- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: More best
Дякую ,дуже хороша книга . Діти в захваті .
- Продавец More best
Дякуємо за відгук, нехай книга приносить задоволення)
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: More best
Рекомендую
- Андріана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: More best
Ідеальна книга щоб швидко навчити дитину читати.
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: More best
Я в захваті. Хотіла б таку книгу в моєму дитинстві
- Достоинства:
- Швидка доставка. Неймовірна книга. Син навчився читати в 4,8. До цього були спроби. Але завдяки цій книзі все пройшло легко й цікаво.
- Недостатки:
- Немає.
- Ростислав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: More best
Завдяки книжці процес навчання став структурованим і легким
- Достоинства:
- Дуже якісна книжка, яка поступово збільшує рівень складності
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: More best
Чудова книжечка. Швидка доставка
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: More best
Супер ,книжечка дуже сподобалась.ввдправили швидко
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: More best
Книга суперова. Дуже легко дитині дається навчання по ній.швидко відправили
- Александра Т***Отзыв от покупателя. Продавец: More best
Книга для навчання читати класна! Мені сподобалось, що починається від елементарного - алфавіт (друкований і прописом) потім голосні, потім зливання у склади, потім у слова, але з поділом, щоб дитині легко орієнтуватись! І так до речень. Також нема картинок, які б відволікали! Сіли, 20 хвилин почитали і пішли! Продавець відправив швидко і без затримок
- Достоинства:
- Поступове навантаження, без картинок
- Недостатки:
- Не знайшла
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Книга сподобалася
Щиро дякуємо!!
- Олексій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Перше враження: зустрічають за обкладинкою
З першого погляду на обкладинку стає зрозуміло, що тримаєш у руках щось особливе, створене з величезною любов’ю до деталей. Миттєво привертає увагу своїм витонченим, теплим та суто українським художнім оформленням. Поєднання ніжних орнаментів, традиційних рослинних мотивів, пташок та милих котиків у нижніх кутках створює атмосферу затишної домашньої казки. Великі літери та вишуканий шрифт назви налаштовують дитину на те, що читання — це не примус, а захоплива магія.- Достоинства:
- Видання ідеально орієнтоване на маленьких читачів віком від 4 років, які:
Роблять свої перші впевнені кроки у світі літер.
Вже знають алфавіт і намагаються складати склади до купи. - Недостатки:
- Продавец DuvoKnyga
Видавництво Вільний вітер щиро вдячне за перший ознайомчий відгук нашої Читанки. Бажаємо вашій дитині гарних успіхів у навчанні!!
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Книга цікава, все по факту. Сподобалось пояснення до кожної сторінки.
- Достоинства:
- Шрифт
- Недостатки:
- Доставка
- Продавец DuvoKnyga
Щиро дякуємо за первинну оцінку нашої Читанки
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Дуже задоволена покупкою!
Продавець зв’язався одразу, все детально розповів і пояснив.
Сама читанка чудова — моя рекомендація на всі 100%. Матеріал поданий дуже зрозуміло та логічно, дитині легко займатись. Син досить швидко навчився читати.- Достоинства:
- Зрозумілі слова, логічна побудова, дитині легко читати самостійно, швидко дає результат у навчанні.
- Недостатки:
- Не помітила.
- Продавец DuvoKnyga
Шановна пані Анастасія!! щиро дякуємо за об"єктивну оцінку творчої роботи нашої авторки Надії Малащнко та всього колективу Видавництва Вільний вітер. Бажаємо Вашій дитині подальших успіхів у навчанні!!
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Дуже хороша книжка за допомогою якої дитина навчилась читати
- Продавец DuvoKnyga
Видавництво Вільний вітер бажає Вашій дитині подальших успіхів у навчанні!!
- Аліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Чудово. Раджу. Прийшло швидко. Ціна гарна
- Достоинства:
- Легко сприймається дитиною
- Продавец DuvoKnyga
Дякуємо, пані Аліна за об"єктивний відгук!!В арсеналі Вільного вітру ще багато учбових посібників, які дуже якісно допомагають дитині оволодівати необхідними знаннями.Бажаємо успіхів у подальшому навчанні Вашої дитини!!
- Алеся П***Отзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Дякую! Чудова книга і видавництво! Дуже зручно, що на кожній сторінці кʼюар код з інструкцією порадами як працювати з нею.
- Достоинства:
- Корисна
- Продавец DuvoKnyga
Дуже раді за позитивне перше враження щодо знайомства із нашою читанкою.бажаємо отримати позитивний рзультат по читанню!!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Супер книга, рекомендую! Методика навчання неймовірна!
- Продавец DuvoKnyga
Дякуємо!! Гарних результатів у навчанні!!
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Книжка гарний посібник,для дітей та батьків. Дитина з легкістю навчиться читати. Та буде сама цього хотіти.
- Достоинства:
- Багато
- Продавец DuvoKnyga
Пані Олена !! Видавництво Вільний вітер щиро дякує Вас за об"єктивний відгук. Бажаємо подальших успіхів дитині у навчанні!!
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Миттєва відправка. Приємна консультація по телефону. Гарна книга! Покупкою задоволена, дякую!
- Достоинства:
- Швидка відправка
- Продавец DuvoKnyga
Щиро дякуємо за об"єктивний відгук!!
- Инна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Гарна книжка, великі літери , нічого зайвого
- Продавец DuvoKnyga
Шановна пані Інна!! Видавництво Вільний вітер щиро Вам вдячно за об"єктивний відгук. ажаємо гарних результатів у навчанні дитини.
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Хороша книга, великий літери
Щиро дякуємо!!!
- Дина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Прекрасная книжка!очень советую для обучения чтению!!!
- Достоинства:
- Крупный шрифт,слова разбиты по слогам
- Продавец DuvoKnyga
Щиро дякуємо за об"єктивний відгук
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Чудова книга
Щиро дякуємо за відгук!!
- Олександра В***Отзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Щиро дякую авторам за цю чудову книгу! Моя дитина швидко навчилася читати — без сліз, без труднощів, із цікавістю та радістю. Завдяки простим і доступним вправам процес навчання став легким і захопливим.
Нещодавно я почала працювати асистентом у школі й тепер планую використовувати цю книгу у своїй роботі. Вона ідеально підходить для дітей, які мають труднощі з читанням, адже подає матеріал поступово, у доброзичливій формі.
Ще раз дякую за настільки корисний і натхненний посібник! Рекомендую всім батькам і педагогам, які хочуть допомогти дітям полюбити читання- Продавец DuvoKnyga
Щиро дякуємо!!
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Чудова книжка. У дитини вже є перші досягнення в читанні, завдяки їй
- Продавец DuvoKnyga
ПаніТетяна , дякуємо. Але Ви не до кінця виразили свою думку. Просимо продовжити
- Лдія К***Отзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Дуже корисна книжка. Особливо для початкових навичок читання в післябукварний період.Рекомендую.
- Достоинства:
- Великі букви, тренажер на певні найважчі буквосполуки
- Недостатки:
- Важко відкривати, незручно гортати.
- Продавец DuvoKnyga
Пані Лідія !! Видавництво Вільний вітер щиро дякує за об"єктивний відгук щодо корисних навчальних функцій нашого посібника "Я хочу читати" Бажаємо Вашій дитині подальших успіхів у навчанні.
- Ковальчук Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Книга стала чудовим помічником, три місяці і читає по складах(якби не лінився то напевне було б і швидше))). Нам ще рік до школи а вже сидить з книгами і читає. Я дуже рада що вдалося прищепити дитині любов до читання, і що знайшла цей підручник. Довго шукала щось подібне щоб великий шрифт і не багато слів на сторінці (бо інакше дитина не може зосередитись, швидше стомлюється і починає лінитися). А тут все ідеально.)
- Достоинства:
- Великий шрифт, відсутність ілюстрацій які б відволікали увагу і при цьому приємне оформлення
- Продавец DuvoKnyga
Шановна пані Ганна!! Видавництво Вільний вітер дуже вдячно за об"єктивний відгук. бажаємо Вашій дитині подальших успіхів у навчанні!!
- Оленченко К***Отзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Дуже рекомендую цю прекрасну читанку . Все зрозуміло , прекрасна техніка щоб навчитись , або тренуватися у читанні . Круто , що дитина не переживає себе , де відволікається на різні картинки .
- Недостатки:
- Єдине ,хотілось щоб книжка була трошки міцніша , або прошита .
- Продавец DuvoKnyga
Щиро дякуємо за об"єктивний, позитивний відгук щодо результата навчання по нашій Читанці.. Бажаємо Вашій дитині подальших успіхів у навчанні.
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Залишилися задоволені книгою. Легко проходить навчання, дитина із задоволенням навчання. А головне легко ми навчилися читати. Дуже рекомендую!
- Достоинства:
- Великі літери
- Продавец DuvoKnyga
Щиро дякуємо за теплий відгук!!!Це результат і Вашого навчання дитини і величезна робота проведена авторкою Надією Малащенко.Бажаємо успіхів у подальшому навчанні!!
- Жанна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Чудовий букварик, синочку подобається
- Продавец DuvoKnyga
Бажаємо гарних успіхів у навчанні сина!!
- Аліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Дуже класний посібник
- Продавец DuvoKnyga
Видавництво Вільний вітер щиро бажає подальших успіхів у навчанні Вашої дитини!!!
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Відмінно, рекомендую.
- Продавец DuvoKnyga
Видавництво Вільний вітер бажає Вашій дитині гарного навчання.
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Дуже цікава,по якій можно дійсно самому навчити дитину
- Продавец DuvoKnyga
Щиро дякуємо за відгук по нашому посібнику "Я хочу читати". Бажали б побачити Ваше важення по результатах навчання дитини.
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Хочу подякувати за посібник, прекрасний матеріал. Дійсно дуже швидко дитина почала читати, дякуючи зручній послідовності вивчення складів, слів...
- Продавец DuvoKnyga
Видавництво Вільний вітер щиро дякує Вам за об"єктивний відгук щодо Читанки "Я хочу читати" Бажаємо успіхів у подальшому навчанні Вашої дитини.
- Анна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Чудова книга. Нічого зайвого, все структуровано, чітко, просто, зрозуміло. Гарний помічник для навчання дитини читанню! Сину вдалось швидко опанувати і почати читати)
- Достоинства:
- Чітко, структуровано, гарна ціна та якість друку
- Продавец DuvoKnyga
Видавництво Вільний вітер щиро вдячно Вам за об"єктивний відгук. Цечудова оцінка нашої творчої навчальної діяльності та гарна підказка батькам, які шукають якісні та ефективні посібники для первинного навчання дітей, підготовки до школи.
- Гліб С***Отзыв от покупателя. Продавец: DuvoKnyga
Все добре
Все добре, це про що