- СВІТЛАНА К***Отзыв от покупателя. Продавец: YogaLife. Цвет: Фиолетовый
Краще ніж очікувала
Доброго дня! Раді, що вам все підійшло. Дякуємо за відгук
- Галина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: YogaLife. Цвет: Фиолетовый
Чудова якість,дуже задоволена ролом
- Достоинства:
- Розмір рола.
- Продавец YogaLife
Щиро вдячні за довіру! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені.
- Анна О***Отзыв от покупателя. Продавец: YogaLife. Цвет: Фиолетовый
Дуже задоволена. Обирала довго, враховуючи безліч нюансів. Якісний, без запаху, зручний, бо довгий!!! , можна пропрацьовувати одразу дві ноги. Усім, хто починає самостійно використовувати раджу переглянути відео в ютубі, щоб не нашкодити, бо є певні ділянки, де не рекомендуется взагалі використання валиків. Я новачок, судячи з моїх відчуттів 1,2 зайняття була чутливість шкіри, мязів, бо робила занадто активні рухи. Починати необхідно повільно, якісно пропрацьовуючи усі ділянки і тоді приходе дуже приємне розслаблення в мязах. Бажано активне використання валика після тренування чи важкої фізичної праці.
- Достоинства:
- Гарна якість матеріалу, довгий, середньої жорсткості (універсальний)
- Продавец YogaLife
Анно, щиро дякуємо за корисний та детальний відгук. Бажаємо продуктивних тренувань!
- Наталья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: YogaLife. Цвет: Фиолетовый
Ролик сподобався. Відповідає повністю опису. Як раз по розміру підійшов, бо 30 см або 33 см був би малий. В міру жорсткий. Візуально зроблений добре. Поки що нарікань немає. Будемо тренуватись. Хороша штука
- Достоинства:
- Великий, як по діаметру, так и по дліні.
- Яна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: YogaLife. Цвет: Фиолетовый
Прислали не той-салатовий замість фіолетового та менший. Треба було оглянути у відділенні, але повірила продавцю
- Достоинства:
- Щільний
- Недостатки:
- Не той
- Продавец YogaLife
Доброго дня, Яно. Щиро прикро та перепрошуємо за дану ситуацію. Помилка із кольором сталася під час упаковки товару. В такому випадку Ви звісно можете оформити заяву на обмін товару. Ми з радістю проведемо обмін в найкоротший термін.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: YogaLife. Цвет: Фиолетовый
Гарний ролик, великий, міцний
Доброго дня, Ірино.
Дякуємо за відгук! Гарних тренувань.
- Богдан О***Отзыв от покупателя. Продавец: YogaLife. Цвет: Синий
Хороший ролик.
- Достоинства:
- Міцний
- Продавец YogaLife
Дякуємо, Богдане, за ваш відгук!
Раді, що вам сподобався наш масажний ролик Grid Roller YogaLife. Надійність і міцність — це те, що ми завжди ставимо на перше місце. Бажаємо вам продуктивних тренувань та гарного самопочуття!