- Олександр Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Користуюсь два тижні - політ нормальний. З впевненістью можу заявити, що годинник мені дуже сподобався. Зручно читати повідомлення, переглядати погоду, приймати дзвінки, та навіть говорити через годинник, не дістаючи телефон. Великий яскравий дисплей, добре видно навіть на сонці. Багато різноманітних функцій.
Окремий + за змінний ремінець, та патріотичні теми- Достоинства:
- Сучасний дизайн, великий яскравий дисплей, функціональність, комплектація
- Недостатки:
- Можливо трохи завеликий для моєї руки, але я дрищ, тому це суб'єктивно
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за відгук та за вибір нашого бренду! Ми раді, що даний товар виправдав ваші очікування. У нашій команді ми завжди ставимо якість на перше місце та здійснюємо постійний контроль, щоб забезпечити вам надійні та високоякісні продукти.
Бажаємо, щоб ваша покупка приносила вам тільки радість та користь, завжди і в будь-який час!
З повагою, український бренд Gelius.
- Родіонов М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Military
За свої гроші дуже гарне рішення. До цього у мене був годинник AmazFit Bip, який тримав 45 діб з постійно працюючим дісплеем, але він вже застарів, і захотилося підібрати щось схоже.
Знайшов цей годинник, ціна дуже приємна за той фукціонал що він дає. Майже все те ж саме, что й Apple Watch, крім диктофону, і можливости встановлювати додатки.
Дуже гарна автономність для такого пристрою
Працює у мене цей годинник з iPhone, і дуже гарно, чому я здивований. Навіть працюють дзвінки, и на них можно відповідати з годинника. Але працює це через костиль. Годинник розпізнається смартфоном як зовнішня колонка, або навушники, через що постійно прямо через них йде звук з відео, або музика. Але по іншому реалізувати на цій системі дзвінки через годинник неможливо, тому це нормальний варіант. Але це не можна вимкнути. Цей годинник з iPhonе завжди буде жити як зовнішня аудиосистема.
Можна моніторити сердцебиття і сон, що я і ввімнув. Працює непогано.
Після повноі зарядки пройшло два дні, розрядився годинник на 12%.
З мінусів можу вказати те, що додаток переклали на українську непогано, але є моменти, які так названі, що не дуже можна зрозуміти що це таке.
Дуже туго працює підняття руки для перегляду часу. Підіймаєщь руку, а укран загорається через секунди дві.
А ще я не знайшов циферблата, який зображено на Розетці, який йде в колир з корпусом.
Представник постачальникаВітаємо Максиме!
Дякуємо що обрали годинник нашого бренду!
Нам приємно, що Ви оцінили наш оригінальний годинник з багатим функціоналом. Стандартні циферблати можуть змінюватися разом з оновленням додатку.
З повагою, український бренд Gelius.- Владимир Б***
Мне понравился скин, который в этом отзыве на третем фото (желтый со значком радиации), но я не могу найти такой в приложении.
ссылка
Подскажите, пожалуйста, что нужно сделать, чтобы установить такой?
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Military
Прикольний, сподобався колір мілітарі.
- Достоинства:
- довго тримає зарядку, можна відповісти на дзвінок, показує смс, не страшно замазати болотом і помити, можна міряти сердцебиття та контролювати інші фізичні навантаження
Недоліки: не знайшов
Представник постачальникаВітаємо Владиславе!
Вдячні за Ваш відгук!
З повагою, український бренд Gelius.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Користуюсь вже близько 9 місяців. За цей період нічого поганого сказати про годинник не можу, все працює, ніяких нарікань немає. Батарею тримає точнісінько так само як і при купівля, близько 5-7 днів, в залежності від активності користування. Ремінець якісний, не затерся майже за рік користування, при цьому в комплекті ще є запасний.
- Достоинства:
- Якість матеріалів на гарному рівні. Надійність - як показав час. Великий та яскравий дисплей
Представник постачальникаВітаємо Сергіє!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками та функціоналом годинника. Ми вдячні Вам за відмічення переваг нашого годинника. Ці характеристики роблять наш годинник надійним та комфортним. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даного годинника.
З повагою, український бренд Gelius.
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Доброго дня! Купляла годинник, як подарунок для чоловіка, він в захваті! Дуже багато потрібних функцій, чіткий звук при розмові по годиннику, загалом все дуже сподобалося! А ще приємним бонусом був подарунок, змінний ремінець та захисна плівка!
- Достоинства:
- Подарунок
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за ваш відгук про наш годинник! Ми завжди стараємося створювати якісні та надійні смартгодинники, які дозволять вам насолоджуватися їхнім використанням протягом тривалого часу. Ми раді, що вам сподобався дизайн та функціональність нашого продукту. Крім того, ми завжди прагнемо робити приємні сюрпризи нашим клієнтам, тому додали в комплект подарунковий ремінь та захисну плівку.
Дякуємо, що обрали нас. Бажаємо, щоб цей годинник став корисним і багатофункціональним аксесуаром, який відображатиме стиль та особистість вашого чоловіка.
З повагою, український бренд Gelius.
- Дмитрий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Military
Обирав годинник по функціям, батареї та щоб були камуфляжні. Саме цей варіант сподобався найбільше. На руці сидять дуже зручно, чіткий, яскравий екран!
- Достоинства:
- Качество функционал
- Недостатки:
- Не помітив
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо Вам за Ваш чудовий відгук про наш смартгодинник! Ми дуже раді, що Вам сподобався дизайн та функціонал нашого продукту. Ми завжди прагнемо надавати якісний та зручний продукт, який задовольнить потреби наших клієнтів. Функціональність є одним з найважливіших аспектів при виборі годинника, і ви правильно визначили, що саме цей годинник пропонує високу якість функціонала. Камуфляжний дизайн годинника додає йому особливого шарму та унікальності. Він виглядає стильно і добре поєднується з будь-яким образом.
Бажаємо Вам задоволення та комфорту в користуванні годинником.
З повагою, український бренд Gelius.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Купували батьку на подарунок. Користується більше року, все чудово, заряд тримають так само. В характеристиках заявлено вимірювання тиску крові та рівня кисню - це таке собі)))) але ми цього і не очікували.
- Достоинства:
- Комплектація, заряд батареї, зовнішній вигляд
Представник постачальникаВітаємо Олено!
Дякуємо, що обираєте техніку Gelius для Вашой родини та ділитеся досвідом використанням!
З повагою, український бренд Gelius.
- Роман И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Користуюсь рік,все добре.Заряджаю раз на тиждень,всередньму
- Недостатки:
- не знайшов
Представник постачальникаВітаємо Романе!
Нам приємно, що Ви високо оцінили функціонал та стиль нашого годинника.
З повагою, український бренд Gelius.
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Military
За ці кошти топ годинник в такому стилі.
Представник постачальникаВітаємо Віталіє!
Вдячні за Ваш відгук!
Нам приємно, що Ви високо оцінили стиль нашого годинника.
З повагою, український бренд Gelius.
- Калиниченко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Користуюсь годинником вже майже рік,враження чудові. Ходив з ним у екстремальний похід, він його пережив з легкістю (була: вода, каміння, пісок) акумулятор тримає тиждень,що дуже вражає,зручно, що можна приймати дзвінки з нього і ще багато корисного..
- Достоинства:
- Пережив вогонь і воду.
Представник постачальникаВітаємо Ілля!
З повагою, український бренд Gelius.
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Користуюсь майже рік дуже задоволений.Нарікань ніяких немає.Заряда акумулятора вистачає на тиждень.
- Достоинства:
- Довго тримають заряд.
- Недостатки:
- Невиявив
Представник постачальникаВітаємо Олеже!
Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас. Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надавати найкращі продукти та обслуговування нашим клієнтам. Раді знати, що Ви задоволені і що наші зусилля допомагають Вам насолоджуватися використанням наших продуктів. Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!
- Олексій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Prnt
Ціна, якість просто
- Достоинства:
- Простий в керуванні, та дуже зручний годинник
- Недостатки:
- Поки все добре
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Брала чоловіку, йому сподобалось
- Достоинства:
- Гарний дизайн, зручність
- Недостатки:
- Не помітили
Представник постачальникаВітаємо Ірино!
Ми щиро вдячні Вам за те, що приділили час та поділились своїм враженням. Ваші відгуки для нас надзвичайно важливі.
Бажаємо, щоб Ваша покупка приносила тільки радість та користь Вашому чоловікові, завжди і в будь-який час!
З повагою, український бренд Gelius.
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Брала на подарунок чоловіку. Йому дуже сподобалися, гарний дизайн, багато різних функцій, на руці гарно виглядають!)
Представник постачальникаВітаємо Юліє!
Дякуємо Вам за ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас. Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надавати найкращі продукти та обслуговування нашим клієнтам.
Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!
З повагою, український бренд Gelius.
- Мария Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Дуже гарний годинник. Дарувала чоловікові, задоволений. Заряд тримає два тижні, виконує всі заявленні функції.
Представник постачальникаВітаємо Маріє!
З повагою, український бренд Gelius.
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Після кількох днів використання можу сказати що задоволений. Багато різноманітних функцій. Є можливість говорити через годинник. Просте та зрозуміле підключення та налаштування годинника.
- Достоинства:
- Ціна, якість, багато різноманітних функцій, величезний дисплей
Представник постачальникаВітаємо Сергію!
Дякуємо Вам за Ваш відгук про наш годинник з багатим функціоналом. Ми раді, що Ви повністю задоволені його можливостями, зокрема і можливістю говорити через годинник. Ми завжди працюємо над поліпшенням наших продуктів та надаємо підтримку нашим клієнтам. Дякуємо за довіру.
З повагою, український бренд Gelius.
Покупкою дуже задоволений,гарні дизайном та зручно лижать на руці.З моменту купівлі як ввімкнув користуюсь четвертий день ще незаряджав і є ще більша половина заряду.Також дуже зручно що в годиннику е функція отримання дзвінків.
- Достоинства:
- довго тримають заряд.два ремінця в комплекті.
- Недостатки:
- поки що невиявив
Представник постачальникаВітаємо Олеже!
Дякуємо Вам за відгук!
Нехай цей годинник стане надійним помічником у повсякденному житті та приносять щастя та задоволення власнику! Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надати нашим клієнтам тільки найкращі продукти, які відповідають їхнім потребам. Будемо раді бачити Вас знову серед багатьох наших задоволених покупців. Дякуємо за довіру.
З повагою, український бренд Gelius.
- Любомир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Дуже задоволений годинником.
Добре тримають заряд.
Дуже гарно чути при дзвінку.
Все сподобалося, дизайн, куча різних функцій.
Рекомендую!- Достоинства:
- Дизайн, тримають довго заряд,ціна відповідає якості
Представник постачальникаВітаємо Любомире!
Дякуємо Вам за відгук!
Нехай цей годинник стане надійним помічником у повсякденному житті та приносять щастя та задоволення їхньому власнику! Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надати нашим клієнтам тільки найкращі продукти, які відповідають їхнім потребам. Будемо раді бачити Вас знову серед багатьох наших задоволених покупців. Дякуємо за довіру.
З повагою, український бренд Gelius.
- Дмитрий У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Користуюсь даним годинником майже тиждень. Зауважень та нарікань нема. Все коректно працює. Чудовий великий екран. Доволі непогана автономність роботи як для таких характеристик.
- Достоинства:
- Великий екран
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаВітаємо! Ми вдячні Вам за теплий відгук! Ваше задоволення - це для нас найкраща нагорода за наші зусилля. Ми завжди прагнемо до відмінності в тому, що робимо, і раді бачити, що наші зусилля приносять радість та користь.
Бажаємо вам надалі приємних і позитивних вражень від наших продуктів та обслуговування!
З повагою, український бренд Gelius.
- Сергей Н***Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Military
Часы супер, не могу нарадоваться.
Только подскажите пожалуйста, как синхронизировать телефонную книгу с часами?
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо Вам за позитивний відгук! Ми дуже раді знати, що смартгодинник виправдав Ваші очікування і приніс Вам задоволення і зручність у повсякденному житті. Ми намагатимемося і надалі радувати вас своїми новинками та якістю, і дарувати вам почуттям впевненості та комфорту.
Щодо вашого запитання, в смартгодиннику телефона книга синхронізується автоматично після того, як надається дозвіл доступу до телефонної книги.
Дякуємо за довіру!
З повагою, український бренд Gelius.
- Дмитрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Military
На первый взгляд и опыт ношения, часы соответствуют своей цене.... Простые в управлении, функциональные, удобные в ношении
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Пока не выявлено
Представник постачальникаВітаємо! Дякую Вам за такий чудовий відгук! Ми дуже раді, що смартгодинник виправдав Ваші очікування і приніс Вам задоволення і зручність у повсякденному житті. Ми намагатимемося і надалі радувати вас своїми новинками та якістю, і дарувати вам почуттям впевненості та комфорту.
З повагою, український бренд Gelius.
Замовляв для батька. Важливо було, щоб довго тримав зарядку і це так, щоб міряв серцебиття, можна говорити по ньому, показує смс, навіть показує активність на протязі дня а в додатку і за тиждень і більше
Представник постачальникаВітаємо Владиславе!
Дякуємо Вам за відгук!
Нехай цей годинник стане надійним помічником у повсякденному житті та приносять задоволення новому власнику! Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надати нашим клієнтам тільки найкращі продукти, які відповідають їхнім потребам.
З повагою, український бренд Gelius.
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Покупала часы мужу на подарок. Муж доволен, часы работают без нареканий, большой дисплей, на руке смотрятся красиво.
Представник постачальникаВітаємо Оксано!
Нам дуже приємно знати, що Ви та Ваш чоловік залишилися задоволені нашим годинником.
З повагою, український бренд Gelius.
- Артем Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Купляв собі на подарунок, бо дуже сподобався дизайн. За неділю користування, я не можу натішитися бо вони класні
- Достоинства:
- Гарний дизайн, приємні на дотик, дуже багато функцій
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за ваш позитивний відгук про наш смартгодинник. Ми раді, що вам сподобалось його використання та що ви насолоджуєтеся його класним дизайном. Наша команда прагне надавати високу якість продуктів і багато функцій, щоб задовольнити ваші потреби. Нам приємно, що ви не виявили жодних недоліків. Бажаємо вам продовжувати насолоджуватися використанням нашого продукту та мати чудовий досвід з ним.
З повагою, український бренд Gelius.
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Брала на подарунок чоловіку. Гарна, чоловіча модель. Швидко налаштовуються, багато функцій. Зручні, гарні, виконують свої функції. Може трохи жорсткий ремішок.
- Достоинства:
- Дзвінки
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо вам за ваш відгук про наш смартгодинник!
Ми раді знати, що наш смартгодинник став чудовим подарунком для вашого чоловіка. Наші чоловічі моделі справді виглядають стильно та відповідають чоловічому стилю. Дякуємо, що ви відзначили зручність та ефективність та його багато функціональність. Ми завжди намагаємося врахувати потреби наших клієнтів та забезпечити найкращий досвід використання. Нехай смартгодинник стане стильним аксесуаром, що підкреслить індивідуальний стиль вашого чоловіка.
Дякуємо за довіру.
З повагою, український бренд Gelius.
- Олександр М***Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Купляв годинник приблизно 2 роки тому. Дуже задоволений. Батарея тримає майже 2 місяця , якщо відключити від телефона. В термальному басейні провів 4 години і все нормально. Працюю на будівництві і після того як годинник забруднив фасадною фарбою то відмочував його 4 дня в воді- працює далі. Рекомендую. Недавно перестала працювати верхня кнопка, але це не смертельно . Зараз розглядаю інші варіанти цих годинників.
Представник постачальникаВітаємо Олександре!
З повагою, український бренд Gelius.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Купувала чоловіку на подарунок,поки все чудово,далі побачимо
Представник постачальникаВітаємо Вікторіє!
Дякуємо за вибір Gelius для подарунків. Ми цінуємо Вашу довіру і раді бути частиною Ваших важливих моментів.
Бажаємо Вашому чоловікові приємного користування.
З повагою, український бренд Gelius.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
За таку ціну немає на що жалітися.
Якщо зрівнювати з аналогічними (по ціні) годинниками чи фітнес браслетами ідентичними по ціні - Gelius гарний вибір.- Достоинства:
- Гарні ціна, дизайн, комплектація і пакування, довго тримають заряд. Гарний екран. Норм звук.
- Недостатки:
- Медичні показники умовні.
Представник постачальникаВітаємо Денисе!
Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар! Ми дуже раді, що Ви задоволені продукцією та бажаємо приємного використання!
З повагою, український бренд Gelius.
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Дуже зручний додаток, дозволяє швидко налаштувати всі функції годинника. А ще в комплекті йде змінний ремінець і захисне скло. Є можливість здійснювати дзвінки
- Достоинства:
- Акумулятор
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаВітаємо Артеме!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками та функціоналом. Дякуємо Вам за відмічені переваги. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даного пристрою.
З повагою, український бренд Gelius.
- Віктор І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Дякую за оперативність і професіоналізм. Рекомендую до співпраці.
- Достоинства:
- Товар відповідає заявленим хсрактеристикам
Представник постачальникаВітаємо Вікторе!
З повагою, український бренд Gelius.
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Хороший годинник особливо здивував звук, дуже класний
- Недостатки:
- Поки не виявив
Представник постачальникаВітаємо!
З повагою, український бренд Gelius.
- Валентина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Брала сину на подарунок. Йому сподобався, мені також, прикольно виглядає.
- Достоинства:
- Водонепроникний,зручний
Представник постачальникаВітаємо Валентино!
З повагою, український бренд Gelius.
- Сергей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Military
Дуже багато функцій, заряджаю раз на 7-10 днів.
Представник постачальникаВітаємо Сергіє!
Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас.
Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!
З повагою, український бренд Gelius.
- Александра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Military
Все супер дякую. Але, який подарунок всередині? Ремінець і плівка комплектуется базово, хіба не так? Чи менгі не поклали подарунок?!
- Достоинства:
- Багато
Представник постачальникаВітаємо Олександро!
Дякуємо, що обрали годинник нашої торгової марки!
До комплекту входить сам годинник, ремінець та зарядка. Другий змінний ремінець та плівка ідуть в подарунок.
З повагою, український бренд Gelius.
- Виктор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Military
Все працює на славу
- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаВітаємо Вікторе!
Нам приємно, що Ви високо оцінили функціонал та стиль нашого годинника.
З повагою, український бренд Gelius.
- лепейко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Military
Мне понравились
На порядок лучше чем китайский бешкимет))
Розетке спасибо за сервис.- Достоинства:
- Цена качество
- Недостатки:
- Пок не увидел
Представник постачальникаВітаємо Володимире!
Щиро вдячні за те, що високо оцінили наш годинник. Приємно, що Ви лишилися задоволені.
Бажаємо, щоб даний годинник і надалі був корисний для Вас.
З повагою, український бренд Gelius