Отзывы покупателей о Халат женский COSY кимоно из муслина XL лавандовый M12

Код:  384197034
  • Крылова Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: COSY YOU. Размер: L. Цвет: Очень светлый аметистовый

Дуже комфортний халат з якісного матеріалу і приємного кольору.

• Продавец  COSY YOU

Дякуємо,Татьяна, за відгук. Ваша думка важлива для оцінки нашої роботи та допомагає нашим клієнтам обрати товар найкращої якості.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: COSY YOU. Размер: XL. Цвет: Очень светлый аметистовый

Гарний, ніжний, легкий

Достоинства:
    Гарний, ніжний, легкий
    Недостатки:
    Висока ціна. Не вистачає якихось засобів, щоб не розпахувався: кнопки, завʼязки зсередині і т.п.
  • Лилиана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: COSY YOU. Размер: S. Цвет: Очень светлый аметистовый

Халатик очень понравился . Лёгкий и симпатичный

• Продавец  COSY YOU

Дякуємо, Ліліана, за ваш відгук та досвід. Будемо раді бачити вас серед наших постійних покупців.

• Радміла Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: COSY YOU. Размер: M. Цвет: Очень светлый аметистовый

Халат супер!!! З легкої, бавовняної тканини, що додає комфорту і зручності у спекотні літні дні!!! Розмір повномірний, колір як на фото. Рекомендую для придбання))

• Продавец  COSY YOU

Дякуємо, Радміла за ваш досвід та відгук. А також за рекомендацію. Для нас це дуже важливо. Завжди раді вам.

• Беликова И***

Халат действительно из мягкой, приятной к телу и легкой ткани, на жаркое лето - самое то

Достоинства:
    Комфорт, ощущение легкости ткани, приятной к телу
    Недостатки:
    • Продавец  COSY YOU

Дякую, Ірина, за ваш відгук! Будем раді і надалі бачити вас серед наших постійних покупців.