Отзывы покупателей о Гель для стирки Persil Universal Deep Clean 5.775 л 116 стирок

Оценка пользователей 4.53/5
  • Сергій Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3.96 л. Количество упаковок: 1

Гарний гель, добре пере.

Сергій, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Оксана П***

По сравнению со стиральными средствами с обычным составом, это заметно лучше отстирывает (вдвое больше основного вещества плюс энзимы). По цене тоже выгодно - одна стирка около 10 грн.

Достоинства:
    Хорошо отстирывает
    Недостатки:
    Пока не обнаружены

Оксана, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Наталья О***

Качество отличное

Наталiя, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5.94 л. Количество упаковок: 1

Увидела Персил на Розетке, почитала характеристики, обрадовалась, т.к. страна-производитель указана Австрия. Дело в том , что на гель пр-ва Польши у меня аллергия. Заказала двойную упаковку. Конечно же пришёл польский. Долго переписывалась с ботом, отправляла фото, толку ноль. Звонила на горячую линию, сказали перезвонят, но увы . В итоге просто выброшенные деньги. Розетка разочаровала полностью.

Достоинства:
    Не обнаружила
    Недостатки:
    Не тот товар

• Татьяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 990 мл. Количество упаковок: 1

Всегда довольна качеством стирки с Персил, несколько раз покупала другие, не тот результат.

Тетяна, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!

• Раміна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1

Купувала цей гель на розетці вже декілька разів, постійно ним користуюся. Але останнього разу гель прийшов більш рідкий, ніж зазвичай! Замовляла в Києві на відділення за адресою Краківська 27. Густота явно відрізняється від попереднього, це видно по тому як він наливається. Цікаво, з чим це повʼязано? Бо виникає враження, що його відлили і розбавили водою!

Недостатки:
    Рідкий!

Раміна, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Андрій Б***

Якісний товар

Андрій, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Олексій С***

Гель - супер! Густий,приємно пахне,не алергічний.

Достоинства:
    Об'єм та ціна по акції
    Недостатки:

Олексій, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Иван А***

Просто вещ

Iван, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Ірина

На свої кошти - чудовий гель. Запах приємний!
    Алергії не викликає.

Ірина, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Ілля

Користуємось цим засобом доволі тривалий час. Після першої спроби відмовились від використання порошку.
    Добре справляється з плямами та має приємний аромат

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    відсутні

Ілля, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Віталій

Гарно відстірує, приємний аромат, вистачає на довго, замовляємо далеко не перший раз і будемо продожувати.

Приємно знайти один раз щось хороше і постійно використовувати) це тей випадок.

Достоинства:
    Кращий гель
    Недостатки:
    Відсутні

Віталій, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Володимир

Купую даний гель не вперше, пере білі речі добре, запах приємний, сам гель густий, вистачає надовго. До цього купував інші торгові марки але зупинився саме на цьому,(попередні були як вода)ціна=якості. Рекомендую

Достоинства:
    Густий, приємно пахне, не великий розхід
    Недостатки:
    Не має

Володимир, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!

• Татьяна Т***

Користуюся цим гелем для прання вже тривалий час і завжди беру тільки його. Повністю задоволена — за весь час не виникало жодних проблем.

Гель добре справляється навіть із сильно забрудненим одягом, речі виходять чисті та свіжі, колір зберігається. Запах приємний, не нав’язливий, після прання білизна довго залишається свіжою.

Дозування зручне, пляшка велика, вистачає надовго, а один флакон забезпечує багато циклів прання. Речі не линяють і не псуються, тканина залишається м’якою.

Загалом це дуже надійний і зручний засіб, який завжди допомагає отримати чистий та доглянутий одяг.

Тетяна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Євгенія К***

Користуюсь виключно цим гелем вже дуже давно. Замовляю на Розетці. Консистенція та якість прання задовольняють на 100 відсотків.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Відсутні

Євгенія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Ірина Р***

Дуже подобається. Особливо підходить до білої бавовняної білизни. Зручно, що можна "кип'ятити".

Достоинства:
    Відбілює за потреби
    Недостатки:
    Поки не помітила

Ірина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Тетяна С***

Все добре пре.

Достоинства:
    Запах гарний.
    Недостатки:
    Трохи рідкий.

Тетяна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Ирина С***

Хорошее средство для стирки и приятно пахнет

Недостатки:

Iрина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Олена С***

Швидка доставка, чудовий густий гель, приємна ціна.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Відсутні

Олена, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Александр Д***

Ок

Олександр, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Ігор Ч***

Швидка доставка, шикарна акційна ціна. Беру не в перший раз по акції

Достоинства:
    Ціна майже 100грн за літр
    Недостатки:

Ігор, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!

• Аліна В***

Запаковано надійно

Аліна, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Роман К***

Засіб для прання чудовий

Недостатки:

Роман, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!

• Олена О***

Завжди замовляю товар де продавцем є саме «Розетка» щоб бути впевненою у якості, але не на цей раз! Гель рідкий, розбавлений! Жахлива підробка! Я вже років 10 користуюсь цим гелем та ніколи не бачила такої консистенції!

Недостатки:
    Рідка підробка

Олена, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Элизавета З***

Отличный гель, справляется с загрязнениями очень даже хорошо.

Єлизавета, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Екатерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Sisay. Объем 1 шт: 5.9 л. Количество упаковок: 2

Выгодно, особенно по акции.
    Заявленному соответствует.
    Рекомендую.

• Ирина Р***

Задоволена

Iрина, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Назар Т***

В серпні купував то був задоволений адже запах був неймовірний та сам порошок був густішим..
    Тепер він рідший , а запаху , як такого нема ....

Достоинства:
    Кількість,ціна

Назар, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Анатолій Ф***

Купуємо на Розетці в надії, що це оригінал.

Анатолій, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!

• Людмила М***

Прийшло вчасно. Можна було купити дешевше

Людмила, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Дмитро К***

Перед цим брав в іншому місці чудовий порошок густий, взяв на розетці як вода піна під саму кришку. Вперше бачу щоб гель був із піною в пляшці.

Достоинства:
    Ноль
    Недостатки:
    Розбавлений.

Дмитро, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Віра К***

Добре пере.Приємний аромат

Достоинства:
    Густий і вистачає надовго
    Недостатки:

Віра, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!

• Владислав С***

Відповідає опису, відправили оперативно

Владислав, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Ольга

Очікувала краще, пере достатньо посередньо, аромат легкий, капсули цієї марки більш сподобалися

Достоинства:
    Аромат
    Недостатки:
    Якість

Ольга, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Геннадій П***

Ціна-якість

Геннадій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Ірина Ш***

Купую 4 раз. Для повсякденного прання ідеальний. Відпирає добре навіть плями

Ірина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!