- Іріна К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Все добре працює.
- Ярослав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Норм
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Наташа К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
На первое время хорошая, но через пол года она у меня перестала работать
- Продавец kostor
Шановна Наталія! Дякуємо за ваш відгук і що поділилися своїм досвідом використання товару. Робота кабелю та зарядного блоку може залежати від умов експлуатації. Основні причини можливого припинення роботи: Зношення кабелю: Часте згинання, натягування або використання під кутом можуть призвести до пошкодження внутрішніх контактів. Перепади напруги: Використання в умовах нестабільної електромережі може негативно вплинути на блок живлення. Зовнішні фактори: Наприклад, попадання вологи або використання з несумісними пристроями. На товар діє гарантія, і якщо несправність сталася в межах гарантійного терміну, ми готові запропонувати обмін або повернення. Просимо вас звернутися до нашої служби підтримки для перевірки деталей і вирішення цього питання. Дякуємо, що обираєте нас!
- Крістофер Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Worked for 2 months. Plugged it in today and a flame shot out of it....
- Недостатки:
- Shoots flames
- Продавец kostor
Добрий день, нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром, гарантія на товар 3 місяці, якщо ми можемо вам допомгти зверніться до нас
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
зарядний пристрій пропрацював 2 місяці …
- Достоинства:
- швидко заряджає
- Недостатки:
- зламався досить швидко
- Продавец kostor
Шановна Вікторія, нам прикро що з вашим товаром виникли проблеми, у вас гарантія 3 місяці зверніться до нас, або в питання про замовлення, ми вам залюбки допоможемо, гарного дня)
- Катерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
Провірено. Працює.
- Антон Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
Дуже порадувала якість
Дякую - Наталя В***Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
Дякую, дуже якісне обслуговування
Товаром задоволений адже не бачу в ньому жодних недоліків.
Дякую продавцю - Павло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
все сподобалось!
- Марк Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
Дуже швидко зв'язались, підтвердили замовлення. Дякую!
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
Дуже чудово, замовив те що треба було и це замовлення дуже швидко було відправлене. Дякую!
- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
Дуже класний магазин. Рекомендую всім.
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
все супер швидко
- Богдан А***Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
Доставили вчасно, співробітники ввічливі.
- Лев Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
Гарна якість. Швидка відправка. Надійний продавець. Рекомендую
- Максим Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
Все добре. Швидко прийшло, дякую. Продавця рекомендую
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
Все пройшло добре
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
Відгукнулись відразу Все пояснили і виконали вчасно Дякую
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
Все супер!
Раджу! - павлина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
На пів року хватило
- Кравченко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: White
Через две недели перестала работать
- Продавец HappyLife
Доброго дня, Юрій! Дякуємо за Ваш відгук. Приносимо Вам щирі вибачення. Вже передаємо вашу скаргу у відділ контролю якості для прийняття відповідних заходів.
З повагою, Керівник магазина.
- Марта Л***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: White
Все працює, швидко заряджає
- Продавец HappyLife
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: White
Добрий день. Замовляла у цього продавця вперше. Відправка була в день покупки.
Швидке обслуговування, гарне пакування, швидка доставка, якісний товар. Все супер, дякую- Достоинства:
- Товар відповідає опису та рекомендаціям
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: White
ВБИВАЄ АКУМУЛЯТОР. По сервісу все супер, і зарядка дійсно швидка. Але за місяць використання стан акумулятора впав на 4% (перед цим за 3 роки стан - 82%; рахуємо за рік 6% а тут за місяць 4)
- Достоинства:
- Швидкість зарядки
- Недостатки:
- Акум убивається
- Продавец HappyLife
Доброго дня, Андрій! Приносимо Вам щирі вибачення. Вже передаємо вашу скаргу у відділ контролю якості для прийняття відповідних заходів. З повагою, Керівник магазина.
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: White
Пропрацювало менше місяця і все... Марно витрачені гроші
- Продавец HappyLife
Доброго дня, Юлія! Приносимо Вам щирі вибачення. Вже передаємо вашу скаргу у відділ контролю якості для прийняття відповідних заходів.
З повагою, Керівник магазина.
- Лина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: White
Якісний товар. Брала для зарядки iPad. Працює справно, заряджає швидко. Роботою магазину задоволена.
- Достоинства:
- Швидка доставка, якісний товар
- Продавец HappyLife
- Виталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: White
Все добре. Що замовляв, то й прийшло.
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: White
Замовляла для iPad, все чудово працює!
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: White
Отримала комплект, все добре працює
- Достоинства:
- Все супер
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: White
повністю відповідає опису. старенький айфон заряджає швидко, кабель достатньо довгий і міцний, відправили швидко. Користуюсь два тижні. Рекомендую
- Достоинства:
- Якість, ціна, доставка
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: White
Доставка була як завжди швидкою. Зарядка працює чудово, заряд швидкий
- Карнаух Д***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: White
Товар відправили дуже швидко. Якість гарна. Телефон дійсно заряджається швидко. Рекомендую!
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: White
- Достоинства:
- Быстрая зарядка
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: White
Швидка доставка, відразу звʼязалися, уточнили всі деталі замовлення! Зарядне гарної якості, упакування- все відповідає опису. Головне, що в роботі немає нарікань. Заряджаю iPhone без проблем і нарікань. Дякую!
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Таня С***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: White
За 45 хв повна зарядка