- Катерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Sumkarium. Цвет: Розовый
Гаманець хороший! Достатньо відділень як для карток так і для купюр і монет. Приємний рожевий колір.Дякую магазину і своєму сину за такий подарунок!)
- Достоинства:
- М'яка шкіра,колір
- Недостатки:
- Не знайшла
- Наталя І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Гаманець виглядає ніжно та красиво.
- Достоинства:
- На вигляд гарний, якісно зроблений. Яскравого кольору. Зручного розміру. З м'якої шкіри.
- Недостатки:
- Недовговічна блискавка. Після одного року користування блискавка почала розходитися, на жаль.
Наталія, доброго дня. Дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Portwallet. Цвет: Черный
Купляла на подарунок, якість сподобалась, шкіра м’яка, присутній невеликий запах радше клею. Якість хороша замочки справні. Подарунок дуже сподобався
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Практичный скромный кошелек.
Ольга, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
2 рази надсилали з діркою у відділенні для карток
- Достоинства:
- Багато відділень
- Недостатки:
- Дирявий
Соответствует
Доброго дня, Сергій. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні і тільки після цього оплатити.
- Анжела Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отличный кошелек, мягкий и удобный.
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Дуже гарний
Світлана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Христина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Розходиться замок, не рекомендую
- Женя Б***
пробували повернути?
Доброго дня, Христина. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже хороша якість, місткий, покупкою дуже задоволена, всім раджу
- Достоинства:
- Якість і ціна
- Недостатки:
- Не знайшла
Денис, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Классный кошелёк!!! Мягкий яркий ! Денег много поместится главное их найти
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Сам деньги не зарабатывает подожду может научится со временем
Ірина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний гаманець,відповідає опису.
Соответствует
Валентина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
хороший качественный и вместительный кошелек, помещается даже телефон, несколько дополнительных отделов для карточек
- Достоинства:
- мягкая кожа, много места, хорошая фунитура
- Недостатки:
- не выялено
Соответствует
Тетяна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Гарний гаманець, зручний, багато місця, все продумано, красивий, яскравий колір. Дружині на подарунок дуже сподобалось
- Достоинства:
- Красивий, зручний гаманець, дружині сподобався
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Досить якісний гаманець. Вмісткий, є багато відділень на картки, а також два відділення на готівку, гривні влазять без проблем. Гарний колір, дорого виглядає. 100% шкіра
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Классный кошелек, вместительный и хорошего качества. Без повреждений. Насыщенный цвет и удачный дизайн. Товар соответствует описанию на сайте
Не соответствует
- Костюк Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Очень лёгкий. Вместительный.
- Костюк Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хорошего качества
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Гаманець дуже класний, красивий і вмісткий. Хороша якість, приємний на дотик і багато відділень. Розетка ви як завжди на висоті, швидка доставка, постійні акції і знижки, я завжди задоволена!
- Елена И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Гаманець дуже сподобався) багато відділень, якісний матеріал, приємний на дотик.
- Достоинства:
- Багато відділень, якісний матеріал, приємний на дотик.
- Наталия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Очень довольна покупкой!
- Достоинства:
- Кожаный, много отделений, удобный, отлично выглядит
- Свястина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Кошелек полностью соответствует описанию и даже превзошел все ожидания! Очень вместительный, качественно прошит, молнии двигаются легко. Порадовало большое количество ячеек для всякого рода карт, поместилось все, что люблю носить с собой) Давно искала именно такой и очень довольна покупкой)
Пришел в оригинальной упаковке без повреждений и дефектов. Кожа хорошего качества, приятная на ощупь.
#МойЛук- Достоинства:
- Качественный вместительный кошелек
- Недостатки:
- Не обнаружила
- Иван Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Выглядит на 9/10 ну вроде нормальный
- Достоинства:
- Дорого выглядит, красивый
- Алина Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Гарний гаманець, якість просто неперевершена. Виготовлений з якісної шкіри. Рекомендую!
Доброго вечора! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.