
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TSV
- Продавец TSV
Дякуємо за покупку та відгук.
- Ігор Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Online shopping. Цвет: Черный
В принципі за такі гроші цілком добрий гаджет, якщо швидко не зламається. Щодо зовнішнього вигляду - на фото виглядає дорожчим, ніж в руках - може, тому, що мені дістався з якимось мідно-рожевим кольором затискачів, а не срібним, як на фото. Сенсорика працює, тримає телефон досить надійно, легко вдалося пристосувати його до основи-присоски від старого тримача. Як працює бездротова зарядка - не перевіряв, бо телефон не підтримує, але думаю, що повинна працювати. Єдина особливість, яку треба мати на увазі: сенсор чутливий, і якщо випадково піднести руку надто близько до вже затиснутого телефона, то тримач може сприйняти це як команду віддати телефон і розкриє затискачі. В цілому ціни, за яку продається, вартує.
- Достоинства:
- Сенсор чутливий, спрацьовує добре, тримає телефон навіть в обкладинці-книжці.
- Недостатки:
- Якщо випадково піднести руку надто близько - може сприйняти це як команду звільнити телефон і розкриє затискачі.
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: UKV-Mart
Держатель вообще кошмар , очень расстроилась так как брала на подарок((он завис .то открывается то закрывается сам .
- Достоинства:
- Никаких
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: SSShop. Цвет: Черный
Качество ужасное, телефон не зажимает крепко, с решетки в машине слетел сразу. Не пользуемся.
- Любовь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Выгода
- Вита О***Продавец: Pro100Hit. Цвет: Черный
USB подключать нужно к самой станции постоянно или станция зарядилась и после заряжает телефон?
- Pro100Hit
Тримач працюватиме тільки тоді, коли буде підключений до живлення. Сам тримач не заряжається.