- AI аналіз відгуків60 відгуків: 69% позитивні, 17% нейтральні, 14% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Дуже дякую за якісний товар та швидку доставку. З налаштуванням менеджери допомогли за що окрема подяка. Приставка працює добре.
- Продавец FlySmart
Пані Олено, щиро дякуємо за ваш відгук та теплі слова!
Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені товаром, а наші менеджери змогли допомогти вам із налаштуваннями.
Бажаємо приємного користування та лише позитивних емоцій від перегляду!
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Купуємо вже вдруге. Все подобається.
- Продавец FlySmart
Пане Олегу, щиро дякуємо за довіру та вже другу покупку в нашому магазині! Раді, що ви задоволені приставкою та нашими налаштуваннями. Бажаємо приємного перегляду!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Працює
- Продавец FlySmart
Андрію, раді, що все працює належним чином.
Приємного перегляду!
- Володимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Хороша не дорога смарт приставка
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец FlySmart
Володимире, раді, що ви задоволені приставкою та оцінили співвідношення ціни та якості.
Приємного перегляду!
- Маріанна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Все работает, подключила с помощью You Tube, не поняла только где вводить промокод.
- Продавец FlySmart
Маріанно, раді, що все працює!
Промокод потрібно вводити саме в додатку YouTV (не в YouTube). Зверніть увагу: спочатку необхідно зареєструватися в додатку, і лише після цього в налаштуванннях з'явиться пункт «Активувати промокод».
Якщо виникнуть труднощі — ми на зв'язку в чаті замовлення.
- Юрій Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Десь є онлайн інструкція? як налаштувати коли збились настройки?
- Продавец FlySmart
Юрію, ви можете надіслати приставку нам Новою поштою — ми прошиємо останню версію ПЗ, встановимо всі необхідні додатки та повернемо її вам із безкоштовною доставкою. Напишіть нам у чат замовлення для узгодження деталей відправки.
- Альона Х***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Приставка непогана. Але пульт то щось страшне, потрібно купувати новий. Реакції 0
- Достоинства:
- Швидше працює з приставкою
- Недостатки:
- Пульт жахливий і практично не реагує на натиски. Батарейки змінювали разів 4
- Продавец FlySmart
Альона, прикро через незручності з керуванням. Оскільки комплектний пульт інфрачервоний, важливо спрямовувати його точно на передню панель приставки. Для максимально комфортної роботи радимо використовувати аеропульт.
Все добре, працює
- Продавец FlySmart
Дякуємо вам за відгук, Олегу!
Раді, що ви задоволені покупкою та якістю роботи приставки.
Користуйтесь із задоволенням!
- Алена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Дуже дякую продавцю за швидку відправку, все працює, якість гарна. Не могла сама підключити, допомогли, все пояснили. Дуже дякую!!
- Продавец FlySmart
Дякуємо вам за відгук, Алено!
Раді, що наша допомога з налаштуванням стала вам у пригоді.
Користуйтесь із задоволенням!
- Руслан В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Продавця рекомендую, все оперативно відправив. Якість товару непогана
- Достоинства:
- Якість товару , зручність керування, ціна
Доброго дня, Руслане!
Щиро дякуємо вам за рекомендацію та позитивний відгук!
Нам дуже приємно, що ви оцінили нашу оперативність, а також залишилися задоволені якістю товару та зручністю керування ним. Ми завжди намагаємося працювати швидко, щоб ви могли якнайшвидше насолоджуватися покупкою.
Користуйтесь із задоволенням!
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Все отлично. Работает. Всем нравится.
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Нет пока
- Продавец FlySmart
Доброго дня, Тетяно!
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що приставка працює відмінно і подобається всім користувачам.
Користуйтесь із задоволенням!
- Уткина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Працює.
Доброго дня, Олено!
Дякуємо вам за лаконічний відгук! Ми дуже раді, що приставка працює і ви задоволені її функціональністю.
Користуйтесь із задоволенням!
- Алексей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Прошло немного времени как пользуюсь приставкой и могу оценить с предыдущей с такими же параметрами.
Сама приставка загружается медленовато как и программы в ней, но это терпимо когда на кухне готовишь еду, но если б была в комнате и ты хотел комфорта с переключением передач и загрузкой контента то думаю я бы нервничал.
По сертификату - его не было, но это и не напряг 1 мес. ничего не решает, у многих скорее всего годовые подписки, разве, что опробовать и решить для себя приложение YouTV.
По настройке, все стандартное и ничего не настроенное. В youtub зашел зарегистрировался, он обычный с рекламой. Программы по просмотру разного контента есть но они все пустышки. Надо куда-то заходить регистрироваться.
Повторюсь если бы приставка не для просмотра на кухне, я бы подумал.- Достоинства:
- цена
- Недостатки:
- загружаеться медлено, так же как и програмы
- Продавец FlySmart
Доброго дня, Олексію!
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання приставки. Хочемо прояснити деякі моменти, що стосуються налаштувань та комплектації, щоб ви могли використовувати приставку максимально ефективно:
Сертифікат YouTV: Ми надсилали Вам сертифікат 25.09.2025 о 10:42 в Viber та особисті повідомлення ROZETKA. Просимо перевірити ці канали зв'язку уважніше, оскільки наше повідомлення у Viber було прочитане.
YouTube без реклами: Ваша приставка була повністю налаштована. YouTube без реклами доступний у спеціальному додатку Smart Tube Next, який ми встановили, і який знаходиться серед інших програм у розділі "Apps". Ви, ймовірно, зайшли у стандартний YouTube, встановлений виробником.
Налаштування та програми для контенту: У розділі "Apps" встановлено 12 додаткових програм для перегляду ТБ, фільмів та серіалів, торентів онлайн тощо.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Підключив, налаштував все працює. Продавця рекомендую.
- Продавец FlySmart
Дуже дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви задоволені покупкою. Чекаємо на вас знову!
- Паша Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Получил через 4 дня. Работает на все . Я пока доволен. Рекомендую.
- Продавец FlySmart
- ВиталійОтзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Все працює, дякую
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Приставка просто нет слов, тормозит постоянно, приложения не открывает, работает очень плохо, пропадает вай фай сигнал, моя оценка 1 из пяти!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Одни недостатки
- Продавец FlySmart
Так не має бути, приставка перевіряється та налаштовується перед відправкою. Зв'яжемось з вами і допоможемо вирішити проблему
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Купила smart TV приставеу і дуже задоволена все працює на відмінно тільки YouTube як пишуть що без реклами то реклама е
- Продавец FlySmart
Для перегляду YouTube без реклами вам потрібно запускати додаток smart tube next
- Владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Норм
- Дмитро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Все працює покупкою задоволений
- Достоинства:
- Валерій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Все працює
- АНАТОЛІЙ К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Все працює
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Добре
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Гарно працюе
- Руслан О***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Добре працює
- Достоинства:
- швидка маленька та красива
- Недостатки:
- трохи гріється
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Продавець швидко доставив, промокод працює. Приставка зробила із звичайного телевізора - smart-TV. Дякую!
- Достоинства:
- Можливість дивитися всі канали
- Недостатки:
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
користуемося такою приставкою вже біля року - гарний девайс за невеликий прайс, повністю задоволені покупкою.
- Іван К***
Не глючить?
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Отличный вариант смарт приставки, цена, качество, быстро связались, всё отлично спасибо
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Ціна та якість.
- Достоинства:
- Чудово працює.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Купую вже третю таку приставку до третього телевізора. За 4 роки роботи не було жодних нарікань. Хіба що для того, щоб підключити її до старого телевізора, потрібно додатково придбати av minijet кабель, бо у комплекті йде лише hdmi.
Замовлення прийшло швидко, приставка вже налаштована. Просто потрібно підключитись до домашньої мережі wifi.- Достоинства:
- Маленька, займає мало місця. Працює без нарікань більше 4х років
- Недостатки:
- Для підключення до старого телевізора потрібно додатково придбати кабель
- Вадим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Працює коректно, ігри також підтримує.
- Татьяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Всё работает
- Павел В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Не работает видеовыход AV
- Продавец FlySmart
Відео вихід AV працює, просто у вашому кабелі відрізняється розпіновка. Просто поміняйте місцями жовтий та червоний тюльпани у телевізорі
Все легко налаштувалося, та гарно працюе.
- Достоинства:
- Не дорого коштуе.
- Артем А***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Дуже повільний. Пульт працює тільки направлено. Не сподобалося. Не зміг зайти в Гугл пей, тупить.
- Достоинства:
- Поки що не знайшов
- Недостатки:
- Повільний
- Продавец FlySmart
Всі ІЧ пульти працють тільки направлено, радимо вам докупити аеропульт з гіроскопом і мірофоном, у нього є окремий usb приймач і вже для нього пряма видимість не потрібна - ссылка
Гугл плей працює якщо ви виставили дату і час вручну, а потім вимкнули живлення приставки. Спробуйте повернути налаштування на автоматичні і поставити вірний часовий пояс.
- Сергей З***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
5 місяців юзаю через LAN. Без зауважень.
- Достоинства:
- Ціна-якість