Отзывы покупателей о Автоматическая фонтан-поилка Pet Water FOUNTAIN белая для домашних животных

Оценка пользователей 3.72/5
на основе 21 отзыв
  • Евгения С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EURO-UA. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый с серым

Вітаю. Хочу вибачення попросити у продовця)). "по спешишь-людей насмешишь"))). Спочатку не розібралась і написала, що товар бракований. Потім зайшла в магазин и подивилась характеристики - Зрозуміла)))
    Так, що повертаю поганий відгук назад).
    Все працює.

• Евгения С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EURO-UA. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый с серым
    Недостатки:
    Або я щось не розумію, або прийшов бракований. Немає моторчику, зовсім нікуди підключити, щоб він процював. Пустий контейнер і все... Я дуже зла на продавця і хочу повернути
    • Сергій

на фото в руках у вас моторчик !

• Виталий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EURO-UA. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый с серым

В цілому не погано, але є нюанси, моторчик здох через 1 місяць безперервного використання, вода через місяць була дуже погана і воняла, тож міняти треба хоча б 1 раз у місяць краще 2 рази бо потім дуже погана вода.

Сам кваріум великий і це добре, працює безшумно перший місяць, далі у мене почав відмовляти моторчик, який чого на 3 вт замість 5вт, вода стала застаюватись і завонюватись бо моторчик став меньше гнати воду і втрачав потужність. В результаті він настільки погано працював що вони майже не було. Незнаю як ним користуватись типу відключити то тоді води не буде, ставити миску рядом тоді який сенс цього фонтану якщо я брав щоб замінити миску, тому з усього я одне виділю дуже слабий моторчик який мало пропорацював.... гарантії 7 тижні це бред...

Обідно за моторчик бо новий коштує в половину ціни фонтана... Щоб помити треба помучатись але норм, кішка привикла

Достоинства:
    Безшумна, не треба кожен день міняти воду, хватає +- на місяць, в комплекті 2 філтра, фільтри не дорогі
    Недостатки:
    слабий моторчик в комплекті, мало фільтрів але і на цьому дякую, моторчик здох через місяць безпреривного використання. моторчик 3вт дуже слабий бо подібні є і 5 і 10 вт, спочатку працював безшумно потім почав вібрувати на всю хату і стало чутно шо він працює..
    • Продавец  EURO-UA

Доброго дня Виталий Сарнавский .
      Ви не міняли воду 1 місяць судячи по відгуку .
      Ми рекомендуемо міняти воду кожні 3-5 дні .
      І також використовуватти воду очищену , з водопровіду без очистки взагалі не рекомендуємо використовувати .
      Також рекомендуемо використовувати датчик руху USB .
      Моторчик просто забився у вас брудною водою ,як вже мотор забився то зазвичай промивають його .

• Продавец  EURO-UA

Рекомендуемо використовувати датчик руху USB ссылка

• Фей-Фаіра Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EURO-UA. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый с серым

Фонтанчик працює вже десь півроку, навіть коли кіт перекинув його коли була на роботі він не зламався хоча фігачив без води довго, штука суперова, але він низенький тож довелось поставити на його власну коробку, так котику зручніше. Мити важко у таких місцях як трубки, але можна купити щось типу щіточки маленької

Достоинства:
    Кіт пьє водичку
    Недостатки:
    Важко мити, коту не зручна висота
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: EURO-UA. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый с серым

Фонтан дуже класний. Вже 1.5 року користуємося. Кіт тільки з цієї поїлки і п'є. Але у нас сталася маленька аварія, з моєї вини, то ж зараз насос дуже погано працює - зламала перемикач. Чи можливо купити окремо такий насос????

• Софія
    Отзыв от покупателя. Продавец: EURO-UA. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый с серым

Придбали 16.06.24, користуються 4 котів майже цілодобово, при відключенні світла працював від павербанку. Працює тихо, вода біжить струмочками і котики активно користуються. Звикли і не хочуть пити інакше. Придбавався для того, аби відвадити від пиття з кранів.
    Сьогодні 10.12.24 вода ледве біжить, не вистачає тиску, напевно насос своє відпрацював.
    Вода використовувалася фільтрована, фільтри докуповувалися та регулярно змінювалися.
    От не знаю чи можна купити насос для цього фонтанчика, тому що у користуванні зручний і подобається споживачам)))

Достоинства:
    Тихий, простий, зручний, легко чистити, добре біжить вода струмочками, одночасно можуть користуватися кілька котиків
    Недостатки:
    Насосу вистачило на півроку
  • Михайло М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EURO-UA. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый с серым

Нікому не раджу купувати цей фонтанчик, якість жахлива. Купив в кінці літа 2 фонтанчики собі і батькам. Перший фонтан пропрацював 2 місяці, сьогодні через 4 місяці зламався моторчик у 2 фонтанчику.
    Фонтанчики мив кожні 2 дні і заливав тільки фільтровану питну воду.
    1030 гривень на вітер. Нікому ніколи не раджу купувати цей товар!

Достоинства:
    Їх не має, тому що обидва фонтанчики пропрацювали менше 4 місяців
    Недостатки:
    У обох фонтанчиках заламалися моторчики, пропрацювали менше 4 місяців
    • Михайло М***

Продавець не просто так дає гарантію тільки 7 днів, тому що фонтанчик пропрацює у вас не набагато довше!

• стас с***

чистить надо через 3-4 месяца даже не чистить а промывать с уксусом

Достоинства:
    цена качество
    Недостатки:
    засорился через 5 месяцев но после прочистки работает как новый
    • Олена Щ***

Я Вам советую каждую неделю чистить .

• Анастасія Г***

Коту подобався

Достоинства:
    При достатньому рівні води не дуже гучний
    Недостатки:
    Вистачило на 2 місяці
    • стас с***

пусть высохнет движок и промойте в уксусе

• Продавец  EURO-UA

Так наліт треба просто промивати час від часу

• стас с***

проработал 4 месяца и все

Достоинства:
    цена качество
    Недостатки:
    быстро вышел из строя
  • Святослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: EURO-UA. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый с серым

Проблем с самой посылкой или ее получения нет. Качество пластика пойдет да и фильтры есть. Но моторчик для перегона воды это просто ужас. При включении очень шумит, и его шум на голову действует что человеку что коту. Его слышно даже в другой комнате, как ни странно

Достоинства:
    Наличие фильтров, пластик не плохого качества
    Недостатки:
    Нет блока питания,нужен свой. Очень шумный мотор для перегона воды
    • Продавец  EURO-UA

Так Насос провідний (USB) без блоку живлення - ця інформація вказана вописі к товару .

• Фэй-Фаира Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EURO-UA. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый с серым

В принципе норм, всё работает спасибо

Достоинства:
    Хорошая штука так как кот постоянно пьёт исключительно проточную воду и отказывается пить с миски
    Недостатки:
    Низковата для моего кота и ему неудобно пить, пришлось ставить верхом на коробку, но не уверена что эта конструкция не завалится
  • Дмитрий С***

Норм

• Владислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EURO-UA. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый с серым

Коту подобається, більше не просить постійно десь попити, де тільки починає текти вода)

Достоинства:
    Коту подобається, то ж свою функцію виконує і виглядає приємно додатковий фільтр в комплекті
    Недостатки:
    Можливо було б краще, якщо маленький блок живлення йшов би в комплекті, можна і до ціни додати відповідну суму
    • Продавец  EURO-UA

Дякую за ваш відгук. Він дуже важливий для нас!
      Варіант з блоком живлення є в наших товарах . ссылка

• Даніїл Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EURO-UA. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый с серым

Поїлка непогана, свої функції виконує, конструкція ненадійна адже в каркасу фонтанчику немає ніякої фіксації. Не рекомендую брати товари від даного продавця, так як він не надає гарантії на свій товар. На цьому товарі написано: "Повернення/обмін протягом 14 днів" проте коли я звернувся до них з проханням повернути товар, мені відповіли що цей тип товару не підлягає поверненню. Хоча що згідно інформації на сторінці продукту, що згідно прав споживача я маю повне право повернути товар цього типу протягом 14 днів з моменту його отримання.

Достоинства:
    Фонтанчик виконує свою функцію
    Недостатки:
    Конструкція ненадійна, продавець не надає гарантію на свої товари
    • Продавец  EURO-UA

Товари які були у використанні неможливо повернути продавцю .

• Римма К***

Поки користуємося два тижні

Достоинства:
    Котики п'ють ) Собака не намагається все погризти (можливо вже подорослішав)))
    Недостатки:
    Було б краще, аби була прозоріша основа задля контролю рівня води....
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: EURO-UA. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый с серым

Працює, коту подобається. Заляпав водою всю підлогу.

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EURO-UA. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый с серым

Товар в належному стані, працює без збоїв, дійсно корисна була покупка , бо чомусь кіт не п'є воду з мисочки
    Дякую за оперативність і швидку доставку

Недостатки:
    Поки не має
  • Вікторія Р***

Чудова поїлка

• Александр

Дуже гарна штука .
    Працює від USB, пвдключить навіть дитина.
    Швидка доставка .
    Рекомендую

• Елена
    Продавец: EURO-UA. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый с серым

Товар не соответствует представленному на фото. Совсем другой принт. Я выбрала этого продавца, потому что покан принт с лапками, а привезли с черточками

Достоинства:
    Не обнаружила
    Недостатки:
    Не соответсвует фото