- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: DeluxeRoom
Повна маячня! В опису пишуть про якийсь чохол, якого немає і близько! Синтетичний папір одноразового використання!
- Достоинства:
- Можна взяти на рибалку, на природу, щоб там і залишити.
- Недостатки:
- Папір одноразового викорисиання
- Виктория Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MARKETONE. Размер: 150x200
Заказала 2 одеяла, муж на почте забрал, даже не взглянул, я с маленьким ребенком дома была. Привез эти одноразовые пеленки )), ужас просто. Их используют в гостиницах ими нельзя укрываться все время, материал синтетический и вредный, почитайте из чего они сделаны. Товар со скандалом я вернула, доставка за мой счёт. Не рекомендую данный товар, будьте внимательны при покупке. Качество работы Розетки Ужасссссссс! Больше ничего не хочу тут покупать, хотя больше 15 лет я была с вами. Очень жаль, господин собственник ради наживы берет на свою площадку всякий мусор не качественный. Позор магазину и призводителю, а наши перекупы в лице ФОПа это вообще отдельная история.
- Достоинства:
- Их просто нет, одноразовые одеяла для хостелов и гостинец
Доброго дня. Дякуємо за відгук
Вкотре наголошуємо, що потрібно замовлення робити обдумано. Ви замовили найдешевші ковдри, які є на ринку. Якість для всіх різна, комусь подобаються, кому ні. Наприклад, на польській ІКЕА ці ковдри мають 88% позитивних відгуків. І ці ковдри продаються в десятках країн по всьому світу майже 10 років, а це означає, що їх купують і клієнти задоволені. Вам була надана можливість оплатити при отриманні, оглянути товар та розрахуватися. Якби не сподобалося, тоді б повернення було б легше і дешевше, і не за Ваш рахунок. Так, ковдри відносяться до товарів, які поверненню чи обміну не підлягають. Ми пішли Вам на зустріч та повернули товар за свій рахунок. В світових маркетплейсах відсутній розрахунок при отриманні. Клієнт купує - платить, повертає - платить. Завжди можна отримати консультацію до оформлення замовлення, повідомити нам Ваші очікування від товару і ми скажемо чи цей товар підійде Вам. В будь-якому випадку, ми Вам дякуємо за досвід і просимо в майбутньому більш відповідальніше ставитися до покупок
- Виктория Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MARKETONE. Размер: 150x200
Не рекомендую. Качество ужасное, это не ткань а одноразовая бумага.
- Достоинства:
- Из нет
- Недостатки:
- Состав синтетика и оно не из ткани
- Продавец MARKETONE
Доброго дня. Дякуємо за відгук
- Це дуже легенька літня ковдра, ціна говорить за себе. Весь склад з чого зроблена ковдра є в описі товару. Також детальну інформацію можна отримати в наших менеджерів.
- Питання: а як Ви визначили якість товару, навіть не відкривши упакування? - Виктория Ш***
Качество видно через пакет, напоминает пеленку одноразовою.
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MARKETONE. Размер: 150x200
Легенька але дуже тепла ковдра. Рекомендую.
- Достоинства:
- Тепла
- Продавец MARKETONE
Дякуємо за відгук)
- ТатаОтзыв от покупателя. Продавец: MARKETONE. Размер: 150x200
Легка і тепленька ковдра.
- Достоинства:
- Легка, купила по акції
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец MARKETONE
Дякуємо за відгук)
- Наталья И***Отзыв от покупателя. Продавец: MARKETONE. Размер: 150x200
В остальном нормально
- Достоинства:
- Не нашла
- Недостатки:
- Не досмотрела, что верх одеяла из нетканки.
- Елена М***Продавец: MARKETONE. Размер: 150x200
Залишала негативний відгук по цьому продукту, але після використання - змінила думку. Однозначно це не літня ковдра а осінь чи весна, можливо навіть й зима. Під ковдрою спати комфортно, вона не тяжка й тепла.
- Достоинства:
- Ціна, легка, комфортно спати, досить тепла
- Недостатки:
- Зовнішній вигляд не схожа на тканину.
- Елена М***Продавец: MARKETONE. Размер: 150x200
Ковдра економного варіанту. Верхня тканина дуже схожа на папір чи медичні одноразові халати. Тому раджу бути уважним у виборі. Краще переплатити один раз, ніж купувати цю ковдру. На ковдрі написано що можна прати при 60 градусах. У мене не приємні відчуття після купівлі цієї ковдри
- Куделя С***Продавец: MARKETONE. Размер: 150x200
Заказал товар на розетке, стоит вариант оплаты при получении, звонит продавец и говорит сбросьте предоплату, хотя на розетке про это нет ни слова и варианта оплатить картой на розетке на этом товаре тоже почему-то нет
- Недостатки:
- Продавец перед отправкой просит перевести деньги на карту