- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: cupra
Розетка просто чудова!!!
Рекомендую!!!- Достоинства:
- Не треба нікуди ходити
- Недостатки:
- Ще не бачила
- Продавец cupra
- Владимир А***Отзыв от покупателя. Продавец: cupra
Доброго дня! Перестав працювати сам блок, пульт працює, а пристрій ні, що може бути? Купував 21 лютого
- Продавец cupra
Вітаємо, звязались з вами для вирішення питання, вияснилось що до розетки був підключений потужний пилосос будівельний з болгаркою і потужністю 1700Вт, але при пуску даних приладів може відбуватися короткочаний стрибок струму більший в 2-3 рази за номінальний. Підключати такі прилади заборонено до розетки.
- ВіталаОтзыв от покупателя. Продавец: cupra
Працює, пульт ловить навіть за меблями. Все добре
Дякуємо з відгук!
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: cupra
Доброго дня. Купив дистанційну розетку декілька тижнів тому назад. Працювала гарно, але перестав пульт керувати розеткою. Окремо все працює. Батарейки в нормі. Чи можливо якось перезапустити, щоби розетка мала контакт зі своїм пультом? Дякую.
- Продавец cupra
Доброго дня. Звязались з Вами.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: cupra
Розетка сподобалась, рекомендую всім
- Вячеслав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: cupra
Купив у вас в різний час дві такі розетки з пультами. Підкажіть як навчити новішу розетку реагувати на попередній пульт який вже працює з першою?
- Продавец cupra
Вітаємо, відповіли вам в приватні повідомлення.
- Таміла П***Отзыв от покупателя. Продавец: cupra
Покупаю не первый раз,практически установила на все розетки,удобное устройство и упрощает пользование всевозможными гаджетами.При частых значительных колебаниях элек.сети обеспечивает защиту бытовых электронных приборов.
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: cupra
Розетка має компактні розміри, зручно та швидко можна прив'язати пульт-брелок. Придбала цей пристрій для увімкнення/вимкнення гірлянди в альтанці. Товар та продавця рекомендую.
- Достоинства:
- Компактні розміри, спрацьовує чітко
- Игорь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: cupra
Відмінно працює. Батареї в косплекті.
- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец cupra
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: cupra
Отримав розетку. Відразу протестив і залишився задоволенний. Попросив докомплектувати продавця ще одним пультом, за додаткову плату. Все працює чітко. Замовлення було швидко опрацьоване і товар вислано в цей же день.
- Достоинства:
- Працює чітко. Сигнал проходить через 2 бетонні стіни.
- Вячеслав З***Отзыв от покупателя. Продавец: cupra
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: cupra
Працює нормально. Не дуже зрозуміло, як замінюються батарейки в пульті (він виглядає нерозбірним; принаймні, немає висувної кришки, під якою мають знаходитись елементи живлення). Чи такий пульт одноразовий?
- Достоинства:
- Функціонує.
- Недостатки:
- Немає інструкції (те, що є, зроблено автоматичним перекладом, і цей текст є неадекватним).
- Продавец cupra
Вітаємо! Пульт можна відкрити за допомогою пласкої викрутки, батарейку можна міняти. Дякуємо за зауваження, над інструкцією попрацюємо.
- Продавец cupra
Хочемо ще зазначити, що вам приходить вже готовий комплект, тобто пульт привʼязаний до розетки. Можна одразу починати користуватися без додаткових налаштувань.
- Сергей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: cupra
Работает отлично. Связались быстро и так же отправили. Спасибо.
- Радим С***Отзыв от покупателя. Продавец: cupra
Гарна розетка працює добре, купував для телевізора бо загубив пульт .
- Достоинства:
- Зручно
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: cupra
Рекомендую .
- Достоинства:
- Працює
- Семен М***Отзыв от покупателя. Продавец: cupra
Купив для дружини щоб пультом під подушкой вмикати нічник, коли треба глянути на дитину. Працює нормально, ми задоволені
- Достоинства:
- Працює згідно з описом
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец cupra
- Михайло О***Отзыв от покупателя. Продавец: cupra
Викоростувую для включення насосу для поливу, розетка чудово справляється.
Дальність біля 40 м.- Достоинства:
- Маленький пульт, дальність, ціна
- Недостатки:
- не виявив
- Продавец cupra