Отзывы покупателей о Подвесная сетка сушилка для сушки рыбы, фруктов, овощей, грибов 3 яруса 50х50х65 см синий (9006800030)

• Вадим І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI

Сушарка відпрацьовує своє. Сушив фрукти декілька разів, витримала питань немає. Мив душем із миючим засобом, нормально.

Достоинства:
    Ціна, не потребує електрики
    Недостатки:
    Подивимось через декілька сезонів.
    • Продавец  TORI

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI

Товар повністю відповідає заявленим характеристикам, користуюсь з задоволенням. Рекомендую!

• Владислав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI

Гарна якість , все цільно, нічого не порвано , навіть гарантію надали , молодці.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  TORI

• Олена Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI

Сітка відповідає опису. Насушили яблук із задоволенням. Дякую! Рекомендую.

Достоинства:
    Закрита від комах, економія електроенергії)
    • Продавец  TORI

Доброго дня, Олена. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Марія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI

за свої гроші просто супер.

Достоинства:
    легкий за свої гроші просто супер
    • Продавец  TORI

Доброго дня, Марія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Лера Б***

Дякую, сітка відповідає опису

Достоинства:
    Все чудово
    • Продавец  TORI

Доброго дня, Валерія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI

Сітка якісна і надійна, гарний розмір. Посередині кожного яруса є металеві перетинки. Рекомендую.

• Продавец  TORI

Доброго дня, Оксано. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI

Сітка гарної якості. У сонячні дні на балконі на всі 100% виконала своє призначення. Вдалося загатовити сушені яблука, груші, трави.

• Продавец  TORI

Доброго дня, Наталія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• артеменко и***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI

Сітку використовую, спробувала сушити яблука, кабачки та кріп. Результатом задоволена.

Достоинства:
    Зручна у використанні, сітка добре захищає від потрапляння комах на сушку, три відсіки дають змогу розмістити велику кількість фруктів для сушіння
    Недостатки:
    На даний час - відсутні
    • Продавец  TORI

Доброго дня, Інно. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Зоряна К***

Грибочки висучила за день, а чорницю за 3 дні

Достоинства:
    Зручність, захист від комах, практичність у використанні
    • Продавец  TORI

Доброго дня, Зоряно. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.