- Татьяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: PLab
Жахливі картриджі ….одного вистачило на 3 дні і він почав розвалюватися у руках ,другий як тільки розгорнули упаковку розвалився .Це що взагалі таке ?
- Продавец PLab
Доброго дня, є висока вирогідність того, що рідина була з великою кількістю арамотизаторів (або мала в складі ароматизатор більшої кислотності), через що картридж не витримав. Також можливий перепад температури або фізичний вплив на картридж. Нажаль, картриджі являють собою змінний єлемент і не мають гарантії
- Алина М***Отзыв от покупателя. Продавец: PLab
заказала два картриджа , второй не работает
- Ярослав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: PLab
Картриджи норм, иногда бывает быстро текут но это зависит от жидкости, но есть одно но, заказал я 5 картриджей, 2 были в зип пакете и кит коробка, я использовал зип пакет 2 картриджа, дошёл до коробки а там снизу уже вытянули картридж, обидно, проверяйте внимательно так как кто-то наё... хороших всем покупок, а так картриджи норм, беру уже не первый раз, но эта ситуация впервые, я бы и не заметил так как нижний картридж вытянули
- Достоинства:
- Цена-качество
- Недостатки:
- Могут замутить картридж, если заказываете большое количество
- Продавец PLab
Доброго дня, рекомендуємо вам завжди перевіряти наявність товару одразу при отриманні. Нажаль, ви повідомили про цю ситуацію майже через місяць після отримання замовлення, тому ми не зможемо вам допомогти у вирішенні цього питання.
- Антон А***Отзыв от покупателя. Продавец: PLab
Работают
- София Д***Отзыв от покупателя. Продавец: PLab
Имба первая заливка жижы не успело простоять 10 минут как катридж минус
- Продавец PLab
Доброго дня. Таке іноді трапляється через температурні перепади, або дуже їдкі ароматизатори в рідині
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: PLab
Замовив 2шт, забрав, заправив, а вони потріскалися, а потім один зовсім розсипався. :(
- Недостатки:
- Брак
- Продавец PLab
Доброго дня, зазвичай виновником являється рідина (деякі ароматизатори дуже їдкі, і негативно впривають на картириж, наприклад, лінійка vera garden від іновери)
Спробуйте рідину з меншою кількістю ароматизаторів або іншого виробника - Со
В Мене так само тільки залила рідину просто картридж на два покрошився
- Родіон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PLab
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: PLab
Дякую
- Достоинства:
- Наявність
- Ростислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever
Картриджи очень плохого качества , взял 3 штуки.
Первый я использовал дня 3-4 и он начал горчить . Когда брал в других магазинах он начинал горчить через МЕСЯЦ . Второй картридж вообще сломался как я начал заливать жидкость .
Третьему уже 3-й день , думаю это последний его день )- Достоинства:
- Недостатки:
- )
- Продавец Klever
Добрий день. Картридж є расхідником і при невірному використанні зіпсувати його справу буквально двох секунд.
Ми ніколи не обманюємо клієнтів. Картрідж був відправлений належного вигляду, новий і запакований В цьому помилки бути не може.
Картрідж є витратним елементом, може бути зіпсований навіть дрібною ненавмисною помилкою. - Ростислав Т***
А то что в картридже сломались заслонки что бы жижа не выливалась , как только я вставил носик банки в картридж , тоже назовете это расходником ?)
- Продавец Klever
Запевняємо – товар вам відправили абсолютно новий. Нам немає сенсу обманювати і відправляти свідомо непридатний товар і потрапляти у неприємні ситуації( На жаль, у нас немає можливості контролювати процес і якість доставки. Також ми не можемо знати, за яких обставин сталася поломка і чи були допущені помилки у правилах та нормах експлуатації.
- Роман З***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever
Замовляв два картриджі. Один з них приїхав повністю переломаний
- Продавец Klever
Добрий день. Ми працюємо без обов'язкової передоплати, нам немає сенсу обманювати і відправляти свідомо непридатний товар і потрапляти у неприємні ситуації. Одержувач завжди має повну можливість оглянути і перевірити товар перед підтвердженням його отримання. обов'язково потрібно перевіряти товар на пошті, адже він міг пошкодитись при перевезенні.