Отзывы покупателей о Кухонный фартук Скинали Текстура 04 (кирпичная кладка, самоклеющаяся виниловая пленка для кухни ) 60х200 см

Оценка пользователей 4.43/5
  • Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FOUKS. Размер поверхности: 60 x 200

Поклеїв на плітку в кухні. Дуже сподобалось.

Достоинства:
    Гарно клеїться.
    Недостатки:
    Нема.
    • Продавец  FOUKS

Сергію, щиро дякуємо за цінний відгук! Дуже раді, що все сподобалось. Нехай вініловий кухонний фартух слугує довго та надійно! Чекаємо на Вас знову!

• Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FOUKS. Размер поверхности: 60 x 200

Мені сподобалось. Правда погоджуюсь з деякими відгуками що треба поклейку робити вдвох. Але клеїв один і все вийшло.

Достоинства:
    Швидкість зміни інтер'єру.
    • Продавец  FOUKS

Володимире, щиро дякуємо за відгук та позитивні оцінки! Нехай вініловий фартух слугує довго та надійно! Чекаємо на Вас знову!

• Юра В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FOUKS. Размер поверхности: 60 x 300

Ожидание/реальность. Такое себе решение, поклеить пленку. На обои лучше вообще не клеить её, каждый день практически её подклеиваю, потому, что края постоянно отходят, по всему периметру. В углу вообще стянулись, теперь зазор появился. Не рекомендую!

Достоинства:
    Красиво
    Недостатки:
    Качество не особо
    • Продавец  FOUKS

Юрію, дякуємо за цінний зворотний зв'язок. Кожні окремі шпалери/фарбу потрібно перевіряти індивідуально перед початком монтажу. Шпалери бувають дуже різних видів/типів/складу, не всі підходять для оклеювання. Шпалери, до яких нічого не клеїться потрібно видалити з місця монтажу. У кутку варто клеїти з невеликою накладкою (2-5 мм), щоб уникнути описаної ситуації (можливо трохи сильніше потрібного натягували матеріал і він повернувся в свій стан, тому видно усадку). Щоб зберегти виріб для піклеювання кутків можна використати будівельний клей. З Вами на зв'язку

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FOUKS. Размер поверхности: 60 x 300

Фартух на стіні дійсно виглядає набагато краще, ніж у рулоні. Вдале рішення для тих, хто хоче освіжити кухню, але не класти нову плитку. Товар рекомендую, якщо хтось ще вагається. Дякую магазину за швидку доставку

Достоинства:
    Гарна заміна плитці
    Недостатки:
    Треба мати терпіння, щоб наклеїти красиво
    • Продавец  FOUKS

Людмило, щиро дякуємо за відгук та цінний зворотний зв'язок! Нехай вініловий кухонний фартух слугує надійно та дарує позитив! Чекаємо на Вас знову!

• Юра В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FOUKS. Размер поверхности: 60 x 300

На обоях держатся хорошо, но при появлении влаги, края начинают отклеиваться

• Продавец  FOUKS

Добридень, Юрію! Дякуємо за зворотний зв'язок. Це може відбуватись, якщо сама основа намокає (наприклад, паперові шпалери) або якщо клейовий шар пошкоджено під час монтажу (це часто трапляється саме по краям), тоді можна підклеїти додатковим клеєм (будівельним тощо).

• Інна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FOUKS. Размер поверхности: 60 x 250

Очень понравился кухонный фартук. Смотрится очень здорово!

Достоинства:
    В реальности выглядит интереснее, чем на картинке и в рулоне! Рекомендую, кто ещё сомневается.
    • Продавец  FOUKS

Інно, щиро дякуємо за фото та цінний зворотний зв'язок. Дуже раді, що все сподобалось. Нехай вініловий кухонний фартух слугує надійно)

• Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FOUKS. Размер поверхности: 65 x 250

Можно ли изготовить этот фартук по индивидуальным параметрам?

• FOUKS

Да, можем изготовить фартук в большем размере, если нужно меньше - Вы сможете отрезать лишнее (пленка хорошо режется острыми ножницами или канцелярским ножом). Для оформления заказа Вам необходимо сделать заказ на стандартный фартук и указать нужные размеры в комментарии. Индивид-е - по предоплате.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: FOUKS. Размер поверхности: 65 x 250

Все супер.. дуже легко наклеїла на стіну в кухні..
    Доставили швидко..
    Плюс був бонус.. додаткова стильна наклейка.. Дякую.

Достоинства:
    Просто і надійно клеється..
    • FOUKS

Оксано, щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що все сподобалось! Нехай фартук служить довго та радує)

• Мария
    Продавец: FOUKS. Размер поверхности: 65 x 250

Здравствуйте! Подскажите, можно ли клеить на плитку?)

• FOUKS

Добрый день! Да, конечно, на керамику клеится хорошо. Если есть неровности, между плиткой или большая текстурность самой поверхности, пленка их проклеит, повторит все неровности.

• Мокеева Ж***
    Продавец: FOUKS. Размер поверхности: 65 x 250

Здравствуйте
    Скажите пожалуйста можно ли клеить фартук на поверхность стены после снятия обоев
    Нужно смыть клей и прогрунтовать?
    Боимся клеить на обои так как они уже старые

• FOUKS

Добрый день! Да, поверхность для оклеивания должна быть ровной и чистой (обезжиренной, обеспыленной).