Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Высококачественная поворотная HD 1920x1080 видеоняня / радионяня Wi-Fi IP-камера с двухсторонней связью датчиком движенияи и ночным видением Yikoo YF5

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BEYOUNGER

Це просто жах. Автоматично додаток не знаходить камеру, переодично камера раптово переходить в автономний режим і доводиться видаляти пристрій і додавати заново. До того ж тільки в ручну бо код з камери не сканується, 11 цифр на корпусі або упаковці через які б можна було додати камеру я не знайшла. Кнопка ресет взагалі працює через раз. І навіть якщо вимкнути з розетки то і це не допомагає бо додаток все ще не бачить камеру. Просто викинуті гроші. Краще купіть щось інше а не це)

Недостатки:
    Додаток, пз камери, звук з мікрофона, заїдає поворотний механізм
    • Продавец  BEYOUNGER

Доброго дня, Ірино! Шкода,що у вас склалось саме таке враження. Вам необхідно було сперше звернутись за консультацією. Ми як найшвидше надамо допомогу і вирішимо питання.

• Олег Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BEYOUNGER

Охоплює всю кімнату,що було вкрай важливо. Реагує на рух і сподобалось те,що де б не був можу подивитись через додаток ,щось сказати і малеча мене почує. Вночі також достатньо видно все.
    Дякую за підказки продавцю)
    Рекомендую!

Достоинства:
    Поворотна,не залишає сліпих зон, можна розмовляти на відстані,нічне бачення
    Недостатки:
    Трохи складно було підключити але продавець надав гарну консультацію і швидко розібрались
    • Продавец  BEYOUNGER

Вітаю!
      Дякуємо за відгук, завжди раді допомогти)

• Оксана П***

Підкажіть будь ласка як підключити, бо ніяк не виходить

• Продавец  BEYOUNGER

Видаліть додаток, а потім відскануйте QR-код на нашій інструкції або упаковці, щоб завантажити та інсталювати знову.
      Утримуйте кнопку скидання близько 15 секунд(ресет), щоб знову запустити камеру.(повинні почути голосове повідомлення) після того, знову підключить камеру до Wi-Fi, переконайтеся, що сигнал Wi-Fi становить 2,4G

• Юлия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BEYOUNGER

Продали непрацюючу камеру. Витрачений час та викинуті гроші.

Достоинства:
    Никаких
    Недостатки:
    Камера не работает
    • Юлия С***

ситуацію було вирішено, всі непорозуміння узгоджені.

• Ксенія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BEYOUNGER

Маленький зручний вартовий) супер штука! Камера рухається не залишаючи непроглядних ділянок. Спокійна за малечу не тільки коли вона спить, а грається в іншій кімнаті. І ще найкрутіша функція - двосторонній зв'язок. Я чую і чутно мене. Якість відео також хороша. Відео може дивитись тато, бабуся та я. Рекомендація 100%

Достоинства:
    кут огляду, двосторонній зв'язок,якісь
    Недостатки:
    не знайдено
    • Продавец  BEYOUNGER

Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням)