- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: NavarUS. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Перевірено. Працює.
- Достоинства:
- Передали хлопцям на фронт. Комп'ютер захищено.
- Недостатки:
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: NavarUS. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Все, як заявлено.
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: NavarUS. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Кейс сподобався, до покупки рекомендую.
Є фіксація ремінцем на липучці і сіткою, 2 стітчані кишені (хоча класти туди блок живлення чи мишу я б не став, щоб не придавити матрицю).
Є ручка та ремінець.
Думав, що буде м'яка та тряпчана зовні але вона досить жорстка та надійна. Залишився дуже задоволений- Достоинства:
- Матеріали
- Недостатки:
- Ярослав О***Отзыв от покупателя. Продавец: NavarUS. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
бралася сумка для безпеки ноута 16 дюймів для використання в важких умовах
особисто я дуже задоволений, бо аналоги по ціні космос (туле від 4к+)
легко відчищається, є всередині сіточка на одній із сторін для бп та шнурів, ще й мишка влазить, трошки розпирає від бп та миші - але за рахунок ребер жорсткості працює надійно
проста і надійна
ручка зручна, в комплекті йде ремінець через плече
продавець ввічливий, консультацію перед придбанням отримав, доставка швидка- Достоинства:
- ціна, якість достойна, зручна
- Недостатки:
- коли вкладаєш ноут і бп - трошки розпирає вгору
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: NavarUS. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 13
Рекомендую, дуже якісний товар.
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: NavarUS. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Хороша, зручна сумка, хоча очікував що бокові стінки будуть твердими і захищатимуть від згинання але вони гнуться.
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: NavarUS. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 14
Симпатичний. Трохи тонкуватий.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Тонкуватий
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: NavarUS. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Все норм
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: NavarUS. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 14
Чехол понравился, но фото не соответствует реальности. Молния не такая как на фото а обычная мелкая пластиковая.
- Продавец NavarUS
Дякуємо за ваш відгук. Приносимо свої вибачення, за дану невідповідність фото та реального товару, вже займаємося виправленням даного питання.
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: NavarUS. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Отличный ударопрочный кейс для ноутбука.
- Достоинства:
- Качественный пошив и материалы. ручка прячется в пазы если не использовать.
- Недостатки:
- Нет.