- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Geekon. Цвет: Черный. Объем рюкзака: 20
Рюкзак якісний, крутий. Дякую
- ОленаПродавец: Geekon. Цвет: Серый. Объем рюкзака: 20
Рюкзак крутий, якісний. Дякую.
- Продавец Geekon
Вітаємо, Олено! Нам приємно, що ви відчули задоволення від нашого магазину і поставили таку високу оцінку. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб ви отримували лише радість від покупок. Нехай удача та веселий настрій супроводжують вас. Ми завжди готові вам допомогти, звертайтесь!
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Желтый. Объем рюкзака: 10
Вже протягром 4 днів не вдається вирішити питання з продавцем щодо досилання відсутнього ремінця.
- Достоинства:
- Гермомішок класний, зручний, вже використав в поході
- Недостатки:
- Прийшов без ремінця, який зазначений на фото товару
- MichaelОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Объем рюкзака: 20
Дождь відержал
Представник постачальникаДоброго дня, Michael! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем рюкзака: 20
Замовляв ще влітку. Користуюсь активно. Рюкзак добрий, водонепроникний. З огляду на експлуатацію, треба брати більший літрів на 30-40.
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем рюкзака: 10
Мішок гарний, цікавий спосіб закриття, треба скрутити його трохи, що зменшує об'єм. Свої задачі виконує в повному обсязі, але як виявилось об'єм в 10літрів трохи замалий
- Достоинства:
- Герметичний, міцний, добре кріплення
- Недостатки:
- 10 літрів замалий об'єм як виявилось
- Вадим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем рюкзака: 10
Норм
- Достоинства:
- Нормальный мешок
- Недостатки:
- Грубоват
- Антон Т***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем рюкзака: 10
Со своей задачей справляется. Гермомешок сделан из плотного материала, за счет чего он более надежный, как по мне. Вообщем очень доволен покупкой
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Антон! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Виктор М***Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Объем рюкзака: 20
Взял герму для сплавов, все мои вещи всегда сухие. Прочная и надёжная непромокаемая сумка, рекомендую! Быстро отправляют!
- Достоинства:
- Носится как рюкзак, плечевые ремни в комплекте
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Віктор! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.