- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Consumer_electronics. Цвет: Серый
Іграшка чудова, дитині дуже сподобалася)
- Світлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Consumer_electronics. Цвет: Серый. Высота игрушки: 120
Швидко підтвердили покупку і швидко доставили, іграшка сподобалася
- Достоинства:
- Гарна іграшка, зв'язалися швидко, доставили швидко, спілкувалися українською і ввічливо. Дякую
- Недостатки:
- Таїсія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Consumer_electronics. Цвет: Серый. Высота игрушки: 120
Дуже класна!!!
- Дмитрий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Consumer_electronics. Цвет: Серый. Высота игрушки: 120
ребенку очень зашол
- Достоинства:
- очень большой)
- Недостатки:
- Ирина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Consumer_electronics. Цвет: Серый. Высота игрушки: 120
Краща іграшка з тих, що доводилось купувати)))
Малеча, без перебільшення, щаслива.
Чудовий дарунок до будь-якого свята, рекомендую!- Достоинства:
- Гусь Дрон, створений нищити москалів в таємних біолабараторіях
- наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Consumer_electronics
рекомендую !
- Достоинства:
- замовлення доставлено вчасно , гусак приємний на дотик і гарно наповнений
- Недостатки:
- не виявлено
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Consumer_electronics. Цвет: Серый. Высота игрушки: 160
Гусь супер!!!
Щиро дякуємо за відгук!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Consumer_electronics. Высота игрушки: 160
Отримали замовлення, дуже задоволені якістю іграшки, фото товару та вказані розміри відповідають дійсності.
Якісне обслуговування
Швидка відправка та доставка
Дякуємо продавцю!- Достоинства:
- Якість матеріалу та пошив
- Продавец Consumer_electronics
Ми хочемо висловити велику подяку за Ваш чудовий відгук про наш товар та обслуговування! Ваше добре слово дуже важливе для нас. Ми завжди прагнемо надати нашим клієнтам тільки найкраще і ваш позитивний досвід з нами підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Ваш відгук має особливе значення для нас, тому що це допомагає іншим клієнтам приймати правильні рішення та робити покупки з упевненістю. Ми сподіваємося побачити Вас знову серед наших дорогих клієнтів!
- Людмила Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Consumer_electronics. Цвет: Серый. Высота игрушки: 120
Гусак просто красунчик. Дуже якісно пошитий.
Дякуємо за відгук!
- МихаилОтзыв от покупателя. Продавец: Consumer_electronics. Высота игрушки: 120
Гусь норм
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Consumer_electronics. Высота игрушки: 120
Гуси прекрасного качества, очень красивые, лёгкие и приятные наощупь. Доставка тоже порадовала, всё весьма оперативно - отправили прямо в воскресенье, за это отдельная благодарность. Но, к сожалению, есть одно но. Заказывала двоих - серого и белого. К серому вопросов нет, а вот вместо белого приехал какой-то персиковый! Менять не было времени и сил, взяла уже, что есть, но осадочек, как говорится, остался, это не совсем то, чего я хотела.
В целом продавца рекомендую, но уточняйте цвет.- Достоинства:
- Хорошее качество, быстрая доставка.
- Недостатки:
- Белый гусь оказался персиковым.
- Darina L***Отзыв от покупателя. Продавец: Consumer_electronics
Замовляли білого гуся, а коли відкрили коробку були сильно здивовані. Не могли поміняти, бо у дитини день народження, не встигли б. А вона так хотіла отримати того гуся. Добре, що хоч дочка не так сильно засмутилася. Неприємний сюрприз!
- Достоинства:
- Симпатичний, приємний на дотик гусак.
- Недостатки:
- В оголошенні написано білий, а в посилці надійшов сірий гусак
- Продавец Consumer_electronics
Доброго дня!
Я хочу вибачитися за незручності, які ви зазнали з нашим товаром. Ми дуже шкодуємо, що переплутали замовлення та відправили товар не того кольору. Розумію, що день народження Вашої доньки - особливий день, і ми не хотіли б створити Вам будь-які неподобства.
Ми вдячні Вам за те, що поділилися цим з нами. Ми завжди ставимо нашіх клієнтів на перше місце і робимо все можливе, щоб забезпечити якість наших товарів та задоволення від покупок.
Знову вибачте за незручності. З повагою, Consumer_electronics
- Зебров Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Consumer_electronics. Цвет: Серый
Все відправили швидко, якісно упакували, якість іграшки дуже висока! Рекомендую
- Достоинства:
- Якісна
- Недостатки:
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Белый. Высота игрушки: 80
Супер якість, пухнастий, мордочка тверда
- Евгений Я***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Белый. Высота игрушки: 80
Чудовий гусак , дитина в захваті та й дружині сподобася ..)))
- Достоинства:
- Немає. Все вчасно на бистро , Рекомендую продавця..Дякую...
- Недостатки:
- Немає..
- Продавец BTSShop
Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук
Нам дуже приємно, що гусак сподобався і дитині, і всій родині
Дякуємо за довіру та рекомендацію!
Нехай іграшка дарує багато обіймів, радості та затишку
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Белый. Высота игрушки: 80
Доволі непогана, як на картинці
- Продавец BTSShop
Доброго дня, дякуємо що обрали наш магазин, щиро радіємо що товаром задоволені:)
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: EURO-UA. Цвет: Белый. Высота игрушки: 135
Дитина дуже задоволена. Відповідає опису
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCADON. Цвет: Белый. Высота игрушки: 150
Класний гусак. Дітині дуже сподобався, тягає постійно з собою
- Достоинства:
- Оперативно спрацювали. Швидко доставили дитині на свято. Щиро вдячний.
- Недостатки:
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCADON. Цвет: Белый. Высота игрушки: 105
Прикольний гусь, на ліжко увірвусь
- Достоинства:
- Великий, м'який, прикольний
- Недостатки:
- Юрий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Frame-Shop. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 190
Все Чудово ,дитині сподобалась іграшка.
Якість,хороша))
Недоліки: Немае - Стас П***Отзыв от покупателя. Продавец: Акульонок. Цвет: Желтый. Высота игрушки: 135
Іграшка дуже класна і приємна на ощуп
- Катерина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCADON. Цвет: Белый. Высота игрушки: 150
Розкішний гусь, дуже сподобався дорослим і коту)
- Недостатки:
- Немає.
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Акульонок. Цвет: Желтый. Высота игрушки: 75
Товар гарної якості. Відправив продавець оперативно. Рекомендую
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCADON. Цвет: Белый. Высота игрушки: 150
Все добре, дитина задоволена
- Оксана І***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Белый. Высота игрушки: 100
Качество гуся хорошее. Спасибо.
- Недостатки:
- Віталік Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron. Цвет: Белый. Высота игрушки: 130
Іграшка прийшла швидко. Дитина задоволена.
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: CID Shop. Цвет: Серый. Высота игрушки: 130
Іграшка приємна на дотик, гарно набита і пошита
- Достоинства:
- Чудова подушка
- Недостатки:
- Не набиті крила, розмір не той що у замовленні
- МаОтзыв от покупателя. Продавец: MERCADON. Цвет: Белый. Высота игрушки: 160
Порвався швидко
- Недостатки:
- Не повна довжина
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET. Цвет: Белый. Высота игрушки: 160
Все гарно, но замовляв 160 см, а прийшов 130см
- Достоинства:
- Гарний і м'який
- Недостатки:
- Неточності у розмірі
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Акульонок. Цвет: Белый. Высота игрушки: 190
Прикольний гусак
- Альона Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron. Цвет: Белый. Высота игрушки: 130
Гарна іграшка, малій сподобалась)
- Ирина А***Отзыв от покупателя. Продавец: SHEF LIFE. Цвет: Коричневый
Чудова іграшка
- Продавец SHEF LIFE
Дякуємо за відгук!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KUNDO. Цвет: Белый. Высота игрушки: 100
Гарний гусак. Племіннику сподобався.
- Продавец KUNDO
Дякуємо за відгук!
Дуже раді, що гусак сподобався племіннику та подарував гарні емоції)
Будемо раді вашим новим замовленням
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron. Цвет: Белый. Высота игрушки: 130
Очікував, що іграшка буде як на фото, а насправді 130 см довжини зроблено за рахунок непропорційності. "Ноги" чи лапки займають приблизно третину загальної довжини іграшки
- Достоинства:
- Без пошкоджень.
- Недостатки:
- НЕПРОПОРЦІЙНИЙ ГУСАК "Ноги" чи лапки займають приблизно третину загальної довжини іграшки
- Алена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Есенька. Цвет: Белый. Высота игрушки: 90
Дуже класний гусь.Гарна якість та чудово виглядає.
Дитина задоволена!
Бажаю Вам побільше вдячних клієнтів! - Мирослава И***Отзыв от покупателя. Продавец: Frame-Shop. Цвет: Желтый. Высота игрушки: 80
Все Чудово ,дитині сподобалась іграшка.
Якість,хороша))- Недостатки:
- Немае