Отзывы покупателей о Наушники Bluetooth New Bee CT02 беспроводные Black
- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Хороший звук швидко заряджається
- Продавец sMall
Максиме, дякуємо за лаконічну, але дуже приємну оцінку! Навушники New Bee CT02 якраз відомі саме цими двома перевагами — чистим, насиченим звуком і швидкою зарядкою, яка дозволяє не чекати годинами, щоб знову бути на зв'язку. Радо чуємо, що жодних недоліків ви не знайшли, це для нас чудовий знак якості цієї моделі. Дякуємо, що знайшли час поділитися враженням — такі короткі й чіткі відгуки теж дуже допомагають іншим покупцям зробити вибір швидко!
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Наушники просто великолепны. Заряд держаться долго, звучание прекрасное. Вообщем я доволен выбором, рекомендую
- Достоинства:
- Заряд держится долго, звук отличный
- Продавец sMall
Тривала автономність та якісне звучання — це саме ті характеристики, на які New Bee CT02 позиціонувались, тож дуже приємно, що вони підтвердились на практиці. Владиславе, дякуємо за рекомендацію, вона багато важить для нас та для інших покупців, які підбирають собі навушники.
- Станислав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Наушники замечательные. Хорошо держаться в ушах и очень качественный звук. Рекомендую))))))
- Продавец sMall
Станіславе, дякуємо за таку емоційну рекомендацію! Навушники New Bee CT02 дійсно розроблені з ергономічною посадкою, щоб добре тримались у вухах і не випадали, а якісний звук — це те, на чому ми ніколи не економимо. Дуже приємно, що ви залишились задоволені. Дякуємо за покупку!
- Вадим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Звук хороший, довго тримають. Поки що ніяких проблем не виникло. Навушниками задоволений
- Продавец sMall
Вадиме, дякуємо за відгук! Приємно, що New Bee CT02 радує хорошим звуком і тривалою автономністю без жодних нарікань. Сподіваємось, навушники й надалі будуть служити стабільно і без проблем. Гарного прослуховування!
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
В принципі непогана якість навушників, звучання хороше, наскільки довго тримає заряд не перевіряв але я їх поки тільки один раз заряджав.
- Достоинства:
- Непоганий звук, є змінні вкладиші
- Недостатки:
- Поки не має
- Продавец sMall
Дякуємо за відгук! Раді, що звучання сподобалось і комплектні змінні вкладиші дозволили підібрати зручну посадку. Щодо автономності — за нашими тестами навушники тримають заряд цілком достатньо для щоденного використання, тож зі звичайним режимом користування час роботи має вас порадувати. Якщо виникнуть питання — звертайтесь, завжди раді допомогти. sMall
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Отличные наушники.хороший звук.зарядку держат долго,быстро заряжаются.
- Достоинства:
- Отличное качество при звонках
- Недостатки:
- Подходят не для всех ушей с учётом беруш
- Продавец sMall
Сергію, дякуємо за відгук! Дуже приємно, що звук та якість зв'язку під час розмов сподобались, а швидка зарядка та тривала автономність стали приємним бонусом. Щодо посадки з берушами - дякуємо за цю деталь, вона точно стане в пригоді іншим покупцям з подібними потребами, адже форма вушних вкладишів справді підходить не всім однаково. Дякуємо, що обрали наш магазин!
- Андрей В***Продавец: sMall. Цвет: Black
Все быстро все качественно всем доволен