- Вадим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWtech
Все добре хороший немає ніяких нарікань
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд
- Продавец WOWtech
Вітаємо, Вадиме. Щиро вдячні за Ваш відгук. Будь ласка, звертайтесь ще!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWtech
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: WOWtech
На акумуляторі проїде трішки більше 50 км, повністю ще не розряджав.В гору 25 град. їде майже без втрати швидкості при 20 км/год, при більш крутіших підйомах-треба допомогати для економії заряду,але мабуть для людей з ростом від 170 см довго крутити педалі не зручно.В режимі "скутер"-чудовий. Якби ще була функція "круїз-контролю" та заводська елементарна сигналізація або вмикання компьютера за допомогою ключа за туж ціну)
- Достоинства:
- Потужній двигун, гарна тяга в гору, майже без втрати швидкості, зручно сидіти
- Недостатки:
- Незначні помилки в монтажі ел.кабелю, нема документації українською мовою, не ергономічний перемикач поворотів, в темноті не видно в якому він положені, а на дотик не відчувається.
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWtech
Електровелосипед заявлені 50 км/год видає, дальність при швидкості 40-50 км/год до 30 км, будете їхати 20-25 вистачить відповідно на вдвічі більше дистанцію- це я тільки про елоктротягу, педалі крутити на ньому не цікаво бо низька посадка.
- Продавец WOWtech
Дуже дякуємо за відгук!)Приємного користування!
- Солоденко Д***Продавец: WOWtech
Будьте дуже уважні та обов'язково перевіряйте абсолютно усе під час отримання на пошті. До мене приїхав велосипед зі сколом на колесі, але оскільки я це перевірив удома — мені сказали що повернути/обміняти велосипед неможливо через мою помилку. Окрім сколу, також приїхав іржавий китайський насос, кабелі не проведені через відповідний отвір на рамі (як показано на сайті та в інструкції) і щоб встановити їх так як потрібно — треба різати та перепаювати кабелі. Також є підозра що переднє колесо трохи погнуте, тому що під час швидкої їзди вбачається невеликий люфт у різні сторони, хоча воно закріплене правильно і міцно. Також на кріпленнях було видно сліди використання (чи то від тестів, чи то від попередніх власників). Загалом — велосипед який я отримав — не вартує тих нервів і 50000 гривень, нажаль
- Достоинства:
- Класний вигляд, швидкість
- Недостатки:
- Незручно крутити педалі, передня фара не така яскрава, як описується
- Олександр
в мене було теж саме- кабелі не проведені через відповідний отвір на рамі
- Продавец WOWtech
Кабель не проведений через отвір для того щоб під час тряски велосипеда в коробці не пошкодилось покритя на велосипеді при терті .Кабель легко відкручуєтся та продіваєтся через потрібний Вам отвір