- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Добре ТУТ. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
Все добре, все працює! Дякую за швидкість придбання.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Добре ТУТ. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
відправлення не можу зробити, бо ніхто не відповідає на мої дзвінки. Марно викинуті гроші на вітер. НЕ рекомендую!!!
- Достоинства:
- Камера та батарея
- Недостатки:
- Не під'єднується до телефона
- Магера О***
Все добре, годинник приєднався, та працює добре. Проблема була в карточці КИЇВСТАР, не тягнуло 4G. Завчасно попереджайте покупців, що потрібно купувати карточку ВОДАФОН. Дякую за консультацію та відповідь. Рекомендую. Дитина дуже задоволена. Дякую
- Тамара С***Отзыв от покупателя. Продавец: Добре ТУТ. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Годинник не підтримує оператора КиївСтар. З Водафоном синхронізується добре.
- Достоинства:
- Зручна застібка. Батарея добре тримає. Великий екран. Дитина 6 років розібралася швидко.
- Недостатки:
- Не синхронізується з оператором Київстар. Геолокація - похибка 50-100 метрів.
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Добре ТУТ. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Хочу повернути годинник.
1. Комплектація неповна. Немає навіть інструкції в упаковці. На упаковці жодних розпізнавальних знаків, що за годинник, якої фірми, яка модель.
2. Wifi - це лише напис на коробці. По факту, його немає.
3. GPS працює з шаленими похибками.
І найголовніше
4. На другий день годинник перестав приймати дзвінки. Було поміняно 3 сім карти (всі 4g).
5. Батарея слаба, протримала 4 години. Це дуже мало.
Як його повернути? - Светлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Добре ТУТ. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
Значок wi-fi світиться,але до нього не підключається
- Светлана В***
Розібралась, wi-fi працює,під'єднує до wi-fi який без пароля,та працює тільки на місце знаходження годинника
- Продавец Добре ТУТ
Так,WiFi тут працює автоматично. Він використовується для визначення місцезнаходження ,коли поганий сигнал GPS (Коли дитина в приміщенні і т.д.)
- Онищук Л***Продавец: Добре ТУТ. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
На свої кошти зовсім не тягне, простенький, вже китайський годинник крутіші примочки має і коштує в рази дешевше. Єдиний плюс -вологостійкість. Маю з чим порівняти так як старшому сину купували даним давно простіший, той більше вмів... Скло ніяке не загартоване ,так як приакуратній експлуатації вже понадщерблювались бока. Ні в якому разі не рекомендую
- Достоинства:
- Вологість, відеодзвінок
- Недостатки:
- Погано чути при розмові, не змінюється мелодія дзвінка, не точно показує місце знаходження (буває інший район міста показує) пропущених дзвінків не показує, віддалено не можна змінити настройки(збільшити гучність)