Топи продажів

Отзывы покупателей о Стойка-вешалка для одежды и обуви двойная Double Floor

Оценка пользователей 4.77/5
  • Анастасія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MakeDream. Цвет: Черный

Стійка виглядає дуже стильно, вписується в інтер’єр. На перший погляд досить міцна — конструкція стійка, не хитається. Зібрати її було нескладно, все виглядає акуратно. Проте поки що складно сказати, як вона проявить себе у тривалому користуванні. Зараз враження позитивні, але подивимось, наскільки вона витривала з часом.

Достоинства:
    Гарна, зручна
  • Сергей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Нормальна стійка. Це тонкостінні трубки, здається алюміній, пофарбовані в матовий чорний колір. Розраховані на 35 кг ваги, зверніть увагу і не вішайте увесь свій одяг, інакше похилиться. Трубки придають міцності (квадрат гірше).
    Гарний варіант за 699 грн. Ціна дуже виправдана.

Достоинства:
    Ціна, дизайн
    Недостатки:
    За таку ціну немає недоліків
    • Продавец  GETLUX

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Евгений К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MakeDream. Цвет: Черный

Стійка хороша, пласмасових деталей немає, все міцне та якісне. Рекомендую

• Алла Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MakeDream. Цвет: Белый

Дуже гарна та якісна стійка. Збирається зручно і легко.
    Дуже задоволена. Дякую!

Достоинства:
    Легкість та зручні6
  • Яна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Забрала замовлення , швидко збирається , витрумує на разі достатньо багато речей . Продавець швидко обробив замовлення .

Достоинства:
    Легка в збиранні
    Недостатки:
    Поки що немає
    • Продавец  GETLUX

Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX

• Анастасия Н***

Дуже гарна якість. Рекомендую

• Антон П***

Гарна стійка. Все підійшло

• Інесса
    Отзыв от покупателя. Продавец: MakeDream. Цвет: Черный

Я повністю задовлена вішалкою (або стойкою). Легко збирається, деталі всі є. Вона гарна, мій весь вісняно-літній гардероб розмістився, зимовий не вішала. Тому, можу точно сказати, що вона міцна, вішаки на ній не з'їжджають , помпочки по краям та шорстка поверхня тримають вішаки.

Достоинства:
    Міцна, гарна, багато вміщує одягу.
    Недостатки:
    Ще не побачила
  • Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BT7-SHOP. Цвет: Черный

Сподобалась,легке зібрання,багато одягу помістилося

Достоинства:
    Легке зібрання
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Хороша вішалка, дуже задоволена. Довго обирала і не пошкодувала. Стійка, міцна, легко збирається. Відправили швидко.

Достоинства:
    Сподобався розмір, багато одягу вміщується
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Александра А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Хорошая вешалка, вмещает много вещей, и самое главное что она устойчивая и выдерживает весь вес одежды. Подойдёт как для обычной одежды так и для верхней

Достоинства:
    Крепкая
    Стильная
  • Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Доволен вешалкой для одежды. Можно использовать как сушилку для одежды

Достоинства:
    Многофункциональная, удобная, легкая, универсальная.
    Недостатки:
    Великовата. Для маленькой квартиры занимает много места.
  • Анастасія С***

Очень классная))

• Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Дуже задоволен покупкою! Вешалка приїхала в надійній упаковці. Головний плюс — зібрав її сам за лічені хвилини, навіть інструкцію майже не довелося дивитися, все інтуїтивно зрозуміло. У використанні виявилася дуже зручною: легка, але стійка, речі висять вільно, не зминаються. Чудовий варіант як для дому так і для дачі. Рекомендую!

Достоинства:
    Дуже проста та швидка збірка (впорався за 10–15 хвилин), зручна конструкція, займає мало місця, виглядає акуратно.
    Недостатки:
    Недоліків не виявив
  • Оксана Х***

Дужэ гарна якiсть!
    Займае мало мicта!
    Багато вмешяе!
    Легка сборка!
    Швидка доставка!
    Рекомендую!

Достоинства:
    Займае мало мicта
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Сніжана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Замовила цю стійку для оновлення гардеробної зони, і вона перевершила мої очікування! Вішалка виглядає дуже стильно завдяки мінімалістичному дизайну в чорному кольорі. Ідеально вписалася в сучасний інтер'єр. Конструкція подвійна, що дозволяє розмістити вдвічі більше речей. Сталь міцна, витримує важкий верхній одяг та худі без прогинання. Дуже задоволена покупкою, тепер у кімнаті порядок і затишок.

Достоинства:
    1. сталева конструкція надійна, не хитається під вагою одягу.
    2. наявність двох рейок і полиці для взуття/коробок дозволяє організувати зберігання
    3. зібрала досить швидко без сторонньої допомоги.
    Недостатки:
    Не виявлено. Повністю відповідає опису та фото.
  • Надія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Велика вішалка з надійним кріпленням. Легка у зборі.

Достоинства:
    Міцний метал.
    Недостатки:
    Недоліків не виявлено
    • Продавец  GETLUX

• Олег П***

Мені сподобалась

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Дуже задоволена покупкою! Вішак міцний, стійкий і виглядає акуратно. Легко зібрати, займає небагато місця, але вміщає досить багато речей. Зручно, що є нижня полиця — можна скласти ковдри або коробки. Матеріали якісні, нічого не хитається. Ідеальний варіант для невеликої кімнати! Рекомендую

Достоинства:
    Дуже зручно, що подвійна, компактна та не хитка, займає мало місця!

• Уляна О***

Доброго дня
    Замовили дитині підлітку в кімнату.Дуже зручна і компактна.Залишились задоволені.Рекомендую продавця.

Достоинства:
    Компактно
    • Продавец  GETLUX

• Інна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Купила ещё одну стойку. Предыдущая покупка была сделана в апреле. К сожалению, осталась в Донецкой области. Но спасибо магазину. Стойки есть в наличии. Быстро обработали заказ и доставили

Достоинства:
    Металлическая конструкция, легко собирается. Есть все необходимые болты и ключ к ним
    Недостатки:
    На картинке конструкция более мощная. По факту — трубки тоньше в диаметре. Но устойчивая и выдерживает хорошую нагрузку
    • Продавец  GETLUX

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный

Гарна річ за свої гроші. Проста в збиранні. Трішки відрізняється від тієї що на фото. Мені прислали ще з боковими крючками але як на мене це навіть плюс.

Достоинства:
    Виконує свої функції як і повинна.
    Недостатки:
    Не помітив
  • Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный

Хороша річ за даний прайс

Достоинства:
    Все влаштовує
  • Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Гарна стійка, легко зібрали. Виглядає міцною

Достоинства:
    Міцна
    Недостатки:
    Поки не виявили
    • Продавец  GETLUX

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

В цілому задовлена. Все прийшло, як треба. Процес збірки був не важкий. Правда нюанс був у тому, коли вже на конституцію треба було натягувати "шапочки", то з однієї сторони вони трішки вилазили вверх, через що довелось зони скріплення зафіксувати чорною ізолентою, але вважаю це не настільки критичним

Достоинства:
    Конструкція дозволяє компактно та чітко по категоріях розвісити одяг
    Недостатки:
    "шапочки" довелось скріпити ізолентою
    • Продавец  GETLUX

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Дуже задоволена даною стійкою, заказ отримала дуже швидко. Не дивлячись на те що стійка не важка, вона чудово витримує навантаження. Буду замовляти ще одну тому що речей дуже багато

Достоинства:
    Дуже легко збирати, на свою вагу дуже міцна
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  GETLUX

• Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный

Чудова міцна металева вішалка. Багато всього можна повісити, є місце знизу щоб покласти додаткові речі. Не хитається. Збирати легко. Однозначно рекомендую.

Достоинства:
    Велика, міцна, не хитається
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Вішалки чудова! Витримує дійсно достатню кількість речей. Плюс, зручна поличка для сумок, взуття.

Дякую за швидку доставку і якісний товар.

Достоинства:
    Міцна

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Дуже сподобалася, надійна та стильна! До цього купувала а магазині дешевшу, вона розвалилася. З цією проблем немає

• Ілля С***

Гарна вішалка

Достоинства:
    Легка, і при цьому в зборі конструкція відчувається міцною. Після збирання назовні не стирчить нічого гострого.
    Недостатки:
    Кілька отворів були нерівними, не критично, збірці це не завадило
    • Продавец  GETLUX

• Дарина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Гарна стійка, все відповідає опису

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Стійка прийшла в повному комплекті, збірка проста - впоралася з нею сама за 15 хвилин.
    Гарна вішалка - вона досить легка, але стійка та міцна за конструкцією. За інформацією виробника витримує навантаження до 35 кг, розвісила речі на обидві рейли, нічого не перекошує і не хитається. Покупкою задоволена.

Достоинства:
    Стійка та міцна
    Недостатки:
    Ледь не зірвала шліц на одному гвинті, тому попередження для кремезних чоловіків - закручуйте ніжно, або попросіть допомоги у жінки )
    • Продавец  GETLUX

• Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Стійка має гарний дизайн, тримає достатню кількість речей та легко монтується

Достоинства:
    Гарно вписується в інтер'єр, міцна, вмістка

• ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный

Дякую за швидку відправку)
    Дуже зручна та надійна вішалка.
    Рекомендую

Достоинства:
    Зручна вішалка
    Недостатки:
    Відсутні
  • Светлана А***

Супер стійка. Те що треба. Зручна та якісна

• Анастасія Б***

Мені сподобалось!!

Достоинства:
    Виглядає гарно і легко збирати
    • Продавец  GETLUX