- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Сільгоспмаг
Інкубатор дуже непоганий, провірили його на практиці, інкубацію робимо перший раз і пройшла досить непоганно. Інструкція і підсказки оставлені для інкубатора в цьому допомогли.
(Вилуплювали курчат, с 45 получилось 20шт, 8 ізначально пустие, 17 були слабие, або плохо сформіровалісь, а одному не повезло, не смог нормально пробить шкурлупу)
Інкубатор також легко собрать і разобрать.
Хотілось би, запитати по вологості.
Бутилочка, як порадив продавець використовувалась 0,5л.
Перші 15 дней стояла одна бутилочка, на 16 добавили вторую і 18 третью.
Правильно ми робили по вологості, або як краще і коли добавлять вторую, або вместе в третью на 18 день?- Недостатки:
- трохи шумний.
- Продавец Сільгоспмаг
Дякуємо за детальний відгук і за те, що поділилися результатом інкубації.
По вологості орієнтир такий:
з 1 по 18 день (основний період інкубації) бажана вологість приблизно 50-55%
з 19 по 21 день (вивід) - підвищуємо до 65-70%
У вашому випадку схема з пляшками в цілому робоча, але правильніше орієнтуватися не на кількість пляшок, а саме на фактичну вологість у середині інкубатора (якщо є гігрометр).
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: A.V.GROUP. Количество яиц: 42
Непоганий, інструкція трохи не повна
Поки сами не навчились, використовували пару раз.
Сподобався.- Достоинства:
- Акуратний
- Недостатки:
- Інструкція всіх функцій не передає
- Кубрак Е***Отзыв от покупателя. Продавец: A.V.GROUP. Количество яиц: 70
Ужасный инкубатор, две загубленные инкубации температура не держит, скачки,нет притока воздуха. От системы с бутылками вообще в шоке.
- Достоинства:
- Только визуальный
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: ПТРФ. Количество яиц: 70
Ось і пройшов місяць з покупки та закладки курячих яєць. Не знаю які яйця треба для вказаної повної закладки, але в мене вмістилося 60. Почну з гарної новини. Якщо все виконувати як в інструкції, то вихід буде 70-85% курчат. Тепер критика: 1. при 12в не працює переворот яєць; 2. під час встановлення інкубатора обирайте рівну поверхню, бо яйця котяться то до однієї стінки, то до іншої під час перевертання; 3. нема функції вимикання перевороту - треба вручну або налаштування збивати, або штекер роз'єднувати, а це зайвий раз відкривати; 4. ролики не дуже якісно зроблені-шестерні не рівномірні і під час перевороту яйця стрибають, або не перевертаються - невеличке треба доопрацювання.
- Достоинства:
- Чудовий інкубатор за свою ціну. Читайте інструкцію і все буде добре.
Сервіс компанії це окреме задоволення. Дякую за консультацію та допомогу. - Недостатки:
- Найбільший мінус для мене це неповноцінна робота при 12в