- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
У мого молодшого сина був ідентичний будиночок українського виробника, і це була одна з найулюбленіших іграшок. Зараз, маючи можливість не економити на дітях, першому онуку купила вже Chicco, наперед знаючи, що іграшка сподобається.
Подарували на 1 рік, і це було вчасно. Малюк одразу зацікавився. Поки що сам впевнено вставляє круглу формочку, з іншими виходить не одразу (1 рівень). З тваринками (2 рівень) справляється з допомогою дорослого. За маніпуляціями з ключами (3 рівень) поки що тільки зацікавлено спостерігає, при цьому радіє, коли двері відчиняються. Малюк сам легко відкриває дах будиночка.
Іграшка якісна, безпечна, цікава, сприяє розвитку дитини. Вивчаємо кольори, геометричні фігури, розвиваємо координацію рухів.- Достоинства:
- "Розумна" іграшка гарної якості
Представник постачальникаВітаємо, радіємо, що ви задоволені! Грайтеся з радістю!
- Ирина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Chico есть chico.Ребенок довольный ,товар качественный
- Достоинства:
- Довольный ребенок и отличный товар
- Недостатки:
- Пришлось покупать
Представник постачальникаДоброго дня, завжди раді вашим відгукам та зворотньому зв'язку.
- Алина а***Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Сортер удобный, яркие цвета, интересная форма зверят, которые нужно подобрать в нужный проем! Ещё есть ключик, хороший вариант развлекаловки! Пластик хорошего качества, очень нравится размеры домика, для нашего малого он уже объемный :)
Представник постачальникаЩиро дякуємо за відгук!
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Хороший сортер, качество замечательное, как всегда у Chicco! Покупали пару лет назад такой сортер для своего ребёнка, до сих пор носится с ним. Недавно решили сделать такой подарок для ребёнка друзей. Не первый раз покупаем игрушки этой фирмы и очень довольны!
Представник постачальникаДякуємо Вам за довіру.
- Лілія Ш***Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Ідея чудова, на цьому все. Ключами дуже важко навіть мені відчинити дверцята. Ключ там не фіксується зісковзує, далі дверцята не довго тримаючись починають самі відчинятись. Будиночок просто розпадається . Необхідність в ключах відпадає. Верхня кришка також тримається на чесному слові. Дитині хочеться її повністю відкрити , щьолк і кришка вже окремо. Дитині подобаєть їм торохкотіти але свою функцію, розвивальну , іграшка не виконує. Так як уся задумка розпадається на очах, і я не можу пояснити дитині навіщо там ті ключі як дверцяти самі відчиняються. Із плюсів гарні кольори і пасочки. Однозначно цих грошей не коштує. ДУЖЕ розчарована.
- Достоинства:
- Задумка, пасочки
- Недостатки:
- Виконання криве, не продумане .
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за зворотній зв'язок!
Вперше отримуємо подібний відгук.
Наші покупці хвалили іграшку за функціональність та високу якість.
Хотіли б зазначити, що іграшка, розроблена в Дослідницькому центрі Chicco під пильним наглядом педіатрів, неонатологів та спеціалістів з раннього розвитку.
Іграшка-сортер має 3 рівні гри.
- для розвитку логічних асоціацій:
1 рівень: 5 геометричних фігур поміщаються в відповідні отвори на даху.
2 рівень: 5 тварин шукають двері з особливою формою, щоб потрапити в будиночок.
- для розвитку точності і координації:
3 рівень: необхідно підібрати один з 5 ключів, щоб відкрити і закрити двері.
Дітки молодше можуть витягти фігурки, відкривши дах будиночка.
Так як іграшка розрахована для діток віком від 1 року, ключики розроблені таким чином, щоб дитинка з легкістю змогла відкрити самостійно ті чи інші дверцята.
У разі труднощів з деталями, ми завжди раді допомогти у нашому сервісному центрі по тел: +38 0444990782, моб: +38 067 216-93-24.
Завжди з вами!