- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Гойдалка гарна ,приємні кольори,дитині сподобалася.
- Достоинства:
- Міцна.
- Недостатки:
- Поки ,немає
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Все добре
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Все було б на відмінно, якби не було у виробі пошкодження. Думаю це не при транспортуванні, а при збиранні виробу.
- Продавец БертМоль
Доброго дня, так, функціонально це не впливає на якість товару, а вот візуально так. Гойдалка дерев'яна, будемо ретельніше перевіряти товар при відправці, хоча це скол міг бути і при доставці поштою, повторююся-це дерево.
- Інна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Гойдалка прийшла гарно запакована. На дотик гладенька, приємні кольори, запах фарби відсутній. Дитині сподобалася. На жаль на третій день почала розпадатися, деталі скріплені степлером. Довелося татові покращити безпеку дитини.
- Достоинства:
- Поверхня гладка, приємні кольори
- Недостатки:
- Деталі скріплені степлером
- Продавец БертМоль
Доброго дня, так, деякі деталі скріплені степлером, але дуже міцно та приховано (цвяхі та щурупи в гойдалках не використовують). А що потрібно зробити, щоб на 3-й день гойдалка розпадалася не знаю. Взагали така дитяча гойдалка витримує до 30кг мінімум.
- Виталий О***Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Хороша деревʼяна гойдалка. Не важка. Дитині подобається як самій кататись, так і просто гратись з паличками, підіймая їх, чи катати іграшки.
Доставили безкоштовно навіть на «Нову пошту» - Зінаїда П***Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Дякуємо за гойдалку. Зроблена якісно, яскраві кольори, приємна на дотик. Дитина задоволена!
- Достоинства:
- Тепло сідати
- Мар'янаОтзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Дуже гарна гойдалка. Приємний продавець. Рекомендую !
- Недостатки:
- Не має