Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Наушники HL S720 Bluetooth Headset Black Беспроводные наушники спортивные с микрофоном Черные 10155

Есть в наличии

4.7/5
Код :  383419821
Оценка пользователей 4.7/5
  • Богдан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

Навушники тільки заряд добре тримають, А все інше не якісне: звук, дальність роботи по блютузу, ціна за такі навушники не актуальна, не рекомендую

Достоинства:
    Довго тримає заряд
    Недостатки:
    Звучання - погане, динамік передає звук з перешкодами, блютузу на відстані більше 2м від'єднуються
  • Кристина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

Отличные наушники, хороший звук, держат заряд, подключаются моментально)

• Продавец  HappyLife

Доброго дня Крістіна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Навушники HL S720 Bluetooth Headset Black Бездротові навушники спортивні з мікрофоном Чорні . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш happylifе

• Оля Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

Звук чистий та насичений, баси відчутні, але не «перекривають» голос. Легкі та зручні, сидять комфортно навіть кілька годин поспіль, не тиснуть вуха. Підключаються швидко, без глюків, гарно працюють і для музики, і для дзвінків.

• Продавец  HappyLife

Доброго дня, Оля! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Навушники HL S720 Bluetooth Headset Black . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш happylifе

• Наталя
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

не пожалкував: звучання чітке, мікрофон нормальний, підключення до телефонів швидке. Вони водонепроникні — використовую навіть під дощем. Індикатор заряду — корисна річ, щоб знати, коли заряджати

• Михайло П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

На сьогодні все сподобалось, все працює.

Достоинства:
    Термін роботи на одній зарядці
    Ціна = якість
    Недостатки:
    Сигнал bluetooth працює до 5_и метрів.
    • Продавец  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш happylife

• Володя
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

Навушник класні добре сидять у вусі акумулятор тримає більше 5 діб мені, хороша річ

• Нікіта П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

В целом неплохие, чувствуется что пластик хрупкий, кнопки в своих гнездах сидят не плотно как бы с эффектом погремушки. Покупал для пожилого человека, а в них оповещение на английском (вкл/выкл, блютуз мод)

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Качество (выглядят лучше чам на ощупь)
    • Продавец  HappyLife

• Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

Класні навушники, добре тримає батарея мені на тиждень плюс вистарчає одного заряду при підключені до двох телефонів.

• Продавец  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.

• Віола О***

навушники супер користуюсь уже більше 6 місяців все працює добре

• Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

хороші навушники добре звучить батарея тримає дуже добре

Достоинства:
    звук та якість тримання батареї
    • Продавец  HappyLife

• Олеся
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

Начитавшись відгуків таких хороших, я вирішила купити і собі ці науші.
    Це жах. Басів немає,рипить, один навушник грає голосніше іншого. Музику слухати в них неможливо, через 5 хвилин вже болять вуха. Включала різні жанри, настроювала еквалайзер і нічого не допомогло. Все зрозуміло стає на слові "connected" звісно, коли робиш пару з телефоном, бо такий звук, наче то науші за 100 гривень на вокзалі по розпродажі і так воно виявилось.
    Дивитись фільм на ноуті ше більш-менш, але музику слухати, то біль і страждання.
    В мене є китайські науші і вони круті і думала, шо ці також хороші, по відгукамале ні.

Достоинства:
    Форма
    Недостатки:
    Звук(а це те, длч чого беруться навушники)
  • Віолета
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

Хороші навушники звук супер та батарая тримає довго

• Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

Месяц назад заказал для своей девушки на 8-ое Марта и до этого момента их ни разу не слушал.
    Народ, такого качества звука и стереофекта я не слышал давно. Это супер.
    Всё-таки могут китайцы делать качественный товар. Берите, не пожалеете.
    Я себе такие закажу.

• Ігор К***

Наушники хорошие.
    Подарил своей девушке на 8-ое марта.
    Немного отдают по высоким частотам,
    так что супер басы не ждите, хотя не подхрипывают.
    Соединяются с телефоном просто и быстро.
    Качелька громкости не люфтит,
    однократное нажатие переключает треки вперёд/назад, а длительное нажатие, регулирует громкость.
    Текущий уровень громкости отображается на цифровом индикаторе.
    Слот для карты памяти пока не проверял.
    Так же можна смотреть и слушать ролики на Ютюб. Кнопка питания при двойном клике, осуществляет вызов последнего номера.
    При поступлении звонка, музыка ставится на паузу, и идёт гудок на наушники, причём если однократно нажать на кнопку принятия вызова, то звук мелодии телефона дублируется и в сами наушники, а уже повторное нажатие кнопки принятия вызова "берёт трубку". Абонента слышно хорошо, чувствительность микрофона вполне приемлема.
    Длительность работы полностью заряженой батареи пока не проверял.
    При установке BlueTooth-модуля в ноутбук, можна слушать музыку прямо из плеера компъютера.
    Вобщем, пока доволен, продолжаю тест.

Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.

• Ярема В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

навушники просто супер тримають безмежно довго, звук в них просто супер то що правда через стіни не сильно ловлять якщо відійти від телефону але за такі кошти це ТОП

Достоинства:
    довго тримає батерея
    • Продавец  HappyLife

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

Купил, претензии нет все четко

• Сергій К***

Хороші нпвушники.
    Гарний звук.
    Зручно срілкуватись.

• Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

Хороші навушники батарея довго тримає

• Надежда Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

Покупала папе. Он человек пожилой ,но пользоваться наушниками ему удобно. Он доволен.

Достоинства:
    Хороший звук
    • Продавец  HappyLife

• Петро Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

навушники просто бомба працюють добре, батарея тримає просто я в захваті

• Продавец  HappyLife

Петро добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що навушники Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE

• Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

Навушники хороші за свою ціну підключаються одночасно до двох пристроїв тримають приблизно 30+ годин я задоволений пвністю раджу

Достоинства:
    довго тримає батерейка
    Недостатки:
    не виявив
    • Продавец  HappyLife

Олександр добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що навушники Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE

• Остап Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

Хороші навушники батарея тримає супер якісний пластик

• Продавец  HappyLife

Остап, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що наш товар Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE

• Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

Навушники просто супер тримають дуже довго мені на використанная вистарчає заряджати раз на 3 дня, звук хороший все добре коштують своїх грошей!

• Продавец  HappyLife

Галина, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді, що Вам все сподобалося! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Назар С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

Супер навушники працюютьдовго мені тримають 4 доби приблизно годин 35, звук супер пдключаються до двох пристроїв одночасно. За таку ціну просто бомба.

• Продавец  HappyLife

Назар, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що наш товар Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE