Отзывы покупателей о Портативный радиоприёмник с аккумулятором RETEKESS V115 FM AM SW цифровой LED дисплей MP3-плеер USB-рекордер

Оценка пользователей 4.74/5
  • Отзывы про товар продавца HTL
  • Володимир П***

Не виправдав сподівань.
    Звук міг би бути чистішим.
    Але працює.
    Заряд тримає.

• Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Цвет: Black

Гарненький маленький радіоприймач. Гарно ловить станції. Можна завжди носити з собою "на всяк випадок". Поки працює без проблем. Рекомендую.

Достоинства:
    Гарний звук, добре ловить, маленький та довго тримає заряд.
    Недостатки:
    Не виявила.
  • Олена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Цвет: Black

Мені сподобався. Практично карманний. Зберегла черговість улюблених станцій. Звук нормальний.

• Олег М***

Однозначно рекомендую

Достоинства:
    Багатий функціонал, тут і радіо, і mp3 плеєр, і запис з мікрофона. Дуже зручно додавати мелодії з комп'ютера. Рекомендую
  • Аміна М***

Супер, однозначно рекомендую

• Сергей С***

Гарне радейко!

Достоинства:
    Чудовий прийом, гарна якість звуку, автономність.
    Недостатки:
    Для мене особисто, це відсутність блоку живлення.
  • Владислав Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Цвет: Black

Чудове радіо. Купляв бабусі, щоб слухала радіо під час відключень. Акум тримає довго. Годин 6 точно тримає, а більше я не тестував. Це при умові, що бабуся слухає в повнорозмірних навушниках на повну гучність, бо майже глуха. Замовив таке саме другій бабусі. Можна через павербанк користуватись. Однозначно раджу до купівлі.

• Олександр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Цвет: Black

Зручний компактний радіо приймач, якісно виготовлений. Рекомендую.

• Водяницкий Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Цвет: Black

Беру во второй раз. Первый отцу заказал у другого продавца, второй соседу, два довольных человека. Собран добротно. Хороший товар.

Достоинства:
    Легко в настраивается, прост в обращении.
    Недостатки:
    Думаю не будет
  • Віктор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Цвет: Black

Всё работает, звук нормальный, разъем зарядки Т.

• Луценко Г***

Гарний приймач.

Достоинства:
    Якість самого виробу добрий звук функціонал
    Недостатки:
    Не виявив
  • Денис Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Цвет: Black

Месяц в использовании, полет нормальный. Брал из-за функционала - почти всеволновой, плеер, диктофон, хотя это не столь важно, но аудиовход и режим USB-аудио для компьютера - вещь более полезная, да и питание от распространенного аккумулятора нокиевского BL-5C в отличие от 18650, которые сложнее найти, купил еще один аккумулятор на случай отключения электричества. Сносно принимает у меня в Одессе на окне на четвертом этаже Проминь из Белгород-Днесровского 97,2 МГц, но его я и на телефон принимаю. Есть расширенный УКВ - переключается в меню. Тем более в Одессе Культура еще работает на 72,14 МГц. На СВ вечером принял станции, которые не всякий аналоговый примет (это DSP - цифровая обработка сигнала - у них чувствительность выше) - 1386 и 1557 кГц из Литвы, на КВ - Китай, еще какие-то станции, любителей на 40 метрах слышал, правда неразборчиво, так как нет SSB - приема однополосной модуляции. Это другой класс устройств. Да и для дальнего приема УКВ нужен совсем другой класс приемников - Qodosen SR- или DX-286, TEF-6686 - эта микросхема разрабатывалась для автомагнитол - уделают его по полной, но и стоят раз в пять дороже. А и на этом возле моря Николаев принимал три станции - километров 120 и станцию из Херсонской области, а это уже порядка 200 километров - самые дальнобойные, избирательност, правда, не очень- не дает принять станции, отстоящие на 0,1-0,2 МГц от местных. И так как это DSP, то питание от литиевых аккумуляторов предпочтительнее, так как он батарейки полностью не высадит, по этой же причине не подойдут пальчиковые металлгидридные аккумуляторы - Ni-Cd и подобные из-за эффекта памяти - их нужно полностью разряжать, затем заряжать, а DSP их полностью не высадит, отключится раньше в отличие от аналоговых приемников, а литий эффекта памяти не имеет и его можно заряжать, не разряжая полностью.

Достоинства:
    Достаточно высокая чувствительность, функциональность - плеер, диктофон, AUX, режим USB-аудио для компьютера, питание от аккумулятора распространенного формата, хороший звук для такого размера.
    Недостатки:
    Избирательность на УКВ так себе, нет SSB на КВ, не помешал бы Bluetooth.
  • Юрій І***

Радио Очень Классное!
    Бабушка довольная!!!

Достоинства:
    Маленький компактный. Хорошо держит аккумулятор
    Недостатки:
    Их нету!!!
  • Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Цвет: Black

Цей дівайс комп бачить як звукову карту зовнішню.він читає Flac.і дуже хороший вихід на out як на такий малий пристрій.

• Олексій

Я офігів з якості виходу на колонки з вихода

• Віктор Ч***

не зрозумів. Ви підключаєте радіо до компа чи до колонок? Опишіть будь ласка сетап детально.

Додатковий коментар до попереднього

Попередній радіоприймач, на жаль, вийшов з ладу, і я навіть не сподівався на заміну його на новий. .
    Вдячний продавцю за заміну радіоприймача на новий. Зауважу, що я навіть просив замінити, а лише висловив жаль сприводу поломки радіоприймача.
    Новий працює добре. Акумулятор, на диво, заряд на новому приймачі тримає значно довше, ніж на попередньому.
    Сподіваюсь, цього разу радіоприймач пропрацює значно довше.
    Ще раз дякую продавцю HTL за заміну!
    Можу рекомендувати цього продавця іншим покупцям.

Достоинства:
    Симпатичний радіоприймач, непоганий звук, підтримка карти пам‘яті, AUX, автоматичний та ручний пошук радіостанцій, кілька способів вибору конкретної частоти тощо.
    Недостатки:
    Поки не виявив, якщо не зважати на невеликий гарантійний термін.
    • Юрій Н***

Припустився помилки в цьому реченні: «Зауважу, що я навіть просив замінити, а лише висловив жаль сприводу поломки радіоприймача».
      Перед словом «просив» має бути слово «не».

• Юрій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Цвет: Black

Радіоприймач сподобався, але, на жаль сьогодні вночі (19.05.2025р.) радіоприймач перестав працювати. Спочатку я подумав, що просто сів акумулятор і тому поставив радіоприймач на заряд. Помітив, що акумулятор гріється, сам р.приймач спочатку наче працював (дисплей та кнопки працювали), але замість звуку радіостанцій та програвання записів треків на карті пам‘яті були чутні сторонні шуми. Під час заряджання акумулятора р.приймач періодично робив спроби запуститись, але одразу вимикався, деякий час він навіть відображав індикацію зарада.
    Зранку спробував знову зарядити, та р.прмймач вже нічого не відображав і не запускався. Мультіметр показує 0Вольт на контактах акумулятора. Від блокв живлення р.приймач теж не вмикається, чутно лише два щелчка.
    Купив радіоприймач 20.02.2025р. Гарантійний термін, на жаль, сплив. :'(
    Не знаю що робити.

Достоинства:
    Загалом радіоприймач непоганий.
    Недостатки:
    Ненадійність приймача і замала гарантія.
    • Продавец  HTL

Доброго дня.
      По цьому радіоприймачу зауважень по роботі ще не було. Напишіть нам у розділ "задати питання по замовленню" для консультації і діагностики товару.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Цвет: Black

Товар доставили на наступний день. В цілому приймач дуже непоганий. Роз'єм для зарядки - тип С. Є огляди, де показано, що мікро був погано припаяний. Роз'єм С припаяний добре. Для запису FM на карту в режимі стерео потрібно підключити навушники (через динамік - моно на два канали). В режимі FM при гучності 16/32 заряду вистачає на 13 годин.

Достоинства:
    Дизайн, зручне керування (прямий ввід номера трека/станції, частоти), висока чутливість радіо, інформативний дисплей, широкий частотний діапазон динаміка, функції запису, таймер вимкнення, наявність ніжки, змінна батарея (при заміні настройки зберігаються), розміри.
    Недостатки:
    Люфт між клавішами і корпусом спричиняє сторонні звуки (бряжчання). Інколи є спотворення звуку схоже на перевантаження підсилювача на вході (частіше при відтворенні з карти, особливо в режимі classic еквалайзера). Невиправдане застосування зарядного модуля на елементах VD+R, здатного зарядити батарею до 4,3В.
  • Юрий О***

Всё хорошо.

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Нету
  • Михаил В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Цвет: Black

Очень хороший приёмник. Небольшого размера, не ожидаешь от такого малыша такой громкости. Богатые возможности. Хорошее качество приёма радио.

Достоинства:
    Размер, возможности, разъём USB type-c, подставка в комплекте.
    Недостатки:
    Нет.
  • Віктор Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Цвет: Black

Всі заявлені функції виконує.

• Никитаев В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Цвет: Black

Отличная чувствительность приемника, причем на КВ тоже. Хороший алгоритм обработки звука (когда уровень сигнала УКВ падает уменьшается громкость, а не появляется шум). Удобный навигационный интерфейс - есть как предустановленные каналы так и прямой ввод частоты. 4 часа работы аккумулятор пока показывает полный.

Достоинства:
    Многофункционален (проигрыватель, радио, диктофон).
    Недостатки:
    Не выявил
  • Віталій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Цвет: Black

Отличный радиоприёмник,автоматом словил 32 станции. карты памяти на 64 гиг читает без проблем, есть эквалайзер.

Достоинства:
    Зарядка Tape С, Звук отличный, есть лёгкий намёк на низкие частоты.
    Недостатки:
    при выборе пресета эквалайзера super bass репит. Но это не Jbl и требоват от него зверского звука нестоит.
  • Ростислав О***

Отличная вещь

Достоинства:
    Хороший звук
  • Давыденко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Цвет: Black

Звук хороший. На УКВ прием отличный. Диапазон СВ и КВ бесполезный.

Достоинства:
    компактный
    Недостатки:
    не обнаружено
    • Сергей Б***

Что значит "бесполезный диапазон"? Он что,плохо принимает в коротко-волновом диапазоне?

• Давыденко А***

Может плохо, а может и нет. У меня сравнить несчем. При сканировании на всем диапазоне КВ ( днем ) находит 3--4 иностр. станции в плохом качестве и все, слушать нечего. На СВ шум по всему диапазону и не одной станции. На FM работает отлично.

• Василь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black

Приймачем задоволений, тільки радіостанції краще шукати на автоматичному пошуку, так працює у Львові по крайній мірі, радіо Львівська хвиля, радіо Люкс все працює, тільки кнопки трішки гуляють де вкл.ізвук це ж Китай

Достоинства:
    Компактність
    Недостатки:
    Гуляють кнопки гучності і вкл.бо на одній платі.
  • Руслан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black

Всім добра і миру, дуже вдячний продавцю, швидко все відправили,товар не пошкоджено,працює відповідно до характеристик, станції налаштовуються без проблем, із зауважень, немає меню українською, інструкція дуже мілким шрифтом, навіть з гарним зором важко прочитати.

Достоинства:
    Відповідальність заявленим характеристикам
  • Сергей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black

Приемник соответствует описанию.связались быстро.проблем нет.все работает.прием и звук хороший.

Недостатки:
    Не нашел.
  • Сергій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black

радіприймач топ за такі кошти

Достоинства:
    функціональний, чудово ловить антена, чистий гарний звук
    Недостатки:
    не помітив
  • Дмитренко Е***

Відмінно.

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Racio

Брав батькам у подарунок. Чудовий радіоприймач з батарейкою від кнопочних телефонів BL-5C 1020 mAh. Додатковим плюсом є роз'єм для зарядки USB Type-C. Якість прийому радіо і ТВ каналів в FM діапазоні чудова. 3 Вт динамік оснащений додатковою мембраною в корпусі приймача забезпечує доволі приємний гучний звук з "басами", що неочікувано для такого маленького приймача. Дякую продавцю - відразу зателефонував і надав реквізити для оплати. Рекомендую.

Достоинства:
    ціна/якість
    Недостатки:
    не виявив
  • Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Racio

Чудовий та функціональний цифровий приймач. Швидкий доступ до 10 збережених радіостанцій, автоскан, також можна вводити частоти вручну. У АМ чи SW диапазоні мало що ловить, але це було очікувано - на дворі 2024 рік. Звук у навушниках теж нормальний.

Достоинства:
    Батарейка Nokia BL-5C та Type-C, добра збірка та матеріали корпусу. Є підставочка на шнурці, гарний прийом у FM-диапазоні навіть зі складеною антенною.
    Недостатки:
    Батарейка швидко саджається, але це не проблема коли є павербанк та зарядкаType-C.
  • Юрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Racio

Прикольний , невеличкий , розміщується в лодоні, непоганий звук FM працює непогано , для такого маленького динаміку досить непоганий звук .
    SW , AM здається , що не ловить , але можливо пов'язано з місцевістю
    Непоганий приймач як для звичайного користувача

• Віталій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Racio

Все ок, окрім того, що потребує сильний сигнал

Достоинства:
    Компактний/легкий/акумулятор(не потребує ел.мережі), привабливий дизайн
    Недостатки:
    Слабенький приймач сигналу
  • Эдуард Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Racio

Пришел в нормаьный срок. Нареканий нет. Приемник высший клас. Все каналы работают. Акустика для такого" малыша "- бомба. Явно прослушиваютса низкие частоты. В общем все ОК.

Достоинства:
    Уже написал
    Недостатки:
    Нет и, надеюсь, не будет.
  • Ростислав Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БаблДабл

Очень интересный приемник,плюс за диктофон.

Достоинства:
    Маленький,легкий,удобный интерфейс
    Недостатки:
    Пока не обнаружил