- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Joe. Вес: 30 г
Свою функцію виконує
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
З 2 пасток працює 1. Звернулася до Розетки. Відписали, що товар відповідає вимогам. Тобто я так зрозуміла, що одна має працювати, а одну можна просто одразу викинути на смітник. Надсилала фото до служби підтримки. Таке враження, що на одну не нанесли феромони.
- Достоинства:
- З 2 пастокипрацює 1
- Недостатки:
- З 2 пасток працює 1
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
Липучки хорошие! Моль исчезла!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
На жаль, виявилося, що пастка не э ефективним заводом бороться з молью. В клейову пастку потрапило менше, ніж вбито вручну!
- Достоинства:
- Компактний розмір
- Недостатки:
- Не відповідає призначенню
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
Гарні липучки, дякуємо
- Таня С***Отзыв от покупателя. Продавец: PreChisto
Підходить для всіх видів молі
- Лідія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
Хороша пастка. В перший день вся міль повилітала і не хотіла чіплятися на пастку. Але потім з кожним днем молі чіплялось все більше і більше. Єдине що, одягова міль не дуже хоче летіти на пастку, а з харчовою все працює добре.
- Достоинства:
- Працює
- Екатерина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
Хороший товар!!! Ловушки справились за 3 дня. Только нужно использовать вместе с лавандовыми подушечками. Рекомендую. Хочу также добавить - Внимательно проверяйте крупы, муку и т.д, которые покупаете. Я принесла моль в крупе.
- Достоинства:
- Хороший товар!!!! Даже не ожидала.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
Пастка кочувала по всій кухні поки не знайшла своє місце на поличці де крупи. Треба чітко знати звідки та міль летить, щоб пастка її зустрічала у свої обійми. (перевірили всі крупи й інше, але личинки десь лишилися і стали знов літати, у працюючих людей нема часу щоразу перебирати полички, тож пастка тут спрацювала на ура) За тижні три, молі стало в рази менше. На фото результат за 3 місяці приблизно. Літає поодиноко. Чекаю знов на наявність товару!
У кімнаті поклала пару подушок лавандових від raid у шафу і поруч пастку на комод - також спрацювало! В шокові від аромату вони вилітали і приклеювалися на картонку:)- Достоинства:
- Працює, треба розуміти систему, змінювати її місцезнаходження і дати час.
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
Абсолютний непотріб! Ні одна моль не сіла.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Вероника С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
Замовляла від молі! Прийшло від лусочниць!!!! Поверніть гроші! Або надішліть те що я замовила!
- Достоинства:
- Немає!!!
- Недостатки:
- Не той товар!!!
- Катерина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
Дечь за тиждень вся моль зникла Звісно ж, з цими пастками треба обов'язково усунути причину гніздування молі.
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
Повертала 3 штуки,вернули вартість за 2 на карточку, а за 1 так і не повернули
Сказали не така карточка.
Перепровірили!!!Не має всерівно. Зачисленя!!!
Крадем у пенсіонерки!?
Ганьба!!!
Десятому закажу не рекомендую!!!
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
пастка назбирала всю міль що була
- Достоинства:
- працює відміно
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
від харчової молі працює просто супер!!! від одягової спробуємо відпишусь
- Достоинства:
- від харчової та одягової молі
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
Повний непотріб, моль в півтора метрах сидить від пастки і нормально себе почуває
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виконує свою функцію
- Багаева А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
Пастка працює просто супер! Вони самі на неї летять! Дуже задоволена!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
Добре приманює і утримує міль
- Сергій М***Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
Побачили одну моль вдома. Збирались у відпустку та поставили пару приманок на всякий випадок. Були дуже здивовані коли повернулися. Тепер є чим займатися. Дуже рекомендую, працює круто!
- Достоинства:
- Працює дуже ефективно
- Соломія М***Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
Дійсно працює) Прочитала комендарі і вирішила пробувати. За пару днів повністю позбулася молі в шафі. Рекомендую