- Дмитро У***Продавец: RAM Company. Цвет: Титан. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Всім доброго вечора! Оцінка – категорично не рекомендую фірму продавця. Замовив ноут. Подзвонили, давайте реквізити для оплати безготівкової, скинув. Він 22-го року випуску, там гарантія вже закінчилась. А чого він досі тут?
- Достоинства:
- Не оцінив
- Недостатки:
- Не оцінив
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Grenwik. Цвет: Титан. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Чудовий ноутбук, все гарно працює. Підходить для роботи з графічними програмами.
- Продавец Grenwik
Дякуємо за відгук!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Grenwik. Цвет: Титан. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Оперативно, встановлено все як домовлялися
- Продавец Grenwik
Дякуємо за відгук!
- Гуляк Н***Отзыв от покупателя. Продавец: OnLaptop. Цвет: Титан. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Чекала ноутбук 5 робочих днів але мені робили гравітацію на клавіатурі тому це зайняло певний час.
Дуже задоволена ноутбуком працює як ракета!!!! Супер - раджу продавця. Маю 1 рік гарантіі.- Достоинства:
- Швидкість, якість супрьська, сервіс супер
- Недостатки:
- Валентин М***
Гравітацію чи гравірування?)
Отзывы про товар продавца RAM Company
Отзывы про товар у других продавцов