- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: HOFFurniture. Цвет фасада: Венге темный. Цвет корпуса: Венге темный
Невистачає кріплень в комплекті. З 8 конфірматів небуло жодного! Де хочешь, там і бери. Зато інформацію напечатали на цілих 5 аркушів.
Раджу перепровірити наявність усіх кріплен перед отриманням.
Не замовляйте по передплаті.- Достоинства:
- Нормально виглядає
- Недостатки:
- Некомплект
- Продавец HOFFurniture
Дякуємо за ваш відгук.
Нам прикро, що сталася така ситуація з комплектацією — це не відповідає нашим стандартам. Можливо, сталася помилка при пакуванні.
Ми відправимо відсутні кріплення за наш рахунок або запропонуємо інше рішення.
Дякуємо, що звернули увагу на проблему — це допомагає нам ставати кращими.
- Мар'яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: HOFFurniture. Цвет фасада: Антрацит. Цвет корпуса: Антрацит
Відповідає опису, гарні тумби.
- Достоинства:
- Легко зібрати, зрозуміла інструкція
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: HOFFurniture. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Белый
Отличные тумбочки за свою цену. Пришли в надежной упаковке, все комплектующие были на месте. Инструкция понятная, каждый шаг расписан. Покупкой осталась довольна.
- Павло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: HOFFurniture. Цвет фасада: Венге темный. Цвет корпуса: Венге темный
Тумбочка непогана (для моїх потреб). Інструкція по зборці на 10 аркушах, але головне почати:)
- Достоинства:
- Підвісна, зовнішній вигляд.
- Недостатки:
- Покаже час експлуатації. Поки не виявлено.
- Джесіка У***Отзыв от покупателя. Продавец: HOFFurniture. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Белый
Тумба прийшла в гарному стані але як її підвісити?
- ТимурОтзыв от покупателя. Продавец: HOFFurniture. Цвет фасада: Антрацит. Цвет корпуса: Антрацит
Замовив 2шт. В одному з комплектів не було дерев'яних шкантів для збірки, а в іншому навпаки були зайві комфірмати. Кріплення до стіни - це звичайні 2 металевих кутика з великим отвором в бік стіни та шайба на гвінт або болт (в комплекті нема) для регулювання. Телескопічні направляючі нонейм і складають враження що вони найдешевші, а ле я розумію що ціна тоді була б інша. Є деякі нюанси по збірці, наприклад дно для висувного ящика пропонують прибити на цвяхи, мені так не подобається, я зробив на саморізи. Пакування було не погане, картон та пінопласт. Доставка швидка.
Деталі обох тумб були з плямами, які не дуже помітні, але вони є.- Достоинства:
- Пакування. Перелік запчастин та покрокова схема збірки.
- Недостатки:
- Направляючі не дуже, але то ціна)
Відсутність в одному з комплектів дерев'яних шкантів.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: HOFFurniture. Цвет фасада: Антрацит. Цвет корпуса: Антрацит
Нормальна тумба , гарно виглядає на стіні біля ліжка.
- Достоинства:
- Компактна
- Недостатки:
- Не всі конфермати були присутні при збиранні
- МихаилОтзыв от покупателя. Продавец: HOFFurniture. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Белый
Дополню отзыв. Прошло уже почти две недели, а сильный химический запах не уменьшается. Спать рядом с такой штукой просто невозможно
- Продавец HOFFurniture
Доброго дня! Нам шкода, що ви зіткнулися з таким враженням від тумбочки. Хочемо уточнити, що цей виріб виготовлений із сертифікованих матеріалів, які не мають стійкого запаху. Ми продали сотні таких тумбочок, і скарг на запах раніше не отримували.
Якщо у вас є підозра, що з конкретною тумбочкою щось не так — будь ласка, зверніться до нас напряму, ми готові перевірити й вирішити питання.
Дякуємо, що поділилися відгуком
В комплекте не хватало одного минификса и двух шурупов 4х30.
Крепление к стене самое простое - тумбочка просто присверливается к стене изнутри.
Инструкции нельзя слепо следовать, ее надо сначала изучить, и затем откорректировать последовательность шагов - ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: HOFFurniture. Цвет фасада: Дуб Сонома. Цвет корпуса: Дуб Сонома
Замовляла 2 шт. Приїхали в гарному упакуванні, без пошкоджень. Колір відповідає заявленому.
- Достоинства:
- Точні заміри, колір відповідає заявленому, гарна упаковка, швидка комунікація з клієнтом.
- Недостатки:
- Єдине, що в комплектах взагалі не було шурупів на 30мм та не було 3 шт шкантів. Інші деталі були з запасом.
- Продавец HOFFurniture
Дякуємо за відгук!
- Віта С***Отзыв от покупателя. Продавец: HOFFurniture. Цвет фасада: Антрацит. Цвет корпуса: Антрацит
Надіслали швиденько, усе прийшло цілим , після збірки утворилася шпарина , але її усунули згідно опису вирішення проблеми у відгуках нижче
- Достоинства:
- Ціна відповідає якості
- Продавец HOFFurniture
Дякуємо за відгук! Завжди раді! Звертайтесь!
- Євгеній П***Отзыв от покупателя. Продавец: HOFFurniture. Цвет фасада: Антрацит. Цвет корпуса: Антрацит
Дуже не погано виглядає. Шкода, що напрямні без доводчиків
- максОтзыв от покупателя. Продавец: HOFFurniture. Цвет фасада: Венге темный. Цвет корпуса: Венге темный
Поклали дві ліві деталі. Будь-ласка зв'яжіться зі мною
- Продавец HOFFurniture
Доброго дня. Дякуємо за відгук. Перепрошуємо за незручності. Відправимо Вам потрібну деталь на заміну.
- роман д***Отзыв от покупателя. Продавец: HOFFurniture. Цвет фасада: Антрацит. Цвет корпуса: Антрацит
Не все прошло , гвоздей нет , есть лишний товар , а того чего надо его тупо нет
- Продавец HOFFurniture
Доброго дня. Дякуємо за відгук. Якщо в комплектації не вистачає фурнітури зверніться до менеджера, ми відправимо те чого не вистачає.
- Михайло Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: HOFFurniture. Цвет фасада: Дуб Сонома. Цвет корпуса: Дуб Сонома
Товар не відповідає опису. Приїхала купка дров, якщо б я хотів гратись з збіркою - то замовив би в Ikea. Прийшломя викинути ці дрова і купити готовий виріб.
- Достоинства:
- Дешево
- Недостатки:
- Потрібно збирати
- Продавец HOFFurniture
Доброго дня. Ви можете оформити повернення якщо тумба Вас не влаштовує.
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: HOFFurniture. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Белый
Опис співпадає з товаром в реальності. Легко монтується. Приємно здивувало, що тумбочка прийшла вже зібраною. Незважаючи на відсутність доводчиків, відчиняється повільно і без скрипів
- Достоинства:
- Стильно виглядає, легко монтується
- Недостатки:
- Поки що не виявив
- Продавец HOFFurniture
Дякуємо за відгук! Завжди раді! Звертайтесь!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: HOFFurniture. Цвет фасада: Антрацит. Цвет корпуса: Антрацит
Дуже добра тумбочка. Запакована була в картонку і кожен кут був обкладений додатковим пресованим папером. Приїхала в зібрано у вигляді. Кріплення до стіни йде в комплекті (окрім дюбелів, зрозуміло в кожного свій тип стіни). Акуратна і компактна. Шухляда відкривається плавно.
Дякуємо за відгук! Завжди раді! Звертайтесь!
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: HOFFurniture. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Белый
Пошкоджена деталь
- Продавец HOFFurniture
Доброго дня. Вишлемо Вам нову деталь.
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: HOFFurniture. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Белый
Я просто в восторге от товара и от продавца! Отличное качество за такую цену
- Достоинства:
- Все остальное супер
- Недостатки:
- Плохие наклейки для болтов(не клеиться)
- Продавец HOFFurniture
Дякуємо за відгук! Звертайтесь! Завжди раді! Обов'язково врахуємо вказані зауваження на рахунок наклейок.
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: HOFFurniture. Цвет фасада: Дуб Сонома. Цвет корпуса: Дуб Сонома
Хороші тумбочки, але були б кращі якби шухляди були з системою дотяжки, навіть якби це здорожчало вартість.
Є можливість робити комбіновані кольори корпусу і шухляди.- Достоинства:
- Повнісю вартують своїх грошей.
- Недостатки:
- Шкода що нема таких же моделей але в кращих матеріалах.
- Продавец HOFFurniture
Дякуємо за відгук! Звертайтесь! Завжди раді!
- Вера С***Отзыв от покупателя. Продавец: HOFFurniture. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Белый
Тумбочки без креплений!
- Вера С***
Оказывается они за шухлядой!
Производитель объяснил что где! Так что забираю свои фэ обратно! - Продавец HOFFurniture
Кріплення входять в комплект. В комплекті не має лише анкерів які потрібно підібрати під Ваш тип стіни.