- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Супер.
- Достоинства:
- Есть
- Недостатки:
- Цена.
- Продавец TORI
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Дима М***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Все норм
- Достоинства:
- Норм сушить рибу
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец TORI
Доброго дня, Дмитре. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Гаврілей С***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Відповідає опису
- Достоинства:
- Гарний розмір, якісні матеріали.
- Продавец TORI
Доброго дня, Світлана. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Сеткой довольны. Размер что надо. Качество материала и исполнения порадовало
- Достоинства:
- Размер, качество исполнения
- Продавец TORI
Доброго дня, Сергій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Спасибо
- Достоинства:
- Хороший размер, функцию выполняет, крепкая
- Продавец TORI
Доброго дня, Катерина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Христина С***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Швидка доставка, сітка міцна, добре прошита. Дякую.
- Продавец TORI
Доброго дня, Христина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: TORI
- Продавец TORI
Доброго дня, Артем. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Сушарка сподобалась. Зі своєю функцією, справляється добре.
- Достоинства:
- Великий об'єм, Підсилені металеві прути в полицях.
- Недостатки:
- Трішки сітка на краях полиці відходить
- Продавец TORI
Доброго дня, Наталія. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми раді, що ви задоволені вашою покупкою. Щодо зауваження про сітку на краях полиць, звертаємо увагу, що підсилені металеві прути забезпечують надійність конструкції та довговічність сітки. Якщо ж сітка трохи відходить, це можна легко виправити під час використання. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. Гарного дня.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: TORI
Сітка сподобалась. Зі своєю функцією справляється на відмінно. На дачі незамінний помічник.
- Достоинства:
- Сітка- супер! Можна висушити велику кількість фруктів та овочів.
- Продавец TORI
Доброго дня, Вікторія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Гарна, велика сітка, що вміщує велику кількість продуктів для сушки. Підсилені яруси, щоб не провисала на них сітка. Лише трохи слабі ручки для кріплення всієї кострукції
- Достоинства:
- Підсилені полиці
- Недостатки:
- Трохи слабуваті ручки кріплення
- Продавец TORI
Доброго дня, Лариса. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми раді, що ви задоволені вашою покупкою. Щодо ручок для кріплення, то вони розраховані на витримку навантаження в межах стандартного використання. Якщо правильно розподіляти вагу продуктів, конструкція повинна бути стабільною. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. Гарного дня.
- Майя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Сітка сподобалась. Дуже практична)
- Достоинства:
- Хороша, практична, якісна. Сушили рибу, персики, сливи. Чудово!!!
- Продавец TORI
Доброго дня, Майя. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: TORI
Розмір як і обіцяно великий, вміщує достатньо. Враховуючи жарке літо і відсутніть подолгу електрики, сітка стала дуже у нагоді для переробки яблук, груш на сушку. Груши без електро сушарки висушити було неможливо, бо з'їдають оси. Тепер все ок. Сама сітка зшита якісно, замок працює, рівні для сушки натягнуті і прошиті теж ок. Враховуйте при покупці можливість її підвісити, бо розмір дійсно великий. Для невисокої людини доведеться на щось ставати щоб дістати.
- Достоинства:
- Сушить добре, яблука-груші сохнуть без мух і ос
- Недостатки:
- Не помічено
- Продавец TORI
Доброго дня, Ольга. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Дуже якісний та зручний у використанні виріб.
- Продавец TORI
Доброго дня, Юлія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Дуже зручна в використанні.
- Достоинства:
- Відмінна сушарка
- Продавец TORI
Доброго дня, Оксана. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Тарас Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Всім задоволений, зручна сітка, все як заявлено в описі
- Достоинства:
- Зручна сітка для сушки, швидка досткавка
- Продавец TORI
Доброго дня, Тарас. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Швидка доставка...рекомендую...
- Достоинства:
- Гарна якість виробу, зручна, міцна.
- Недостатки:
- Ще незнаю
- Продавец TORI
Доброго дня, Євген. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Гарна сітка. Літом те що треба.
- Достоинства:
- Швидко прийшла посилка.
- Продавец TORI
Доброго дня, Іван. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: TORI
Зручна для сушіння фруктів, надійний захист від комах
- Достоинства:
- Сітка містка, з посиленим каркасом
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец TORI
Доброго дня, Алла. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Сітка якісна. Функцію свою виконує. Мухи крізь сітку не проникають. Фрукти в сітці сохнуть швидше, ніж розкладені на якійсь твердій поверхні. На рівні , при сушці, підстеляв марлю, щоб менше чистити сітку після кожного продукту. Виглядає надійною. На дотик теж. Скільки сезонів прослужить, покаже час. Поки думаю замовляти ще одну
- Достоинства:
- Виглядає надійною. На дотик теж. П'ять рівнів. Металевий каркас. Мухи не пролазять .
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец TORI
Доброго дня, Вадим. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Товар відповідає опису та добре виконує свою функцію. Сітка достатньо щільна, щоб не пропускати всіляких мушок-жучків. Рекомендую продавця і товар
- Достоинства:
- Досить велика та міцна
- Продавец TORI
Доброго дня, Олена. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Всё как в описании. Полезная вещь. Альтернатива элекросушки, особенно летом, когда жара. Защита от мух, что важно для чистоты продукта, и мобильность, можно переносить в удобное место.
- Достоинства:
- Защита от мух и мобильность
- Недостатки:
- Можно добавить в комплект крючек для подвешивания
- Продавец TORI
Доброго дня, Наталія. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми раді, що ви задоволені вашою покупкою. Щодо недоліку, то, як зазначено в описі, в комплект входять базові елементи, які забезпечують основну функціональність продукту. Ваша думка дуже важлива для нас, тому ми врахуємо ваше зауваження. Наш магазин завжди орієнтований на клієнта і прагне забезпечити найкращий сервіс. Гарного дня.
- Андрей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Отличная сушилка
- Достоинства:
- Помещается много
- Продавец TORI
Доброго дня, Андрій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Якісний товар, швидка доставка.
- Достоинства:
- Зручний сервіс
- Продавец TORI
Доброго дня, Олександр. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Світлана І***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Швидко доставили, гарна якість
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Товар отримала швидко та без зайвих проблем. Сітка належної якості, проста і зручна у використанні!
- Достоинства:
- Якісна, зручна і функціональна
- Олександр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Все супер,для того щоб не гнулася,на кути добавив шнур.
- Недостатки:
- Немае
- Продавец TORI
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Дуже містка. За один раз загрузив і томати і фрукти.
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Якісний товар. Швидка доставка.
- Продавец TORI
Доброго дня, Тетяна. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: TORI
Гарна сушарка, влазить багато фруктів
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Якісний товар.
Доставлена швидко . Продавець чудовий.- Продавец TORI
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Доставлено быстро, качеством довольна, свои функции отлично выполняет.
- Достоинства:
- Удобно, вместительная, качественная, не пропускает мух, мошек,фрукты сушатся быстрее, чем в электрической
- Недостатки:
- Пока нет
- Продавец TORI
Доброго дня, Марина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Дякую, довольна. Доставка быстрая, качество пока достойное, удобно в использовании, лучшая из отзывов - чему соответствует
- Достоинства:
- Вместительная, мухи, мошка не проникают внутрь сетки, яблоки, груши на пергаменте в ней хорошо сохнут. Достойно выполняет свое предназначение.
- Недостатки:
- Пока нет
- Продавец TORI
- Наталья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Дякую сіткою сушаркою задоволені
- Достоинства:
- 5 ярусів, вмістка
- Продавец TORI
Доброго дня, Наталія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Отримала товар швидко без жодних проблем. Сітка належної якості. Я задоволена.
- Достоинства:
- Перевагою вважаю зміцненні полиці. Це додає зручності у використанні.
- Недостатки:
- не знайшла. Цілком відповідає призначенню.
- Продавец TORI
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Подобаєть
- Достоинства:
- Подобається
- Продавец TORI
Доброго дня, Роман. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Ирина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Незаменимая вещь,в условиях нашего времени…Хорошее качество
- Продавец TORI
Доброго дня, Ірина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.