Отзывы покупателей о Массажер для шеи роликовый силиконовые ролики механический

Оценка пользователей 3.67/5
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: F plus F

Ничего особенного, ожидал большего. Не стоит питать иллюзий, что будет качественная проработка шейных и трапециевидных мышц. Даже самомассаж руками эффективнее данного массажёра. Пустая трата денег.

Достоинства:
    Их нет.
    Недостатки:
    Не эффективен.
    • Продавец  F plus F

Дмітрій, доброго дня. Дякуємо за ваш відгук, шкодуємо що не справдили ваших очікувань. Дійсно будь-який масажер не може конкурувати з масажем руками. Сприймайте наш масажер як доповнення, в якійсь частині він зможе вам полегшити самомасаж. Але не всі люди мають навички і силу для самомасажу, саме для них призначений наш масажер.

• Марина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F plus F

Дуже потрібна річ для людей, у кого сидяча робота

• Володимир Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F plus F

В мене перший такий мажажор, мені подобається.

• Ольга П***
    Продавец: F plus F

Купила. Зовні все добре, особливо по фото. Але функцію свою він не виконує. Хотіла повернути, але цей товар не підлягає поверненню... ну, що називається, помилка вибору.

Достоинства:
    Зовні все гаразд
    Недостатки:
    Не виконує призначену функцію
    • Продавец  F plus F

Ольга, дякуємо за відгук але він досить несподіваний(. Товар продається на Розетка давно, у нас сотні задоволених покупців. Постачальника ми не змінювали, якість товару стабільно висока. Ми самі їм користуємось). У вашому відгуку немає ніякої конкретики, що саме вам не сподобалось. Будемо вдячні якщо ви зможете прописати детально досвід використання нашого товару