- Інна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty_RV. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Крем легкій і не липучий,мені сподобався !
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty_RV. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Хороший, лёгкий крем
- Недостатки:
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Beauty_RV. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Все чудово. Дякую.
- Илона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Все супер
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Ориг. товар. Супер швидко відправили.
- Евеліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Супер, все сподобалось, швидка доставка
- Дарья З***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Це єдиний SPF, який мені реально підійшов. Він не лягає плівкою на шкіру, дуже легкий по текстурі — як молочко, майже як водичка. Добре зволожує шкіру і надає гарне сяяння. Запах для мене приємний, ненав’язливий. Є невеликий мінус може трохи скочуватися на макіяжі, але загалом це реально класний SPF, яким користуюся із задоволенням.
- Достоинства:
- Не жирнить
- Недостатки:
- Скочується
- Виктория Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Korean Care. Объем: 5 мл. Степень защиты: 50
отлично!!!
- Віра С***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Все чудово) Продавець швидко зв'язався і відправив)
Дякую!- Достоинства:
- Якість, ціна, приємний запах
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Покупаю здесь уже второй тюбик. Все было доставлено без повреждений и протеканий. Проверяйте товар на целостность при получении
- Достоинства:
- Ціна, Оперативність
- Ксенія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Після двох використань мене обсипало, на вухах пухирці та почервоніння, очищувала міцелярка гель для вмивання, можливо це особисто мені не підходить, але в мене чиста шкіра і раніше ніколи не було прищів та алергій.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Молочко супер, невагоме на шкірі, приїхало за день у Харківську область
Упаковано добре, нема ніяких слідів крему на кришці. Велике дякую продавцю - Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
все чудово
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Пакування ціле, швидка доставка, ще не користувалась)
- Достоинства:
- Ціна, швидкість доставки
- Марта Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Супер якість беру знов тут
- Достоинства:
- Найкраще
- Софія П***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
все прийшло в супер якості
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Чудовий крем, гарно захищає від сонця
- София Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Все супер, по заявленим критеріям
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Найкращий спф який в мене тільки був. Легкий , як молочко, не залишає липкої плівки. На літо буде взагалі топ
- Достоинства:
- Легкий, не липкий, високий спф
- Недостатки:
- Не виявила
- анастасія н***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Все прийшло добре!! Читала відгуки, що приводили відкритими, злякалася, але все супер і наче оригінал. Користуюсь два дні реакції немає, тільки приємний запах. Але макіяж трішки скочується
- Оля Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Замовляю вдруге, крем супер, дякую продавцю)
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Замовляла наосліп одразу два, по акції. І це найкращий спф що був, а спробувала я багато. Дівчата у кого жирна шкіра і є недоліки, це супер варіант! Пахне як в квітковому магазині, дуже ніжно і класно) не має відчуття важкості на обличчі, бо завжди ці спф треба втірати щоб не бути білою маскою, нічого ніде не пече. Прийшов запечатаний і нічого ніде не протікало як в інших)
- Достоинства:
- Не залишає білі сліди, класно пахне, легкий, не викликає прищі
- Недостатки:
- Ціна вже вища
- Алёна К***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Все подошло! Получила, всем довольна
- Глух Я***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Хороший продукт не лишає жирний слід гарно впитується і хороший для чутливої шкіри
- Достоинства:
- Хороший для чутливої шкіри
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Заказываю этот крем впервые, и не знаю в каком виде он должен быть. При открытии никаких защитных пломб не было, а резьба на тюбике и крышке вся в засохшем креме. Возможно, это недочет производителя, не знаю. Но выглядит это не очень приятно.
- Достоинства:
- Крем супер, матовый финиш , который не пересушивает кожу. Очень легкий, на лице не ощущается.
- Недостатки:
- Отсутствие каких либо защитных пломб, от чего пропадает ощущение что ты первый человек который им пользуется.
- Продавец LBC Group
Добрий день, хочемо запевнити вас, що ми ніколи не відкриваємо креми та не користуємось ними, всі продукти надходять до нас і далі до покупців в тому вигляді, в якому вони були передані виробником. Бренд дотримується принципу мінімізації упаковки для збереження природи, тому додаткові захисні плівки не використовуються. Якщо ж вам надійшов саме такий крем, ми обов'язково вирішимо це питання безпосередньо з вами
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Коли забирали крем з пункту видачі оглянули коробку, все було цілим, після відкриття тюбика помітили, що він був відкритий до нас, так як всередині корка, та на дозаторі був засохший крем.
- Недостатки:
- Відкритий продукт
- Продавец LBC Group
Добрий день, написали вам у Вайбер , надішліть, будь ласка, фото товару нам у чат
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Доброго дня. Отримала крем, дякую. Все оперативно та зручно. Консультант звязався уточнив замовлення, все оперативно доставили. Дякую.
- Достоинства:
- Швидка доставка, вічливий продавець.
- Недостатки:
- Непомітила
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Зручна консистенція, не липкий. Доставили та відправили швидко
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Гарне молочко. Для проблемної, жирної шкіри саме то. Не надає липкості, не блищить, додатково зволожує. Не перший раз на повторі.
- Продавец LBC Group
Дякуємо за ваш відгук!
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Або кремом вже трохи покористувалися до мене, або ж так просто вийшло, але я відкрила кришку крему, а в ній давно засохлі залишки.
Не дуже приємно. До самого крему претензій немає, претензії є до розетки.- Достоинства:
- Легкий, швидко вбирається в шкіру
- Недостатки:
- Крем ніяк не запакований, в кришці залишки крему
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. На цю продукцію виробник не забезпечує захисну мембрану під ковпачок. Таке можливо, якщо трохи продукту витекло на якомусь з етапів його транспортування.
- Валерия К***Отзыв от покупателя. Продавец: comely. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Все очень хорошо
- Дарья С***Отзыв от покупателя. Продавец: JK.beauty. Объем: 50 мл