Отзывы покупателей о Упаковка вологого корму для кішок Леопольд М'ясний раціон з ягням 460 г х 6 шт. (4820185490771-6)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Галина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Коту цей корм в банках значно більше подобався, аніж цього ж виробника у м'яких пакетиках. На запах нагадує тушонку і здається він більш калорійний, бо коти швидше наїдалися. Мені також було зручно що одну баночку можна декілька днів тримати в холодильнику.
    Загалом все влаштовувало, але припинили купляти бо інколи одна з банок траплялася не дуже свіжа і починала псуватися через день-два в холодильнику.
    Плюс часто цього корму немає в наявності.

Достоинства:
    Смак, зручна тара
    Недостатки:
    Деякі баночки були із несвіжим кормом
  • А Б***

Котики у захваті.
    І домашні і вуличні, які вже другий рік вважають, що домашні)).
    Вуличним додаємо ще кашку.
    Домашня кицька їсть так. Вона ще той гурман, але цей корм сподобався.
    Я більше скажу - сама я не коштувала, але запах приємний і (якби не було етикетки) можна було вважати, що це паштет для бутербродів.

Достоинства:
    Приємний запах.
    Адекватна ціна.
    Котам подобається.
    Дякую
  • Олексієнко Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Все супер, пухнастикиам подобається!

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Вперше випадково купила цей корм своїм котикам пару місяців назад і з тих пір - це наш фаворит! Влаштовує все: ціна, склад продукту, що корм продається в скляних баночках, лінійка смаків. Котики їдять залюбки. Крім того, виробник - наш, український. Рекомендую.

Достоинства:
    Склад, упаковка, смаки
  • Оксана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Вид и запах хороший,но две кошки ,категорически,отказались есть

• Роман Р***

Отказались потому что в корме нет искусственных добавок и усилителей вкуса таких какие есть у всех известных мировых брендов

• Кондратенко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Двоє моїх котів з'їли всі 6 баночок з величезним задаволенням; не помітила, щоб корм приївся, тож замовляю другу коробку.

Достоинства:
    Повноцінний корм, який дуже смакує котам
    Недостатки:
    не виявила
  • Руслан К***

Корм сподобався нашій кіці

• Анастасия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

К сожалению мои коты не оценили. Возможно просто непривычная для них форма еды) У меня по внешнему виду и запаху претензий к корму никаких.

Достоинства:
    Выглядит и пахнет все очень натурально
  • Сергієнко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Досить пристойний корм вітчизняного виробника, вже багато часу кішка полюбляє цей корм більше ніж інші, пробували давати різні, і дорожчі, і закордонних виробників, але свій їй більше до вподоби. У корма гарний м"ясний аромат і склад. 5 зірок. І ціна лояльна за таку якість.

Достоинства:
    якість, склад, ціна
    • Представитель компании

Ми вдячні Вам, Вадим, за вибір кормів ТМ Леопольд. Ми прагнемо виготовляти корми високої якості за доступними цінами, тому Ваша думка і відгук є важливими для нашої роботи.

• Кирилл А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Корм класса эконом но с хорошим составом, особенно порадовали рис и тыква, отдельно кот такое ест с неохотой, а этот корм съедает полностью, и кстати еще просит добавки. Баночка большого объема, но котик съедает быстро. Хорошо что можно заказать такой корм целой упаковкой, удобней и выгодней чем брать поштучно.

Достоинства:
    полезный состав
    • Представитель компании

Нам очень приятно узнать Ваше мнение о корме ТМ Леопольд. Спасибо, что оставили отзыв.