Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Мяч волейбольный для начинающих и любителей MVA200 желто-синий яркий

Оценка пользователей 4.63/5
  • Олеся К***

Рекомендую, гарний мʼяч

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Дуже добра якість та якість

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Дмитро С***

Замовив, все прийшло швидко

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Класний мяч, і ціна хороша.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  LikePrix

• Данило Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

мʼяч дуже класний, користуюся вже місяць дуже задоволений

Достоинства:
    все
    • Продавец  LikePrix

• Олена Г***

Щиро вдячна!!!
    Дуже гарне та швидке обслуговування!!!
    Якісний товар!!!

• Тімур П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Чудовий мʼяч прийшов цілий все добре для початківців непоганий

• Владислава С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

М'яч доставили швидко, якісь гарна, за ціну нормальний ,рекомендую

Достоинства:
    Якісь нормальна за свою ціну
    Недостатки:
    Ніби немає
    • Продавец  LikePrix

• Максим Р***

рекомендую м'яч для дітей до 14 років

Достоинства:
    надзвичайно швидко приїхали,м'ячі хороші.
    Недостатки:
    погано проклеєні панелі
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Людмила Д***

Швидко доставили

Достоинства:
    Не поганий мʼяч
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  LikePrix

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

М'яч сподобався, з задоволенням використовуємо з командою

Достоинства:
    Якісний м'яч за свою ціну, для гри в залі підходить
    • Продавец  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Доставили швидко за таку ціну якісьть не погана діти задоволені грають

Достоинства:
    Низька ціна на перший час що треба
    Недостатки:
    Поганенька поклейка
    • Продавец  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Виталий Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Товар сподобався, дитина грає, задоволена, швидка доставка

Достоинства:
    Якісний виріб за таку ціну

• Ілля Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Прекрасний м'яч мінусів нема відчувається прекрасно в руках

• Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Задоволена. Якісний товар. Доставили швидко. Дякую.

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

М'яч підійде напевно лише дітям. По відчуттям мяч трішки дерев'яний і слабкий відскок від поверхні. Також мені прийшов з дефектом кривої поклейки. Не рекомендую аматорам

Достоинства:
    Недостатки:
    Слабкий відскок від поверхні. Дефект кривої поклейки матеріалу
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора. Вибачте за незручності які Вам створили. М'яч ми відправляли в хорошому стані. Можливо під час транспортування пошкодився. Дякуємо за відгук. Гарного Вам вечора)

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Дуже вдячна магазину, м'яч гарної якості, обслуговування супер, швидко зв'язалися і відправили товар. Ввічливий продавець, проконсультували і допомогли з вибором.

Достоинства:
    Все чудово

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Покупкою задоволений. Все сподобалося, швидко надіслали.

Достоинства:
    Відповідає дійсності та вартості
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  LikePrix

• Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Мʼяч для волейболу дітям в басейн. Такий як і очікували. Продавець дуже швидко відправив замовлення.

Достоинства:
    Добрий, за свої гроші.
    Недостатки:
    ——
    • Продавец  LikePrix

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Все добре, відправили швидко, рекомендую!

• Даниил Н***

Все добре

• Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Дуже дякуємо, все супер! Відправили відразу після замовлення! Дякую! Це був подарунок племіннику Іменинник довольний! Дякуємо ще раз!

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Швидко зв'язатись після замовлення, швидка доставка

Достоинства:
    Якість відповідає ціні
    • Продавец  LikePrix

• Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Мʼяч хорошої якості, хоч і зʼявляютя невеликі лінії

• Наталя К***
    Продавец: LikePrix