- Родион Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Life Style. Цвет: Черный. Размер: 45
Якісні. Шкіра!
- Продавец Life Style
Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що Вам сподобалася модель від українського виробника. Бажаємо комфортного сезону!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Life Style. Цвет: Черный. Размер: 41
Пользуюсь два дня.Визуально тапочки сделаны качественно. Размер в размер, на узкую ногу. Есть сомнения что нижняя часть (стелька) из кожи, а это самое важное. Время покажет.
- Продавец Life Style
Дякуємо за зворотній зв'язок. Дана модель шкіряних тапочок користується неабиякою популярністю серед покупців в останні декілька сезонів. Верх та устілка виготовлені із натуральної шкіри, кантик - із штучної шкіри. Сподіваємося, що Ваше позитивне враження не зміниться впродовж використання і Ви залишитеся задоволені покупкою. Бажаємо комфортного сезону!
- Костянтин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Life Style. Цвет: Черный. Размер: 45
Все добре. Товар нібито якісний (але об'єктивно покаже час), капці легкі, шкіра м'яка, розмір відповідає заявленому.
- Достоинства:
- Ціна/якість безоплатна доставка
- Продавец Life Style
Дякуємо за зворотній зв'язок. Раді, що Вам сподобалася модель від українського виробника. Сподіваємося, що Вам буде комфортно та взуття прослужить довго. До нових замовлень!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Life Style. Цвет: Черный. Размер: 41
Класні капці, брала 41 розмір на стопу 27 те, що треба. М'які, шкіра глянцева теж м'якенька. Буде добре на широку ногу, в мене трохи вільні вони.
Коротше кажучи, можна брати, ще й ціна хороша.- Достоинства:
- Гарний вигляд
Мінімалістичний дизайн
Натуральна шкіра
Легкі та гнучкі
Повномірні
Адекватна вартість - Недостатки:
- Для мене жодного
- Продавец Life Style
Дякуємо за зворотній зв'язок. Дійсно, модель повномірна по розміру, по об'єму підходить радше на стандартну ногу. Раді, що Вам сподобалася взуття від українського виробника. Бажаємо комфортного сезону!
Якісні
- Продавец Life Style
Дякуємо за зворотній зв'язок. Раді, що Вам сподобалася модель. Бажаємо ще більше вдалих покупок у майбутньому!
- Павло Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Life Style. Цвет: Черный. Размер: 42
Тапочки, супер!
Отличное качество!- Продавец Life Style
Дякуємо, що позитивно оцінили дану модель. Маємо надію, що взуття буде комфортним та прослужить Вам довго. До нових замовлень!
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Life Style. Цвет: Черный. Размер: 43
За таку ціну найкраще з того, що пропонується з натуральної шкіри. Покупкою задоволені.
- Достоинства:
- Легенькі, натуральні
- Недостатки:
- не виявлено поки (ще не користувались, лише сьогодні забрала)
Соответствие полноте
Средняя
Соответствие размеру
Соответствует
- Станислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Life Style. Цвет: Черный. Размер: 44
При купівлі продавець запевнила, що капці шкіряні. За місяць капці зносилися, виявилося, що виготовлені з дешевого шкірзаму.
- Достоинства:
- Зручні
- Недостатки:
- Втратили гарний вигляд за місяць
Соответствие полноте
Широкая
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Life Style. Цвет: Черный. Размер: 43
Сподобалися легеньки та м'ягеньки