- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Green
Уже сломались ремонту не подлежит
- Валерій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Grey
Пів року працює бездоганно!
- Достоинства:
- Ціна безкоштовна доставка бездоганна робота та високий сервіс обслуговування! Молодці!
Так тримати!!! - Недостатки:
- Відсутні!
- Антоніна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Green
Дуже погано тримає сигнал. Постійно сам відключається та підключається.
- Недостатки:
- Заряд
- Антоніна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Green
Через 4 місяці перестав працювати один навушник. І заряд тримається 3-4 години
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Green
Невдала модель.погано тримають сигнал(навіть якщо телефон знаходиться на відстані 3м, при русі зникає звук).для прикладу а моделі es64 такої проблеми немає,і на мій погляд в 64ці трохи краще якість звуку.посилка ишла 6ті днів до Дніпра.
- Павло Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Blue
Гарні навушники. Заряд тримають довго. Задоволений покупкою. Рекомендую
- Достоинства:
- Гарна якість. Тримають довго
- Недостатки:
- Не виявив
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Black
Відмінний товар за таку ціну!
- Достоинства:
- Довго тримає батарею, гарний звук..!
- Недостатки:
- Поки не виявлено!
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Green
Дарувала чоловікові, він задоволений. Звук музики та при розмові чудовий. Батарея довго тримає, каже що за день сідає швидше телефон, а не вони ) користується активно.
- Достоинства:
- Гарний звук, довго тримають.
- Анжелика С***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Green
Отличные!!!и наушники ,и доставка супер!!!Спасибо!!!
- Достоинства:
- Хороший товар.Быстрая и четкая доставка
- СоломіяОтзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Black
Чудові навушники, гарно зберігають заряд і класно передають баси))
Круто, що кнопка on/off окремо, а не ділить функції з центральною.
Ще круто, що оці кнопки на самих навушниках є з двох сторін - це чудово зберігає баланс.
Упакування тоже круте, можна зразу брати на подарунок.
В загальному, товар дуже та!- Достоинства:
- Звук, заряд, баланс, упакування
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Продавец Шо Хош
Добрий день . Дякуємо за ваш відгук завжди вам раді
- Соломія
Апдейт: знайшла недолік))
Навушники тупо розлетілись по швам. Конструкції виявилась супер ненадійною, вони прослужили лише місяць не надто активного використання :)
Такоє :)
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Grey
Гарні навушники. За декілька місяців користування ніяких нарікань. Батарея чудово тримає заряд , що для мене є важливо.
Добрий день.Дякуємо за ваш відгук. Завжди вам раді
- Юрий в***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Black
Больше двух месяцев использования, ни разу не пожалел.
- Достоинства:
- Музыка, связь, удобно.
Добрий день.Дякуємо за ваш відгук. Завжди вам раді
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Black
В цілому були б непогані навушники за такі гроші але є 2 великі але:
1) низька якість збірки. Ліва дужка просто відпала, тобто пожаліли клей чи що.
2) маленький радіус роботи. Фактично в інший кімнаті вже прийом буде ненадійний.- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- низька якість збірки, маленький радіус роботи
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Blue
Дуже класні блютуз навушники. Якість звучання дуже сподобалась. Стильні аксесуари.
- Достоинства:
- Якість звучання і час роботи
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Grey
Навушники досить зручні у активному використанні. Якість звуку - на рівні значно більш дорогих виробів інших виробників. При знаходженні у досить шумному середовищі можна спокійно щось слухати чи спілкуватися у режимі бездротової гарнітури.
Але виявилося єдине велике "але". Це - низька надійність. Через місяць експлуатації у лівому навушнику відпала зовнішня частина де розташований амбюшон. Як виявилося, вона фактично трималася у корпусі навушника лише на двох припаяних дротиках, дротики відірвалися - вона випала. Ще через місяць теж саме сталося й з правим навушником. Припаювати не став, бо знову через якийсь час відірвуться.
Тобто, дива не сталося - якщо навушники коштують так недорого і, при цьому, дають пристойну якість звуку - значить їх невисока ціна компенсована дешевизною матеріалів та/чи тяп-ляпним збиранням.
Висновок: якщо ви готові не заморочуватися й просто щомісячно міняти одні навушники на нові такі ж самі - цей продукт для вас.
Якщо ви маєте більш консервативне уявлення про вимоги до надійності продукту - краще підібрати щось інше.- Достоинства:
- Добре тримаються у вухах, непогана якість звуку навіть у шумних середовищах, довго тримають заряд,
- Недостатки:
- Низька надійність
- Продавец Шо Хош
Михайло, доброго дняМихайло, дякую Вам за зворотній звязок
Навушники не тримаються лише на припаяних дротиках
Ми продаєм навушники близько 5 років і завжди чашка навушника складається з 2-х частин, які може майстер відкрити для можливого ремонту або заміни батареї в деяких моделях навушників - Продавец Шо Хош
У Вашому випадку дроти скоріше всього були припаяні до динаміку а при якомусь ривку було відʼєднано 1 половину чашки навушника від іншої, та скоріш за все в результаті цього ривку були обірвані дроти, які підєднювали динамік. Нажаль це механічне пошкодження, яке не підлягає гарантійному ремонту. Але відремонтувати його доволі просто - припаяти в майстерні дроти до динаміка та обʼєднати з двох половинок чашку навушників.
- Марина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Grey
Зручний у використанні
- Виталий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Black
З другого дня почало тріщати та фоніти ліве вухо, неможливо слухати. Нажаль взяв із собою у відрядження, сподіваюсь встигну повернути повернути(
- Недостатки:
- Фонить, тріщить
- Виталий С***
Продавець замiнив навушникi на новi, так що питань нема
- Валентин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Blue
Використовуємо 1 місяць , покупкою задоволені.
- Достоинства:
- Зручні, звучання, компактні
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Grey
Звук був якісним, але недовгим: через 3 місяці використання один навушник вимкнувся і перестали заряджатись.
- Достоинства:
- Якісний звук
- Недостатки:
- Через 3 місяці перестали заряджатись і відмовив один навушник
- Юрий в***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Black
Полностью отвечают ожиданию, качество звука и связь.
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Black
ДЯКУЮ ВАМ ВСЕ ДОБРЕ ПРАЦЮЄ
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Black
Дуже гарно за 2000грн.
Звук неочікувано громкий. Є баси. Чіткий звук як для гарнітури. Вдобно лежить на шиї. Батареї хватає на довго. Сподобалось. Дякую.- Достоинства:
- Ціна. Якість. Вдобство.
- Yury S***
Аааа! Рядом таке саме 315 грн! Ще казки будуть?
- Продавец Шо Хош
Увожаємий Юрій дуже радимо бути уважнішим .Рядом такіж але якщо ви подивитесь уважно то побачете що там поперше інший продовець . а подруге їх немає в наявності . Тому і ціна на них така .
- Продавец Шо Хош
Так що можете спробувати замовити товар якого немає внаявності і який стоїть по нижчій ціні у іншого продовця
- Елена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Black
Даже стильні та зручні навушники
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Blue
В даних навушниках непогано зкомпоновано відношення ціна-якість. Інші навушники в цьому самому грошовому діапазоні менш якісні. Звісно, якщо Ви меломан з тонких слухом - то ці навушники не для Вас. Дані навушники брались як "витратний матеріал" для прослуховування онлайн зустрічей та прослуховування музла під час роботи щоб віддалитись від фонових звуків. Для даної задачі вони "ОК". Заряд тримають довго, вже тиждень як використовую щодня по пару годин, навіть не думав заряджати.
- Достоинства:
- Не напрягають вуха за де-кілька годин використання. Також самі навушники магнітяться один-до-одного, тому коли вони висять на шиї - вони не можуть загубитись, впасти кудись.
- Недостатки:
- Для мене - немає.
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Black
Гарні на свої гроші, вже другі. В умовах армії просто бімба. І час і якість звучання супер.
- Достоинства:
- Час звучання, якість звкчання
- Недостатки:
- Не виявив
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Grey
Я не настільки аудіофіл, щоби очікувати "теплого лампового звучання" від девайса за такі гроші. Але музикальний слух в мене все ж таки непоганий. І, між тим, я не виявив якихось помітних недоліків звучання. До того ж, цей пристойний рівень зберігався й коли я знаходився у шумному середовищі - напружувати слух, щоби чути через перешкоди не доводилося. Це, правда, має й зворотній бік - на вулиці треба трошки більше візуального контролю ніж зазвичай, бо вуха зайняті. :)
Для активних прогулянок з собакою чи для бігу - підходять ідеально. Жодного разу не випали з вух навіть при різких рухах. Побоювався що будуть муляти шию, але побоювання не підтвердилися практикою.
Я користуюся ними не особливо багато - приблизно 1.5-3 години на добу. В такому режимі заряду батареї вистачає на тиждень й більше.
Недоліки у повсякденній експлуатації доки що не проявилися.
Для мене ця модель навушників підійшла ідеально.- Достоинства:
- Зручні. Не випадають з вух при різких рухах. Нормальний рівень звуку навіть у шумному середовищі навколо. Довго тримають заряд.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Grey
Купував ці навушники двічі. Перші, дружина забрала і сказала, що не віддасть. Прийшлось купувати ще одні.
Купував на зміну схожим стареньким Tronsmart і цілком задоволений.
Неймовірно довго тримають заряд. Я в цьому плані й на попередні навушники не скаржився, але ці приємно здивували й продовжують дивувати.
Дужка повністю гнучка, але носити зручно, матеріал приємний на дотик і не ковзає на шиї ні по шкірі, ні по одягу. Навіть, якщо у вусі тільки один вкладиш, а інший висить, навушники не "втікають".
З'єднання значно стійкіше ніж у попередніх. Попередні час від часу заікались якщо покласти телефон в задній карман чи наплічник. З цими навушниками такої біди не помічав.
Звук хороший, у музиці мені всього достатньо, але я й не меломан, переконувати не буду.
А от мікрофон в цих навушниках неочікувано потужний, якість звуку на рівні гарнітур Logitech.
Щодо недоліків, маю лише одну претензію - проводи динаміків виходять в нижній частині корпусів, а не зверху біля дужки, як було у Tronsmart. Через це вони не лише довші, а й коли вставляєш у вуха, то утворюють великі петлі, які стирчать, тіліпаються мов собачі вуха, за все чіпляються і просто бісять. Втім, не вважаю це приводом для зниження оцінки, бо така конструкція у переважної більшості навушників цього форм-фактору, а носити дроти від самого телефону чи "навушнички в коробочці" бісить ще більше. - Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Black
Купив. Виявився незначний дефект. Замінили за 3 дня! Все супер! Дякую! Окремо відзначу вічливість продавця! Молодці!
- Достоинства:
- Порадувала ємність акумулятора ! 24- 27 годин. Клас!
- Недостатки:
- Не побачив
- Валерій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Black
Перестав працювати один навушник, а інший перемикає. В них якась гарантія є?
- Продавец Шо Хош
Добрий день гарантія на ці навушники 14 днів Обмін чи повернення. Причин того що навушник перестав працювати після півтора місяця використання може бути багато . падіння попадання вологи тощо. також може через неправильну експлуатацію ., а саме використання неправильного блоку питання.Рекомендуємо заряджати зарядним пристроєм з напругою не більше 5 Вольт 1 A, оскільки потужніші зарядні пристрої (пристрою швидкого заряджання) можуть нашкодити (вивести з ладу) Вашому електронному гаджету (пристрою).
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Grey
Покупкой очень довольна. Легко синхронизируются с устройством. Очень долго держат заряд. При прослушивании аудиокниги два полных дня, разрядились всего на 50 %. Продавец сработал очень оперативно.
- Достоинства:
- Долго держит заряд
- Недостатки:
- Не обнаружила
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Black
Один навушник не працює, но пообіцяли безкоштовно замінити. Чекаю.
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Black
Наушники хорошие
Отзыв спустя двухнедельного тестирования мамой
Купили ей для ежедневного использования, слушает аудиокниги пока работает на огороде, готовит, занимается закрутками
Искали именно не просто вкладыши, а чтобы и тяжело было потерять часто меняя положения тела на огороде
Пользоваться удобно, легко, пенсионер без проблем наловчился ими пользоваться
Заряжает мама раз в три дня, носит по несколько часов пару раз в день, вряд ли 30 часов за три дня, но не проверяли достоверно- Достоинства:
- За свою цену супер
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Blue
Сподобався цей продукт
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Blue
Дуже непогані навушники серед не дорогих . Хороші низи , досить хороший звук (були у мене значно дорожчі і з гіршим звуком) . Зручні та легенькі , не ковзають на шиї , приємні тактильно матеріали , зручне керування кнопками , досить хороший мікрофон .
- Достоинства:
- Ціна , якість , комфорт
- Недостатки:
- Можливо треба буде найти кращі бірюши , але поки і ці задовольняють . Були непорозуміння з ціною (розетка і магазин явно між собою погано домовилися по цінах, акціях і промокодах ).
- Продавец Шо Хош
- Тимофей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Black
нариканий нет. Забываю отключать, но это проблема лично моя
- Достоинства:
- удобные, заряд держат долго
- Недостатки:
- пока не заметил
- Продавец Шо Хош
- Хоменко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Blue
Замовлення прийшло швидко. Все працює. Звук не поганий, за такою ціною все влаштовує. Всім вдячна. Рекомендую.
- Достоинства:
- час роботи
- Недостатки:
- завеликі для моїх вух
- Продавец Шо Хош