- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: 7Coins
Сама якісна сіра карта
- Христина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: 7Coins
Тепер мій баланс білого нарешті ідеальний. Більше немає цього мучительного виправлення відтінків у кожному кадрі під час обробки. Достатньо зробити один знімок з карткою в сцені на початку зйомки, і потім в Lightroom в один клік виставляється ідеальний ББ. Кольори на фотографіях виходять точними та натуральними. Карта щільна, не просвічує, має нейтральний колір.
- Вячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: 7Coins
Купив три штуки. Перші дві прийшли в повністю відкритому вигляді у плівці та чохлі. Третя приїхала у складеному вигляді також у плівці та вже у маленькому чохлі. Як на мене, у великому чохлі менше гнеться і не залишає заломів на поверхні.
- Достоинства:
- Відповідає опису
- Недостатки:
- За таку ціну- не знайшов
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: 7Coins
Тепер мої фото стали набагато природнішими, кольори — справжні. Використовую у студії і на виїзді — дуже зручна у транспортуванні, легко розгортається й компактно складається. Не пошкодуєте!
- Дарина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: 7Coins
чудово вирівнює баланс білого навіть у складному освітленні. Компактна, легко вміщується в фото-рюкзак. Дійсно рекомендую для тих, хто знімає багато і хоче точні кольори. чудово вирівнює баланс білого навіть у складному освітленні. Компактна, легко вміщується в фото-рюкзак. Дійсно рекомендую для тих, хто знімає багато і хоче точні кольори.
- Забєлін Д***Отзыв от покупателя. Продавец: 7Coins
Брал для настройки баланса белого для видеосъемки. Все отлично.
Удобно сворачивается в кейс, легко поместить в рюкзак. - Тарас С***Отзыв от покупателя. Продавец: 7Coins
Гарна річ для встановлення балансу білого. Особливо корисна в студіях
- Достоинства:
- Зручний кейс, розмір
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: 7Coins
Отличный аксессуар для видеографии и фото, помогает добиться точного баланса белого, что сделать на посте порой сложно. Удобный в использовании и компактный, незаменим для съемок в разных условиях освещения.