Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Аккумуляторная машинка для стрижки животных Geemy, триммер для груминга собак и кошек, беспроводной и сетевой прибор по уходу за шерстью домашних животных со сменными насадками и мощностью 5 Вт, GM-6063

Оценка пользователей 4.88/5
  • Магди А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi

Машинка просто класс! Все гарно! Та зручно!

Недостатки:
    не вистачає насадка на 2 мм.
    • Продавец  DaddyDi

Добрий день.
      Дякуємо Вам за Ваш відгук.

• Оксана Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi

Прийшла не та модель і з оголеним проводом,я просто в шоці. Чекала на безпровідну, тепер буде без діла лежати так як стрижка у мене на вулиці тільки. Розчарування що в магазині що в розетці.Перший раз таке у мене(

• Продавец  DaddyDi

Добрий вечора. Нам дуже шкода, що сталась така неприємна ситуація. Менеджер зв’яжеться з Вами найближчим часом для вирішення даної ситуації.

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi

Прислали не ту модель, ще й з оголеними проводами і не поспішають міняти

Добрий день, Анна.
      Нам дуже шкода, що так сталось. З Вами оперативно зв'язались для вирішення питання по обміну товару. Так посилку Ви відправили. Нажаль, кур'єр ще не встиг її отримати. Найближчим часом отримаємо повернення та надішлемо машинку яку Ви замовляли. Вибачте за затримку та незручності.

• Лера Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Машинка супер. Не лякає собаку, стриже акуратно і без ривків. Дуже задоволені покупкою, рекомендую!

• Наталия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LoveMarkets

Скажу честно не ожидала, классная штука ,брала для пикинесов, со своей работой справляется отлично.

• Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: FreeWay

Перша стрижка відбулась. З насадкою 6мм без проблем. Під кінець стало трошки гірше , чи від того що поступово сідає батарея чи від того що забивається підшерстком леза ...але все одно дуже добре.

Достоинства:
    Важкувата, значить можливо якісна . Дешева , за таку ціну топ
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  FreeWay

Доброго дня, Віталій! Щиро дякуємо за відгук та вибір нашої продукції! Будемо раді бачити вас знову в списку наших покупців!

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi

брал на подарок знакомой у которой и собаки и коты дома. очень довольна подарком. в наборе все, что нужно для ухода за питомцами.

Достоинства:
    целый набор грумера
  • Максим Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Валерка

Машинка супер.

• Татьяна Э***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOGOODS

Брала повистригати коту колтуни. Справилася відмінно, навіть не очікувала що візьме те кубло (перс і під шиєю звалявся великий колтун, кіт ножеицями не давав зрізати, кусав а тут просто мовчки сидів)

Достоинства:
    Кіт її не злікався, потужна, працює як від мережі так і на акумі
    • Продавец  Goods Lab

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FreeWay

Я завжди отримувала посилки вчасно.І це радує

Достоинства:
    У процесі роботи влаштовує
    Недостатки:
    немає ножиць і затерта насадка №1
    • Продавец  FreeWay

Доброго дня, Олена! Дякуємо Вам за хорошу оцінку та зворотній зв'язок! Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.