Отзывы покупателей о Настінна полиця ІКЕА BURHULT / SIBBHULT 59х20 см (s89325963)
Есть в наличии
- Наталия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CoolDim
Чудові полички! Всі оцінили, навіть наймолодші
- Достоинства:
- Колір. Якість
- Недостатки:
- Не побачила
- Анастасия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: PL MARKET
Взяли гроші і доставляли місяць, майте на увазі, що в наявності їх немає, отже приїде невідомо коли. Та і це не основна проблема. Дві полиці приїхали битими, при чому упаковка була абсолютно ціла, тобто таке й запакували і знали про це, намотали піврулона двох різних плівок, щоб я не розпакувала на відділенні. Одні негативні враження.
Самі полички норм, попри те, що биті. Саморізів в косплекті немає.- Достоинства:
- Ікеа норм
- Недостатки:
- Продавця не раджу
- Продавец PL MARKET
Доброго дня!Нам щиро шкода, що замовлення залишило у вас такі негативні враження.
Перепрошуємо за затримку з доставкою та за те, що дві полиці приїхали пошкодженими. Звісно, така ситуація є неприпустимою,але розетка цей товар пошкодила в дорозі і розетка шукала довгий час цю відправку,так як ми відправили 5.08 а рух по ній вже не відслідковувався 9.08,і лише 16.08 Ви її отримали.Нажаль такі речі обов'язково треба було перевіряти на відділенні,тим паче воно чомусь їхало до Вас більше 10 днів, зрозуміло що Вам прикро ,але забравши з відділення ви погодились ,що претензій до товару не маєте.Якби ви перевірили і виявили цю проблему на відділенні і просто від нього відмовились,ми би одразу Вам відправили інший чи повернули кошти ,але нажаль ви відкрили його лише дома.Ви ж самі пишете що було запаковано і в бульчату плівку та стреч плівку,щоб воно до вас доїхало цілим.Який сенс нам пакувати битий товар?Щоб потім мати негатив.Зрозумійте коли клієнт оглядає на цілісність при отриманні і одразу ж на відділенні від нього відмовляється, претензії до нас не буває,бо в подальшому ми самі вирішуємо ці пошкодження з перевізником.Ще раз приносимо щиро вибачення за таку ситуацію,але замінити його Вам вже з дому ми не можемо,бо товар був цілий 100 %.Дякуємо за розуміння!
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: DeluxeRoom
Ціна відповідає якості
- Достоинства:
- Недостатки:
- дюбелів у комплекті немає, отворів у полиці немає
- ОЛЕГ Л***Отзыв от покупателя. Продавец: PL MARKET
Как на картинке, так и в живую. Простая, белая)
- Достоинства:
- Красивая, дешёвая.
- Недостатки:
- Не обнаружил