Отзывы покупателей о Универсальные теплые стельки для обуви с подогревом от usb (ЮСБ) (размер 41-46 / 25-28,5см)

Оценка пользователей 3.75/5
  • Наталья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag

Дуже допомогли мені від холоду в зимку на роботі.

• Олександр Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag

Стельки греют но постоянно ездят по обуви, заползают за пятку и в пальцах нету никакого тепла. Смялись в пятке и ткань на пальцах и пятке уже сползает очень быстро. Носил неделю

Достоинства:
    Греют
    Недостатки:
    Быстро изнашиваются, ездят по обуви
  • Алёна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Купувала сину на 46 розмір взуття - пальчики не гріє взагалі.
    З позитивного - працюють. Використав 2 рази - тепло ледь відчутне на тонких шкарпетках, а пальчики мерзнуть, тож якщо у вас розмір 43+ то не рекомендую.

Достоинства:
    Гріють
    Недостатки:
    На маленький розмір
    • Продавец  GlavMag

Вітаю. Дякую за зворотній зв'язок. Довжина устілки 28,5см - це приблизно на наш 44-45 розмір. Нагрівальний елемент в устілках має довжину 20см - він розміщений по середині устілки (в тому місці, де нанесений трафарет щоб різати устілку, нагрівального елементу немає ). Якщо нагрів пальців дуже критичний, то можна спробувати роз'єднати 2 шари устілки, та встановити нагрівальний елемент ближче до пальців.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag

​Працюю в неопалюваному приміщенні, де ноги замерзають за лічені хвилини. Ці устілки стали моїм спасінням! Дуже задоволена покупкою. Хоч у мене 40-й розмір, а вони йдуть від 41-го, я легко підрізала їх під себе за контуром, і вони ідеально лягли у взуття. Гріють приємно, підключаю до павербанка — і цілий день ноги в теплі. Рекомендую всім, хто цінує комфорт!

Достоинства:
    Можна підрізати під свій розмір, рівномірний підігрів, ціна.
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Станіслав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag

Гріють добре тоді , коли перед своєю устілкою накриваєш , а так все добре , споживає від повербанку нормально , дивлячись який повербанк повинно вистачати на довго .

Достоинства:
    Гріють добре
    Недостатки:
    Начебто немає
  • Денис І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag

Устілки гріють, наскільки довго пропрацюють - не знаю, та й судячи по відгукам, з ладу скоріше вийде сам кабель ніж нагріваючий елемент устілки

• Віталій Д***

2 тижні відпрацювали.

• Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag

Дуже допомагають коли немає світла а з ним і опалення в офісі

• Віталій Д***

Вче працює
    Тиждень політ нормальний

• Володимир Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag

Купив вчора, перевірив, все працює добре. Окрема подяка продавцю, відреагували і відправили дуже швидко, дякую

• Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Взяв устілки для роботи у берці. Вночі ввімкнув пропрацювали рівно годину і перестали гріть спочатку ліва потім права . Не рекомендую

Достоинства:
    Греют
    Недостатки:
    Гріли рівно годину
    • Продавец  GlavMag

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що у вас виникли труднощі з роботою устілок. Ми завжди приділяємо велику увагу якості продукції та перевіряємо кожну пару перед відправленням.

Звертаємо вашу увагу, що кабель живлення є чутливим елементом, який потребує обережного поводження. Пошкодження можуть виникати через сильні перегини або надмірне натягування. Рекомендуємо користуватися виробом обережно, щоб уникнути таких ситуацій.

Якщо ви вважаєте, що проблема пов’язана із заводським браком, просимо звернутися до нас. Ми готові розглянути вашу ситуацію та запропонувати рішення.

Сподіваємося, що зможемо вам допомогти!

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag

Греют более менее, ногам тепло.
    После двух недель работы перестали работать вовсе.

Достоинства:
    Греют
    Недостатки:
    Хватило на две недели
    • Продавец  GlavMag

Вітаю. Задля справедливості зазначу, що з дня покупки пройшло вже 6 тижнів. За цей термін, в залежності від інтенсивності і умов використання, дійсно можуть виникнути проблеми. Ці проблеми пов'язані з тим, що від частого перегинання переламується провід - в 95% випадків, це біля ЮСБ-роз'єму. Вирішується заміною кабелю або перепайкою ЮСБ-штекера. Кабель - це розхідник. Самі ж устілки працюють не оддин сезон.

• Артем Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag

Стельки хорошие, греют неплохо. Но через пару часов работы перестало греть из-за проблем с проводом

Недостатки:
    Проблемы с проводами
    • Продавец  GlavMag

ВІтаю. Брак, нажаль, трапляється. У когось може скластися враження, що браку багато, але це не так - кожен, хто з цим стикнувся, пише відгук; а тисячі задоволених покупців чомусь мовчать. Для якнайшвидшого вирішення подібних питань пишіть нам в чат або через кнопку "написати продацю"

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag
    • Общее впечатление

Провід перший день працював чудово, другий з перебоями то гріли то ні, на третій взагалі не працює.

Достоинства:
    Добрегріють
    Недостатки:
    провід пропрацював три дні
    • Продавец  GlavMag

Вітаю. Проблему вирішено. Новий кабель вже в дорозі.

• Дмитро К***

Продавец зв'язався і відправив інший провід

• Максим М***

Із 6 заказаних пар був брак

• Продавец  GlavMag

Вітаю. Підкажіть, який брак? Кожну пару устілок перед відправкою перевіряємо тестером.

• Сергей Ж***

Відправили швидко. Було в наявності

• Иван Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag

Получив 1 грудня, тестую сьогодні 6го. Підключив від павера вихід 2.2А. включаю на 3-4 хв кожні 15-20 хв. Стою в в військових демі сезонних ботах, на дворі -3. В ноги тепло як на пічці )) штука прикольна. Замітив чим більше вага, тим краще відчувається тепло. Трохи не зручні, вузькі. Та слизькі. Якщо стояти на місці або рухатись по рівному то норм буде. Для військових при русі буде трохи не зручно.рибаків, туристів. Я думаю компенсувати доп стелькою. Ну, буду бачити на скільки вистачить )) на разі задоволений.да , короткий шнур від стельки до гнізда підключення. В ботінку давить над кісточкою.

Достоинства:
    Хорошо гріють, но від вихода 2 і більше ампер.
    Недостатки:
    Слизькі, вузькі, короткий шнур від стельки до гнізда підключення.
  • андрей п***

Пропрацювали 3 і почались перебої потім зовсім перестали працювати

Достоинства:
    Гріють дуже добре
    Недостатки:
    За три години зламався провод
    • Продавец  GlavMag

Вітаю. Так, брак, на жаль, трапляється - його ми перед відправкою виявити не можемо. Але, на щастя, подібні питання ми швидко вирішуємо - новий кабель вже на шляху до отримувача.

• Михаил Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag

Скажу так. Для тих хто в морози сидить і нерухається, це саме то. Гріє так що аж стопи горять. Танкістам пораджу брати незадумуючись.✊. 8часов роботи посадили павер на 50%(павер на 30000). При -11 навіть не замерз. Но для тих хто ходить можуть довго не прожити, також короткий провід на стельках. Для кросів це супер. Для берців трохи невдобно. Бо штекер не дотягується нарежу. Поки в сидячому стані працюють 2тижні

Достоинства:
    Ціна, якість, практичність, добре гріє.
    Недостатки:
    Короткий шнур від стельок, поки більше не виявив.
  • Константин И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Стельки предусматривают сохранение тепла, но если ноги замёрзли и промокли, то в этом случае ноги в автомобиле при езде согреваются в течении не менее 30 минут. При ходьбе стельки не тестировал, а только в автомобиле при управлении авто.

Достоинства:
    Стельки помогают сохранить тепло
    Недостатки:
    Если ноги холодные то требуется значительное количество времени для согревания ног
  • Александр Б***

Всё работает

• Олег З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag

Користувався 2 рази. Ставив на ніч. Працює.

• Пётр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Прислали швидко+++
    Поставив у ботінки що правий що лівий гріють але дуже дуже слабо.---
    Шкода грошей та часу.---

Достоинства:
    Не дорогі,не поганно зробленні,є жорсткість у доброму смислі.
    Недостатки:
    Поганно гріють.
    • Продавец  GlavMag

Вітаю. Устілкам потрібно мінімум 1,5Ампери. Старі та не дуже якісні повербанки не завжди стільки видають. Спробуйте під'єднати їх до іншого ЮСБ роз'єму або до іншого повербанку. Щоб переконатись, що вони насправді добре гріють, можете під'єднати їх до мережевого адаптера (зарядки від телефона). Чекаємо на зворотній зв'язок!

• Пётр А***

Підключав до 1,5 ампер.повербанка.
      ссылка

• Руслан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag

Замовляв дві пари, одну для себе іншу для друга, так моя пара пропрацювала хвилин 20 і далі почалися сильні перебої майже не вмикаються, раніше такими користувався все було чудово, ці нажаль не працюють

Достоинства:
    Недостатки:
    Відпрацювали 20 хвилин
    • Продавец  GlavMag

Вітаю.
      З покупцем ми вже вирішили це питання - відправили новий кабель.
      Для майбутніх покупців - брак, нажаль, трапляється. Все, що можна перевірити перед відправкою, ми перевіряємо та відбраковуємо.
      Якщо брак проявив себе не одразу, а лише в процесі експлуатації, то за ньго ми теж несемо відповідальність!
      Всі питання вирішуються! Всі будуть задоволені)

• Руслан К***

Супер! Дуже теплій)