Отзывы покупателей о Папір Navigator А4 80 г/м2 500 аркушів (5602024006102)

• Отзывы про товар продавца Mr. Joe
  • Михаил
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Joe

Прислали товар с повреждениями. Никто не связался, и не сообщил о наличии проблем. Не рекомендую этого продавца, подставил один раз подставит и другой раз.

Достоинства:
    Продавец избавился от плохого товара
    Недостатки:
    Сделал это втихаря
    • Продавец  Mr. Joe

Хочемо прояснити ситуацію: товар був переданий на доставку у належному стані. Ми не попереджали про жодні дефекти, оскільки на момент відправки з упаковкою все було гаразд.
      Для нас немає жодного сенсу відправляти пошкоджений товар чи «позбавлятися» від нього. Продукції на складі достатньо, і ми не зацікавлені в тому, щоб отримувати негативні відгуки та псувати свою репутацію.
      Шкода, що ви не спробували зв'язатися з нами напряму відразу після отримання товару, щоб повідомити про пошкодження — ми завжди відкриті до діалогу та готові оперативно вирішувати будь-які непорозуміння.
      Наш менеджер обов'язково зв'яжеться з вами найближчим часом, щоб з'ясувати всі деталі, розібратися, чому товар приїхав у такому стані, та вирішити цю проблему.

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OffiPro.Store. Количество в упаковке: 5

Якісний папір

• Йосиф М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OffiPro.Store. Количество в упаковке: 1

Стабільна якість (навіть через декілька років папір такий само, й можна без проблем замінити в документах за потреби)

Достоинства:
    Чудовий папір.
    Недостатки:
    не виявив
    • Продавец  OffiPro.Store

Вітаємо, Йосиф Дякуємо за високу оцінку нашого магазину! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.

• Степан
    Отзыв от покупателя. Продавец: OffiPro.Store. Количество в упаковке: 5

Папір дуже класний, використовую для важливих документів , як то кажуть , "взяв у руки , маєш річ " .

Достоинства:
    Плотність
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  OffiPro.Store

Вітаємо, Степан! Дякуємо за високу оцінку нашого магазину! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.