Отзывы покупателей о Подставка для ноутбука UGREEN LP230 Foldable Desktop Laptop Stand Silver (80348)

• Отзывы про товар продавца Aksessoria
  • Александр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Aksessoria. Цвет: Серебристый

Дякую. Отримав те що хотів. Під ноут на 15 то взагалі є супер. На інші не приміряв.

Достоинства:
    Гарна якість. Все підійшло і вирішило те, що мені було потрібно.
    Швидкий звʼязок і доставка. Ввічливі і чемні менеджери.
    • Продавец  Aksessoria

Доброго дня! Вдячні Вам за відгук та бажаємо приємного користування.

• Ирина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Aksessoria. Цвет: Серебристый

Гарна підставка, нічого зайвого, якісно виконана. В описі вказано, що підходить для 17 дюймів, у мене 16" і коли я хочу підняти повище, ноут перевертається. Але в цілому задоволена, підібрала оптимальну висоту для себе! З підставкою набагато краще - шия не болить.

Достоинства:
    спадобався мінімалістичний дизайн
    Недостатки:
    для мого 16" ноута не всі кути нахилу підходять, при певних положеннях ноутбук перевертається.
    • Продавец  Aksessoria

Доброго дня! Вдячні Вам за відгук та бажаємо приємного користування.

• Олексій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Підставка норм, нічого зайвого, компактно складається. Якщо поверхня трохи перекошена, за допомогою підставки можливо прибрати цю незручність, вирівнявши ноут. Підійде тим, хто часто в дорозі.

Достоинства:
    Міцна, зручна компактна.
    Недостатки:
    Довго доставляли, не приїхала в зазначений термін. Працівники розетки не могли надати зрозумілу відповідь, де знаходиться моя посилка.

• Олексій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Дуже довго доставляється. Замовив 12-го, повинно приїхати 15-го, вже 16-те, ніхто не може внятно відповісти де моя підставка. В додатку вже 5 день пише опрацьовано автоматично. Служба підтримки нічого не каже, окрім того що десь воно їде, і скільки мені ще чекати, ніхто не знає.