- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Evelex Shop
Після спілкування з продавцем вирішилася проблема, а саме не правильно вибрав джерело живлення, потрібно або гарний блож живлення або заряджений акб
- Достоинства:
- Мініатюрність
- Недостатки:
- Поки не знайшов, китайський голос при увімкненні
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Evelex Shop
Візуально все добре, при першому підключені до динаміка 16, чисто перевірити шо воно з себе має - було розчарування...під час додавання гучності - підсилювач став у аварію і перестав відтворювати звук, повторні увімкнення були такі самі, до 20% гучності він відтворює звук, після все пропадає і потрібно перезавантажувати підсилювач.
Чесно, попахує дешевим Китаєм, хоча 500 грн не сально дешево, можливо брак, можливо динаміки не підходять, хоча заявлено 2*100ват.
Мабуть більше чим старі колонки для комп'ютера ним не заживиш.
Чекаю зворотного зв'язку від продавця, сподіваюся на обмін або повернення коштів- Достоинства:
- Не зустрів їх тут
- Недостатки:
- При додаванні гучності 20% і більше вимикається
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Evelex Shop
Плата огонь!!! Звучание чистое,правда при включении и коннекте блютуз по китайски матюкается,но это мелочи
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Evelex Shop
Швидка доставка
- Достоинства:
- Компактна платка,можна засунути куди завгодно.Хороше звучання,і добротний блютус.
- Недостатки:
- Недостатків не було явиявленно
- Продавец Evelex Shop
Вітаємо, шановний Олександр!
Дякуємо вам за ваш відгук. Нам дуже важливо, щоб наші клієнти були задоволені якістю наших послуг, цінами та швидкістю доставки. Ми завжди стараємося надавати найкращий сервіс.
Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями чи потребами, ми завжди готові вам допомогти.
З повагою, Evelex Shop