Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Мягкий плед-покрывало Casablanket из бамбукового волокна 150*200см Кофейный

Оценка пользователей 4.6/5
  • Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CasaLuxe. Цвет: Светло-коричневый. Размеры: 220 x 240

Плед залишає на постільний білизні дуже багато слідів...
    Коротше-лізе
    Побачимо,чи вирішить цю проблему стірка
    Прям с упаковки якість не подобається

• Продавец  CasaLuxe

Дякуємо за відгук. Новий плед перед першим використанням рекомендуємо добре витрусити та випрати згідно з рекомендаціями — після цього зайвий ворс зазвичай зникає. Сподіваємося, що надалі плед буде тішити вас якістю.

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CasaLuxe. Цвет: Серый. Размеры: 200 x 220

Того что замовляла не було, але продавець запропонував другий плед, на наступний день я його зібрала з Новой пошти. Все чудово, дякую!!!

Достоинства:
    Класний
  • Мария Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CasaLuxe. Цвет: Светло-коричневый. Размеры: 150 x 200

Відправлення товару на не вірну адресу.

Достоинства:
    Плєд сподобався але трішки лізе. Виглядає дуже гарно
    Недостатки:
    Частково повернули гроші за переадресацію
    • Продавец  Casablanket

При повідомленні про відсутність кольору замовник спокійно обрав інший відтінок (проте не повідомив що товар потрібно відправити терміново , а зазвичай відправка можлива від 1-3робочих днів) Відправиши на протязі двох днів
      В результаті залишено відгук несправедливо.Також відправили на пошті помилково на іншу адресу , ми зробили переадресацію і все оплатили , навіть більше. А товар сподобався,пишут

• Галина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CasaLuxe. Цвет: Светло-серый. Размеры: 200 x 220

Ніжний, м'який плед,хороша якість, дуже приємний світлий відтінок сірого,не розтягується,нема товстих швів на краях,якість дуже хороша! Я дуже задоволена! Дякую!

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CasaLuxe. Цвет: Кремовый. Размеры: 200 x 220

Начитавшись негативных отзывов на аналогичные пледы других цветов было очень боязно заказывать. Так вот, заказываю ещё два!
    Изумительные пледы и все с ними отлично, и прошито хорошо, и не сатается, и не лезет никакой пух - всё прекрасно!
    Получила именно то, что заказывала, обслуживание прекрасное и отправка оперативная
    В восторге!

Достоинства:
    Отличное качество, мягкий, нежный, пушистый
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: CasaLuxe. Цвет: Светло-серый. Размеры: 200 x 220

100% полієстер. Звідси і такий відзив.

Достоинства:
    Комунікація з продавцем на високому рівні. Відправили згідно прохання, оперативно.
    Недостатки:
    Це не бамбук (
  • Вячеслав Б***

Дуже класний плед!