Отзывы покупателей о Сковорода Krauff алюмінієва 20 см (25-45-096)

Оценка пользователей 3.12/5
на основе 21 отзыв
  • Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Більше року. Все добре. Щоб не облазила, просто не треба перегрівати.

Сергію, дякуємо за ваш вибір.

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Третья сковородка уже куплена, под акцию своих денег стоит однозначно. Отслужила почти два года. Главное горячую не заливать холодной водой и будет вам счастье. Плита газовая если кому интересно.

Достоинства:
    Цена качество
    Недостатки:

Олександр, дякуємо за ваш вибір.

• Михаил К***

Вздулось антипригарне покриття

Михайло, добрий день.

Дякуємо за ваш відгук та що знайшли час поділитися своїм досвідом. Ми дуже цінуємо відгуки від наших клієнтів, оскільки вони допомагають нам покращувати наші продукти та обслуговування.

Ми шкодуємо, що ваша пательня з антипригарним покриттям не виправдала ваших очікувань. Ваша ситуація з вздуттям покриття є для нас важливою, і ми хотіли б розібратися в цій проблемі детальніше.

Антипригарне покриття потребує особливої уваги під час використання. Наприклад, його перегрівання або використання металевих приборів може призвести до пошкодження. Ваша ситуація може бути пов'язана з умовами експлуатації, які вплинули на стан покриття.

Ми радимо звернути увагу на рекомендації щодо використання та догляду за антипригарним посудом, які вказані в інструкції. Дотримання цих рекомендацій допоможе уникнути подібних проблем у майбутньому.

• Мирослав М***

не раджу купляти

Достоинства:
    зручна, гарна, легка
    Недостатки:
    неякісне антипригарне покриття, вздулося пухирями через пару місяців доброго використання, прийшося викинути і купляти іншу пательню

Мирослав, добрий день.

Шкода, що ви зіткнулися з такими проблемами. Наші вироби повинні бути надійними й довговічними. Радимо вам звернутися до магазину, де ви придбали цю пательню та відправити товар на експертизу.

• Валентина М***

Майже рік тому я
    замовила дві сковорідки 24 та 28.
    Рішила написати свій відгук.
    Як на мене - сковорідки хороші! Покриття гарне без дефектів, швидко та рівномірно нагріваються, добре просмажують, легко миються. На таких сковорідках смажити одне задоволення!

Достоинства:
    Містка. Зручна і нічого не пригоряє.
    Недостатки:
    Відсутні

Дякуємо за ваш вибір)

• Андрей Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Через месяц начало отваливаться покрытие.

Достоинства:
    Недостатки:
    Один большой, сама сковородка.

Андрій, добрий день.

Дякуємо за ваш відгук і вибачте за будь-які незручності, які виникли із сковорідкою.

Щоб зберегти якість та тривалість покриття сковорідки, рекомендуємо дотримуватися наступних порад:

Використання дерев'яних або силіконових інструментів: Використання м'яких інструментів може допомогти уникнути пошкоджень покриття.

Ручне миття: Уникайте використання абразивних засобів для миття та грубих губок, оскільки вони можуть подряпати покриття.

Температурний режим: Уникайте різких змін температури та уникайте перегрівання сковорідки.

Зберігання правильно: Зберігайте сковорідку без стикання з іншими кухонними посудами, щоб уникнути подряпин.

Якщо проблема продовжується, і покриття відкривається, рекомендуємо звернутися до магазину, для отримання подальшої підтримки та можливості обміну або повернення товару.

Ваш комфорт та задоволення є для нас важливими, і ми готові допомогти вирішити цю ситуацію. Дякуємо за розуміння.

• Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Відмінна якість , не пригорає )

Анастасія, дякуємо за ваш вибір)

• Лілія Т***

Кошмар, а не сковорода. Выкинули(((

Дуже шкода, що виникла подібна неприємність і склалося таке враження.
      Можемо Вас запевнити, що вся продукція бренду Krauff підлягає обов'язковій сертифікації, відповідає всім вимогам і стандартам, запропонованим законодавством до матеріалів, що знаходяться в тісному контакті з їжею.

Пухирці на пательні можуть свідчити лише про пошкодження покриття твердими інструментами та потрапляння рідини під нього.

У разі, якщо не було порушень згідно з правилами експлуатації посуду з антипригарним покриттям, зверніться, будь ласка, до магазину, де була придбана пательня для проведення експертизи.

• Лілія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Дуже погана якість. Після не тривалого використання дно пательні під час нагрівання почало здуватись. Спочатку не великі були бугри, але чим далі, тим вони більші. Категорично не рекомендую!

Достоинства:
    Недостатки:
    Погана якість

Доброго дня, Лілія.

• Ксенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

Не рекомендую, неякісний товар. Купила "по акції", використовувала декілька разів. При нагріванні покриття сковорідки здувається. При охолодженні "бульбашки" опускаються, але покриття залишається трохи рельєфним. Думаю, ще б трохи повикористовувала і ці бульбашки полопалися б.
    Судячи з відгуків, таки випадків багато. Представник постачальника рекомендує достримуватися прави експлуатації. Так от, правил дотримуюся, а якість товару від того не покращиться.
    Питання: чи взагалі безпечно використовувати такий товар?

Достоинства:
    Недостатки:
    Неякісне покриття

Доброго дня, Ксенія.
      Дуже шкода, що виникла подібна неприємність і склалося таке враження.
      Серед тисяч продажів не більше 10 звернень за такий тип дефекту. Тому рекомендуємо звернутися до магазину, для гарантійного обміну. Впевнені, що новенька пательня приємно сподобається при користуванні й покриття слугуватиме роками)

• Станіслав Т***

Просто шикарна річ.

Станіслав, готуйте із задоволенням)

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

2 місяці використання на індукціі....вздулось покриття !....в утіл!

Достоинства:
    ціна, розмір
    Недостатки:
    надулось покриття

Олександр, дякуємо за Ваш відгук. Дуже важливо дотримуватися правил експлуатації, щоб покриття слугувало довго і було рівним.

В жодному разі не використовуйте пательню як посуд для збереження їжі.
      Якщо після приготування кухонне начиння відразу очищається від вмісту, миється і насухо протирається, то нічого страшного не відбувається. Набагато гірша ситуація при більш тривалому контакті їжі з поверхнями, у мікротріщинах затікає рідина з добавками харчових кислот. Вона проникає на поверхню металу та починає його роз'їдати. Протягом кількох годин і навіть днів. А при систематичному використанні сковороди як ємність для зберігання й того довше. У результаті під начебто не пошкодженою плівкою греблону утворюється корозія і наздувається шарування.
      Використувуйте пательню згідно рекомендацій і користування буде тільки у задоволення)

• Алексей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

к ней не прилипает ничего.

Достоинства:
    лучшая сковорода, что я покупал. А покупал я много разных...
    Недостатки:
    не нашел

Олексій, приємного Вам користування)

• Киричек А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Користуюсь близько 1,5 місяця на газу, все поки влаштовує, нагрівається швидко, без жиру не смажив, ручка тримається міцно.

Достоинства:
    Виконує свою функцію відмінно.
    Недостатки:
    Поки немає.

Анатолій, дякуємо за Ваш вибір)

• Олег Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Через півтора місяці використання почало надуватись антипригарне покриття, при використанні на індукційній плиті.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не якісне антипригарне покриття.

Олег, дякуємо, що освітили дуже правильне питання.

В жодному разі не використовуйте пательню як посуд для збереження їжі.

• Богдан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Не рекомендую до замовлення через те, що злазить покриття.
    Місця здуття покриття прикріплено на фото. Не знаю чи це гарантійний випадок чи ні.

Достоинства:
    Дійсно нічого не прилипає і не підгорає. Навіть якщо смажити без жиру взагалі.
    Недостатки:
    Через місяць користування почало здуватися і злазити антипригарне покриття.

Богдан, дякуємо за відгук.

Такий випадок є незвичайним і може свідчити тільки про заводський брак. Звісно, Ви можете сформувати обмін у магазині. Ми впевнені, що пательня послугує Вам довго, а користування буде тільки у задоволення)

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

Чудова пательня. Красиво виглядає. Важкенька. Товстенькі бортики і дно. При користуванні дно залишається рівним, не вигинається. Гарне антипригарне покриття. Ручка міцно тримається.

Достоинства:
    При користуванні дно залишається рівним.
    Недостатки:
    Поки не побачила.

Ірина, готуйте із задоволенням)

• Лариса В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

користуюся майже місяц щодня, жодних нарікань: зручно тримати, рівномірно нагріваєтся, нічого не приліпає, легко мити, ручка не гуляє. ще дуууже подобаєтся дизайн.

Достоинства:
    див. вище
    Недостатки:
    не знайшла
  • Олександр П***
    Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Купували не на розетці. Сковорідка топ, рік служить і все ок, миється майже кожен день у посудомийці і все добре. Головне використовувати силіконові шпателі, а не дерти сковорідку, і буде служити довго

Олександр, дякуємо за ваш досвід)

• Марина Г***
    Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Купую вже 3-ю сковорідку цього бренду. При першому використанні помила, добре витерла і натерла звичайним рафінованим маслом. ВСЕ. Нічого не пригорає, не прилипає, користуюся звичайно силіконовими лопатками, бережу мою помічницю. А яєшниця без масла - це ж кайф! Симпатична ручка під дерево. Подобається все. Рекомендую!!

Достоинства:
    Дуже гарна сковорода, важка, дуже стійка, прогрівається рівномірно, дуже задоволені
  • Юлия М***
    Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Купувала заварочний чайник цієї торгової марки близько двох років тому - якість супер. Вирішила придбати й сковороду. Що сказати – не підвела. Сковорода масивна, із відмінним антипригарним покриттям. Мінімум олії, нічого не пригоряє - смажити одне задоволення. Ручка зручна. Рекомендую!!

Достоинства:
    Якісне антипригарне покриття