Отзывы покупателей о Микрофон-петличка HOCO L15 Type-C Crystal lavalier wireless digital microphone

Оценка пользователей 3.05/5
  • Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WinMart. Цвет: Черный

Я как покупатель скажу: микрофон для стоимости хороший, я как блогер не сожалею про эту покупку.
    Я снимаю видео уже 4 года и у меня 30к подписчиков.
    Микрофон купил 1 год назад.
    Когда говоришь спокойной то звук имба. На телефоне, а когда на компе то звук как у моего микрофона за 10000 грн.
    Купил микрофон пото что этот за 10000 сломался и срочно нужен был микрофон для видео. Когда купил думал:
    -Щяс звук будет г***о и все. Потом я протестировал и звук был очень хороший!
    Стримы были как ни в чём не бывало.
    Плюсы этого много.
    1.он компактный.
    2. Он и в телефоне и в компе работает.
    3. Он не дорогой.
    Поэтому я рекомендую его.
    И почему я поставил 4 звёзды? Потому что ехал он 1 неделю. И я не сразу понял как подключить к моему компу. Но оно того стоит.

Достоинства:
    Очень хороший
    Недостатки:
    Нету
  • Антон П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 5FOX. Цвет: Черный

не робочий навіть індикатор не горить

Достоинства:
    Недостатки:
    не працює
  • Валерія

Погана якість записаного звуку

Достоинства:
    Прибирає ехо, ізолює звук голосу
    Недостатки:
    Якість звуку
  • Руслан М***

Брак

Достоинства:
    Не працює
    Недостатки:
    Все
    • Продавец  5FOX

Після повернення товару нами була проведена детальна діагностика, яка підтвердила, що пристрій є повністю справним. Він успішно заряджається та функціонує з такими моделями, як Google Pixel 7 Pro, iPhone 15 та Xiaomi 14T Pro.

З досвіду роботи та численних звернень ми звернули увагу на те, що користувачі іноді повідомляють про нібито проблеми із зарядкою. Провівши тестування за допомогою тестера, ми зафіксували споживання струму на рівні 5В / 0.7А, що є нормальним показником для даного пристрою.

Звертаємо Вашу увагу: зарядні пристрої з підтримкою технології PD (Power Delivery), які використовують кабель Type-C – Type-C, можуть не підходити для цього мікрофона, оскільки не підтримують потрібний протокол живлення. Наполегливо рекомендуємо використовувати оригінальний кабель з комплекту постачання — у такому випадку пристрій працює стабільно та без нарікань.

Дякуємо за розуміння!

• Кирило П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group

Підʼєднав конвектор, увімкнув мікрофон , ліхтарики замиготіли , і все , так і лишилось. Між собою не може зʼєднатись, як я не намагався , нічого не допомогло. Намагався підʼєднати до айфон 16 про. До андроїду взагалі не захотіло підєднуватись. Нічого взагалі не зрозумів

Достоинства:
    Не зміг перевірити
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  SH Group

Дякуємо за Ваш відгук на наш товар!
      На Ваше звернення ми провели тестування мікрофона на смартфоні Android. Мікрофон успішно підключається як зовнішній мультимедійний пристрій, і запис можна здійснювати через стандартну програму камери смартфона. У випадку, якщо пристрій не синхронізується, рекомендуємо в налаштуваннях Bluetooth обрати опцію "Забути пристрій", а потім повторити процедуру з'єднання.
      Сподіваємось, це допоможе Вам у майбутньому! Якщо виникнуть додаткові питання, будемо раді допомогти.
      З повагою SH GROUP.

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Черный

16 pro max - нужно отключить ресивер, чтобы прослушать запись.
    не возможно использовать для звонков и прочего.

Достоинства:
    микрофон на запись работает
    Недостатки:
    не воспроизводится звук если вставлен ресивер
    • Продавец  Gadget OFF

Ви завжди маєте право відмовитись від товару на пошті, якщо вам щось не підходить. Якщо ви отримали товар, то маєте 14 днів на повернення. Всі дані поміщено у гарантійному талоні.

• Андрей Б***

Микрофон отличный

Достоинства:
    Шумоподавления на высоте
  • Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartis. Цвет: Черный

Очень удобная вещь, без проводов, шумоподавление, дизайн.

Достоинства:
    Качество
  • Александра С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: Черный

Это мой первый такой микрофон, не имею сравнения, но как для этой цены, по моему он отличный. Шумоподавление довольно сильное - записывали в шумном месте, в итоге на видео эффект как будто в программе монтажа убрали звук и наложили только голос. Это и плюс и немного может минус - потому что аж слишком глушит все вокруг.

Голос на записи звучит как когда по телефону с человеком говоришь. Немного голос из телефонной трубки. Но запись абсолютно НОРМАЛЬНАЯ и свою работу эта штука делает. Я рада покупке. Я не готова покупать дорогой микрофон, а этот просто шикарен как за 10 баксов

Достоинства:
    Отличная штука за свои деньги
    Недостатки:
    Немного чересчур шумоподавляет
  • Сергей Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Palanka. Цвет: Черный

Зарядил микрофончик. Подключил в разъём передатчик, включил микрофон. Как и положено, светодиод передатчика горит красным, а микрофона - зелёным. Но при записи видео никакого звука вообще нет. Также нет звука при записи экрана.
    Хочу вернуть. Или заменить на такой, который бы работал.

Достоинства:
    красивый микрофончик, лампочки весело горят
    Недостатки:
    не работает ни на Lenovo Tab M8, ни на Xiaomi Pad5
  • Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartis. Цвет: Черный

Бездротовий мікрофон Hoco L15 для телефону (Type-C, з придушенням шуму, з ресивером, петличка) - Чорний

Недостатки:
    Товар прийшов розпакований.
  • Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: Черный

Добрий мікрофон, я задоволений, дякую продавцю.

• Вікторія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: Черный

Працює не зі всіма смартфонами.
    До Samsung під'єднатися не зміг.

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный

Хочу повернути, бо працювати не можливо.
    Коли вставляю частину в гніздо телефон, спливає питання : навушники чи інший пристрій. Жму інший пристрій. Після цього бігунок гучномовця замінюється на бігунок навушників, і пропадають всі звуки.

Спочатку думала що це я не розібралась.

В налаштуваннях забувала пристрій і вмикала по новій, і знову навушники. В телефоні пропадають всі звуки, розмовляти не можливо бо не чути співрозмовника. Два тижні розбиралась. Виявилось що звук в такому випадку йде не всередину телефону, а на зовні, як в навушниках. А той що має йти назовні - йде в мікрофон, який не може його вивести бо не має динаміку.
    В настройках, повірте, за майже два тижні випробувала всі рекомендації налаштуваннь з інтернету, і навіть більше

Достоинства:
    Не помітила
    Недостатки:
    Телефон його ідентифікує як навушники
    • Продавец  LUNA

Вітаємо. Ми написали Вам у месенджер варіант виправлення ситуації. Шкода що так сталось, ми намагатимемось вирішити проблему.

• Елена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Черный

Осталась очень недовольна, потому что даже не буду его использовать. До этого у меня была петличка , самая простая за 200 грн. Думала возьму что-то посимпатичнее , чтобы смотрелось в кадре. Так вот - это единственное преимущество этого микрофона, хорошо смотрится. В остальном - репит, шумит, очень некачественный звук. Пробовала и ближе его подносить, и дальше , и ставила на стол и отходила записывала. Ни о чем.

Достоинства:
    Красиво выглядит
    Недостатки:
    Звук дешевый, на проводной петличке звук гораздо лучше, чем в этом микрофоне.
    • Продавец  Gadget OFF

Елена, дякуємо що поділились своїм враженням. Враховуйте, що всі моменти які ви описали можуть бути через не сумісність версій блютуз. Маєте 14 днів на повернення товару.

• Катерина

у вас іос чи андроід ?

• Анастасия С***

Який Ви купували за 200 грн?

• Гордей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный

На 15том работает отлично, понравился.

Дякуємо за відгук

• Натали К***

Вітаю, підкажіть будь ласка, в мене також 15 айфон, але він навіть не бачить мікрофон, і я не могу під'єнатись. Що треба зробити? Дякую

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный

Хороший вариант для улучшения разговора. Соединение без обрывов, хорошо держит заряд

• Продавец  LUNA

Дякуємо за відгук. Гарного користування!

• Стас
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный

Мікрофон гарної якості, простий в використанні. Нарікання немає.

• Продавец  LUNA

Дякуємо, що знайшли час на відгук!

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный

Микрофон понравился, все работает как надо, хорошая запись.

• Продавец  LUNA

Дякуємо, що знайшли час на відгук!

• Митряев В***
    Продавец: Gadget OFF. Цвет: Черный

До телефону OnePlus не підходить

Достоинства:
    Лаконічний дизайн
    Недостатки:
    Не для всіх телефонів
    • Продавец  Gadget OFF

Вадим, дякуємо за відгук :)