- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Швабра як іграшкова. Поганий пластик, зовсім мале відро і сама швабра. Дешевий Китай. Хотіла повернути, але продавець попросив зняти відео і іще зробити купу кроків. Тому просто викинула цей мотлох на смітник.
- Продавец WOLFSHOP
Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що товар не виправдав ваших очікувань. Ми передали інформацію виробнику, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.
Для вирішення ситуації ми запропонували вам промокод. Будемо раді подальшій співпраці та зробимо все можливе, щоб вона була позитивною!
З повагою, WolfShop
- Евгений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
В дні тріщина, однієї заглушки немає.дуже нерекомендую.
- Достоинства:
- Ніякі
- Недостатки:
- Зламана,некомплект
- Продавец WOLFSHOP
Шановний Євгеній,
Дякуємо, що повідомили про цю ситуацію. Нам дуже прикро, що товар надійшов із пошкодженням та не у повній комплектації. Ми вже зв’язалися з вами та запропонували знижку як вибачення за цю ситуацію.
Ми працюємо над тим, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому. Сподіваємося, що зможемо виправити ваше враження від нашого сервісу.
З повагою, WolfShop
- Мар'янаОтзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
зручна в використанні, довга ручка, дуже комфортна
- Достоинства:
- зручна
- Продавец WOLFSHOP
Доброго дня, Марʼяна! Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашого магазину! Користуйтеся з задоволенням. Будемо раді співпрацювати й надалі!
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Зручна в експлуатацвії.
Покупкою задоволена.- Достоинства:
- Компактна
- Продавец WOLFSHOP
Доброго вечора! Від імені магазину виражаємо нашу щиру подяку за високу оцінку та приємний відгук! Користуйтесь з задоволенням! Гарного вечора та мирного неба!
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Гарна для підлоги
- Продавец WOLFSHOP
Вітаємо ! Дякуємо за високу оцінку нашого магазину! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarSeller
Перевіряйте при отриманні… Відро тріснуте на дні і відламана «застібка» на кришці.
Ще й коробка була заюзана і відкрита- Достоинства:
- Швабра добра, але без відра від неї користі нема
- Недостатки:
- Відро
- Наталія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: StarSeller
Відро дуже компактне(((. Хоча зі своєю задачею справляється. Тряпка добре полощеться у відрі і достатньо добре віджимається. Трохи не зручно, що тряпка на швабрі не крутиться на 4 сторони, а тільки на 3( з необережності можна зломати кріплення)
Загалом миє не погано( але буває,що пакуллє залишає комочком за шваброю( тобто там,де вже помито)- Достоинства:
- Добре віджимає, сухі руки)
- Наталія Ж***
На третьому використанні зломалося кріплення самої швабри до ручки(((((
Розчарування
- Михаил Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarSeller
Все добре
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Поки немає
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet
Не якісний товар!
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Якість товару погана
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet
Прийшло дитяче відро, на 2 2 літри, розміри рівно в два рази меньше. На фото, моє старе, дійсно на 8 літрів, і ваше (з сірим) на 8л. Ваше 35 на 18 на 16, а що написане в опису??? Навіщо так обманювати? Не раджу!!!
- Достоинства:
- Не має.
- Недостатки:
- Не відповідає ні літражем, ні розмірами.
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet
Не раджу продавця. Спочатку позвонили хотіли предоплату. Потім відправили зовсім в інше місто. Прийшлось доплачувати за переадресацію посилки. А коли прийшов товар, то самого головного кришки для віджима небуло.
- Достоинства:
- Негативний продавець
- Недостатки:
- Погані менеджера, весь товар не відправляють
- Тарас К***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet
Оперативно оформили замовлення.
- Достоинства:
- Якість,оперативність,надійсність.
- Ковальчук Н***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet
Товар надійшов не того кольору. Продавець спочатку запропонував повернути гроші,після відправлення товару назад. Товар на НП вже 4 дні. Ніхто товар не забирає,кошти ніхто не повертає. Зв'язку з продавцем нема
- Достоинства:
- Недостатки:
- Безліч
- Инна И***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet
ожидала более надежную конструкцию.
- Достоинства:
- компактные размеры
- Недостатки:
- очень хлипкая ручка, которая постоянно выпадает
- Юрий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet
Отличная швабра лентяйка. Прошелся по квартире, понравилось. Еще пару кругов сделал - ваще в восторге...
- Достоинства:
- Удовольствие для лентяя.
- Недостатки:
- Откуда пыль берется???
- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet
Спасибо, что сами решили какого цвета мне надо ведро со шваброй . У вас в галерее не указан цвет бело / серый . Мне нужен был такой как на фото бежево / коричневый
- Недостатки:
- Недостатков нет , ранее был такой комплект. По качеству все отлично . Притензий нет
- ОльгаПродавец: OpenPlanet
Коли зі мною звязувався менеджер, я уточнила чи дійсно відро на 8 л, бо у відгуках читала що присилають маленьке. Мене запевнили що відро буде справді на 8 літрів, а прийшло таки маленьке на 2,5 л. Ні фото ні опис не відповідає дійсності. Не раджу цей магазин.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Фото та опис товару не відповідає дійсності.
- Наталья В***Продавец: OpenPlanet
Не можу порадити продавця!!! При оформленні замовлення я уточнила у менеджера літраж і колір виробу. Отримала відповідь, що відро на 8 літрів бежевого кольору. Натомість, яким було моє здивування, коли на відділенні Нової пошти при огляді посилки виявилося, що відро сірого кольору, ще й за розміром виглядає як дитяча іграшка, максимум літрів на чотири. Даремно витратила свій час
- НадіяПродавец: OpenPlanet
При замовленні товару у цього продавця, уточнюйте бажаний колір. Колір товару залежить від партії,але цього ніде в оголошенні не зазначено. В іншому випадку свої гроші назад ви зможете отримати тільки за допомоги support Розетки
- Достоинства:
- При оформленні замовлення оперативно зв'язууються
- Недостатки:
- Якщо із замовленням проблеми,починаються перебої із зв'язком і магазин тебе блочить